Satılık Packardbell Easynote Laptop
-
Packard Bell Easynote laptopumu satıyorum
System Model: Packard Bell EasyNote
BIOS: Insyde Software MobilePRO BIOS Version 4.20.10
Processor: Intel(R) Pentium(R) M processor 1.70GHz
Memory: 504MB RAM
Windows Dir: C:\WINDOWS
DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)
DX Setup Parameters: Not found
DxDiag Version: 5.03.2600.5512 32bit Unicode
Chip type: Intel(R) 915GM/GMS,910GML Express Chipset
Display Memory: 128.0 MBwireless kart okuyucu vs. wardır. Webcamı yoktur.
Alet temizdir yılların verdiği bir batarya problemi wardır.
Bazı tuşları eskidiği için yenisi ile değiştirilmiştir.400tlden veriyorum. Pazarlık payı wardır.
-
Gittigidiyor yada sahibinden.com aa koyarsan daha kolay satabilirsin.Fiyatı uygun çünkü
-
süper bi laptop model için konusmuyorum ama bnde vardı calınmıstı cokta memnundum taş gibi teknosada ana merkezinde calısan bir arkadasım tavsiye etmişti türkiyeye tek parça halinde gelen tek laptopmus gelenlerin hepsi parca halinde gelip montajı burda yapılıormus
-
Müthiş ısınan bir laptoptur 3 seneye yakın kullandım.Oyun falan oynanmayacak normal ofis işlerinde kullanılacaksa bir problem çıkarmaz ama ek işler için iyi değil o kadar.
-
up :)
-
ihtiyacım yok ama belki alan olur bi up da benden :D
-
satış güncel
-
anaconda bunu yazdı:
-----------------------------
süper bi laptop model için konusmuyorum ama bnde vardı calınmıstı cokta memnundum taş gibi teknosada ana merkezinde calısan bir arkadasım tavsiye etmişti türkiyeye tek parça halinde gelen tek laptopmus gelenlerin hepsi parca halinde gelip montajı burda yapılıormus
-----------------------------arkadaşın feci sallamış hoca,öle bi şey yok.
-
Antikky bunu yazdı:
anaconda bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşın feci sallamış hoca,öle bi şey yok.
-----------------------------casper la karistirmistir
-
packard bell iyidir ya :)
-
iyi güzel ederi var sanırsam:W