Satılık PB Laptop

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    rakkoc
    rakkoc's avatar
    Homo
    tosun bunu yazdı

150 tl veren arkadaşlara bir soru;

Laptopa bir pil alsam
    İç temizliğini yaptırsam
    Kırık kısmı düzeltsem
    şarj girişindeki temassızlığı halletsem
    Isınma sorununu ortadan kaldırsam

ne kadar verirdiniz?

hocam nerde yaptircan ? 

cunku bu tarz seylerin tamirati swordfishin uzmanlik alani :) ve dis kasadaki tamirat icin kasanin degismesi ve buna tekabul senden 200 gayme ek masraf cikmasi anlamina geliyor.

swordfish bunu yazdı

kimsenin teklif verecegi yok ben vereyim.arızaları göz önüne alırsak Benden 150 lira çalışır

zaten makineyi alanda ancak yedek parca olarak kullanacaktir. tamir ile ugrasacgini sanmam. 200 veririm demis biri teklifi kacirma derim.

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

bir arkadaşım var sağolsun ilgilenicek. kasa tamiri ve iç temizliği yapıcak. kasa tamirinden sonra şarj temas sorunu da ortadan kalkar.
    netten pil siparişi de verdim mi benim için daha uygun bir fiyata satarım herhalde.

kopan tuşlar kayıp yerine başka tuş takılır mı acaba.tuş da takılırsa tamamdır cillop gibi eski haline döner . 

demekki bu haliyle 200-250 ye gideri var. tamir ve temizlikten sonra 600e gider diye düşünüyorum

dolayısıyla 150-200 tl gibi fahiş fiyata satmak saçma olur

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hatayi
    hatayi's avatar
    Erkek
    tosun bunu yazdı

bir arkadaşım var sağolsun ilgilenicek. kasa tamiri ve iç temizliği yapıcak. kasa tamirinden sonra şarj temas sorunu da ortadan kalkar.
    netten pil siparişi de verdim mi benim için daha uygun bir fiyata satarım herhalde.

kopan tuşlar kayıp yerine başka tuş takılır mı acaba.tuş da takılırsa tamamdır cillop gibi eski haline döner . 

demekki bu haliyle 200-250 ye gideri var. tamir ve temizlikten sonra 600e gider diye düşünüyorum

dolayısıyla 150-200 tl gibi fahiş fiyata satmak saçma olur

Hocam madem arkadaşın filan vardı ne diye buraya fiyat açtın? yaptırıp 600 tlye satacaksan satabilirsen sat, ne diye milleti kuyudan taş çıkarmaya çalıştırıyosun :D neyse sen yaptır sat. Hayırlı satışlar sana. Kusura bakma. Pazar araştırması gibi geldi.

Tarikat-ı Aliyyeyi Tahribadiyye
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

....   dolayısıyla 150-200 tl gibi fahiş fiyata satmak saçma olur.

Ben nerden biliyim ederinin 150 olduğunu.Yapacak arkadaşla konuyu açtıktan sonra konuştum.

150ye alacak adam taş çatlasa 150 maliyetle 600-700e satacak..

Benim size daha iyi bi fikrim var.

Ben tamir-temizlik yaptırayım.700e satabilecek olan arkadaşa yollayayım makineyi satsın.
    Satan arkadaş zahmetsiz yüksek komisyonlu kazanç elde etsin :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moustache
    moustache's avatar
    Erkek

kargo dahil 250 verirsen alim yarın

buralar eskiden dutluktu..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek
    moustache bunu yazdı

kargo dahil 250 verirsen alim yarın

kaçırma derim.

sworda bakma genel notebook'cu fiyatı cekmiş sana :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

600-700edebileceğini hiç ama hiç sanmıyorum ama iyi satışlar hocam. batarya da ebay de 40 dolara geliyor orjinal kargo dahil bilgine.

der die das
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

Tamir - temizlik işlemleri yapıldıktan sonra tekrar konuşmak dileği ile ...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

kasa plastiği kırık. alt kasa komple değişecek, eğer adam gibi olsun diyorsan. yoksa tutkalı basıp yapıştırcaksın, oda bir arızada sana baya bi küfür gelcek :)

alt kasa 100 lira civarına bulabilirsin diye düşünüyorum. pil dediğin 80 lira civarında muadili. orjinal piller 200 gibi.

tuş takımını hurda bulamazsan, klavye değişecek. klavyeside 60-70 lira civarı.

bunları yazarken sana, menteşenin sağlam olduğunu düşünerek yazdım.

600-700 gibi düşünüyosun ama, ben 3-4 ay önce aldım i3 toshiba, 440 liraya canavar gibi. 600-700 zor gibi kardeşim. edeceğin masrafıda düşünerek yola çık derim ben.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

merhabalar , bilgisyarı kesin satıcam.fiyat tekliflerinizi bekliyorum.200 üstü en yüksek teklife vereceğim bilgisayarı saygılar

Toplam Hit: 4334 Toplam Mesaj: 26