Satilik Temiz İphone 3Gs 16Gb Beyaz
-
Hocalar 2 sene once amerikadan aldigim iphone 3gs 16gb beyaz telefonu satiyorum. Telefonun bi tek jak girisinin yaninda ufak bi kirik var. Resimden daha detayli gorebilirsiniz. Ekraninda hic 1 tane ufak cizik bile yoktur. Bu konuda cok titizimdir zaten. Ama arka kapagindaki elma logosunda cizik var. Onun disinda telefon temiz ve tikirinda calisiyor. Gecen gun bi de format atip jailbreak yaptim cillop gibi oldu :). Telefon hakkinda aciklama yapayim birazda. Dedigim gibi telefon amerikadan geldi. Pasaport kaydi yapili. Uzerinde 4.2.1 yuklu. Telefon unlockludur. Yani yarin bir gun format atarsaniz unlock yapmadan telefonunuzu kullanamazsiniz. 3gs icin en ideal ios yukludur suanda ve daha yeni format atildigindan, format atip bu tur seylerle ugrasmaniza gerek yoktur. Fiyati 500 liradir. http://www.omerozturk.com.tr/telefon dan detayli fotograflara bakabilirsiniz. Safariden girdigim icin bicimli yazamiyorum. Kusura bakmayin. Sorulariniz varsa gharzvog@gmail.com dan yada buradan sorabilirsiniz. Telefonu satma sebebim yeni telefon almamdir.
-
YUKARIDAKİ MESAJIN BİÇİMLİ HALİ BURADADIR. RAHAT OKUMAK İSTEYENLER İÇİN :)
-------------------------------------------------------------
Hocalar 2 sene once amerikadan aldigim iphone 3gs 16gb beyaz telefonu satiyorum.
Telefonun bi tek jak girisinin yaninda ufak bi kirik var. Resimden daha detayli gorebilirsiniz.
Ekraninda hic 1 tane ufak cizik bile yoktur. Bu konuda cok titizimdir zaten. Ama arka kapagindaki elma logosunda cizik var. Onun disinda telefon temiz ve tikirinda calisiyor.
Gecen gun bi de format atip jailbreak yaptim cillop gibi oldu :).
Telefon hakkinda aciklama yapayim birazda,
Dedigim gibi telefon amerikadan geldi. Pasaport kaydi yapili. Uzerinde 4.2.1 yuklu.
Telefon unlockludur. Yani yarin bir gun format atarsaniz unlock yapmadan telefonunuzu kullanamazsiniz. 3gs icin en ideal ios yukludur suanda ve daha yeni format atildigindan, format atip bu tur seylerle ugrasmaniza gerek yoktur.
Fiyati 500 liradir.
http://www.omerozturk.com.tr/telefon dan detayli fotograflara bakabilirsiniz.
Sorulariniz varsa gharzvog@gmail.com dan yada buradan sorabilirsiniz.
Telefonu satma sebebim yeni telefon almamdir.
not: resimlerin boyutları büyük olduğundan yüklenmesi uzun sürebilir. tamamen yüklenmeden göstermiyor. şimdi düşürüyorum biraz boyutu.
---------------------------------------------------------------------
- bir kaç arkadaş özel mesajdan sormuş, telefonun hiç bir parçası değişmemiştir. tamamen orjinaldir.- telefonun home tuşunda bir sıkıntı yoktur.
- ödeme konusunda şüpheli yaklaşılıyor anladığım kadarıyla. ödemeyi şu şekilde yapabiliriz, buradan birisi çıkarsa benim ve sizin güvendiğiniz, parayı ona gonderırsınız. ben de telefonu gonderırım. telefonu siz alınca bende parayı müritten alırım. müride de komisyon veririz :)
- istanbul içinde olanlar elden bakabilirler yada alabilrler. yenibosnadayım.
-
iyi satışlar..
-
Arkadaslar telefon tamamen orjinaldir. Degisen hic bir parcasi yoktur.
-
mesajı düzelttim. daha rahat okuyabilirsiniz şimdi. bu arada telefonun home tuşunda da sıkıntı yoktur.
-
takas dusunmuyorsun sanırım
edit : jack yeri acayip gitmiş hocu :W
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------takas dusunmuyorsun sanırım
edit : jack yeri acayip gitmiş hocu :W
-----------------------------maalesef hocam.
evet jackı kırık ama bi zararı yok :) dikkat de çekmiyor yukarda kaldığı için.
-
valla takas düşünürsen elimde güzel bi telefon var garantisi filan devam eden
özelden konuşalım bi yok olmaz diyorsan hayırlı satışlar :F
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------valla takas düşünürsen elimde güzel bi telefon var garantisi filan devam eden
-----------------------------hocam elimde fazladan telefon var. ben bunu nakite çevirmek istiyorum. şimdi senden o telefonu alsam bu sefer yine onu satmaya çalışıcam. açıkcası fazla uğraşmak istemiyorum.
ilk de burada belirttim telefonu satmak istediğimi. eğer alan olmazsa sahibindene felan açıcam.
-
Gharzvog bunu yazdı:
-----------------------------Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------valla takas düşünürsen elimde güzel bi telefon var garantisi filan devam eden
-----------------------------hocam elimde fazladan telefon var. ben bunu nakite çevirmek istiyorum. şimdi senden o telefonu alsam bu sefer yine onu satmaya çalışıcam. açıkcası fazla uğraşmak istemiyorum.
ilk de burada belirttim telefonu satmak istediğimi. eğer alan olmazsa sahibindene felan açıcam.
-----------------------------almayı düşündüm birden. Yarın durumu pmlerim.
-
fiyat uygun satarsın bu civarlarda sahibinden e uygun fiyata koyarsan saldırırlar zaten millet iphone manyağı . bi ben anlayamadım ne var bu iphone da niçin bu kadar para verir insanevladı :)