folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Satılık Noki E6-00 Beyaz Garantisi Devam Ediyor

Satılık Noki E6-00 Beyaz Garantisi Devam Ediyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Hocalar baslik gayet acik, telefon sorunsuz, kvk garantili, kilifla kullanilmis. Ezik kirik çıkık çizik yok. Ekrani hep jelatin ile kullanilmis tum aksesuarlari eksiksiz, bataryası taş gibi hic problem yok. Uzun zamandir gormuyorm ama en ufak kilcal cizik yoktu arkadaşın yanina gittigimde.. Hala da yoktur sanirim.

Almak isteyen arayan arastiran var mi bide piyasasi nedir ederi nedir goruslerinizi almak istedim. GM discovery alacak, Gm ile takas olabilir.

Alacak arkadasa da, satacak arkadasa da kefil ben olacağım.  Ankara kirikkale ici elden teslim olabilir yada sehir disi alisveris icin havale ve alternatiflerini ozelden konusuruz. Fotograflari koyma geregi duymadim yeterince anlattim. Uygun bi fiyat belirlersek ilerde fotograf koyarim

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Bura benm olsun. Guncellerim fiyat filan belirleyince

Edit : Elime net 250 tl nakit gecmesi gerekiyor. 250 olarak belirledim fiyati hocalar.

Resim ekledim hocalar.

mfatihbodur tarafından 26/Oca/14 20:11 tarihinde düzenlenmiştir

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

Piyasası hakkında bilgim yok fatih abi ama kimse bu telefonu discovery ile takas etmez

Edit: Sahibinden.com da azıcık piyasalarına baktım 160-250 arası değişiyo abi.

tolgaStain tarafından 08/Oca/14 06:28 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    tolgaStain bunu yazdı

Piyasası hakkında bilgim yok fatih abi ama kimse bu telefonu discovery ile takas etmez

Edit: Sahibinden.com da azıcık piyasalarına baktım 160-250 arası değişiyo abi.

Baktm da cok degsken fyatlari var en iyisi sahibinden e koymak hacim sagolasin

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Bi hortlatayim konuyu. Bu aralar yazili performans olcekler filan yoğunum ilgilenemiyorm. Ilan gunceldir

mfatihbodur tarafından 22/Oca/14 00:26 tarihinde düzenlenmiştir

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Fiyat nedir ?

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moustache
    moustache's avatar
    Erkek

Benim param helaldir 150 verim dayım soruyodu var mı diye :)

buralar eskiden dutluktu..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    moustache bunu yazdı

Benim param helaldir 150 verim dayım soruyodu var mı diye :)

Hocam anladık telefoncusunda bu kadarda öldürülmez fiyat.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Telefonun ederi nedir tam blmiyorm ama 300 350civari satiliyor yazanlar gorsum. 250 ye filanda var satan. Benim ihtiyacimi 300 tl karsliyor

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı

Telefonun ederi nedir tam blmiyorm ama 300 350civari satiliyor yazanlar gorsum. 250 ye filanda var satan. Benim ihtiyacimi 300 tl karsliyor

Sende 300'e satamazsın hocam maksimum ederi 200 lira

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Fyati güncelledim. Telefon sifir gibi niye satamayim ki ?  Piyasa 250 300 arasindayken.

Toplam Hit: 1096 Toplam Mesaj: 12