Satılık Ürünler / Wireless Kamera Kiti/Usb Kahve Isıtıcısı/İphone İpod İçin Av Tv Kablosu
-
tv kartı yok bilgisayarda be kardeşim dönüştürebilirsek usb ye falan olurduda başkada standart yok :(
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------
tv kartı yok bilgisayarda be kardeşim dönüştürebilirsek usb ye falan olurduda başkada standart yok :(
-----------------------------Walla hocam kablo var mıs 20 lıra mı oyle bırsey mı .İstanbuldan aydına sıparısler gelıcektı.!0 lira fılandır ıstanbulda.
SArayım ıstersen :D cok acıl paraya ıhtıyacım var ya uzun yola gıdıcez para yok cepte
-
yok hocam kalsın 2 ay kadar daha satamassan almayı düşünebilirim kabloyada masraf ederim ozaman
-
yawuz bunu yazdı:
yok hocam kalsın 2 ay kadar daha satamassan almayı düşünebilirim kabloyada masraf ederim ozaman
Ozmana kadar satmıs olmassam paslasırız ama gıder ozmana kadar hoca -
hemşo param olsa kamera güzelmiş aslında ama para olsa lazimmiş direk werirdim adamım ama öğrenciyiz işte
-
hoca nerde buluyordun bunları yaa
-
FiL3MAN bunu yazdı:
-----------------------------hemşo param olsa kamera güzelmiş aslında ama para olsa lazimmiş direk werirdim adamım ama öğrenciyiz işte
Evet hocam bendede fazla olmasından dolayı satıyorum.x-files bunu yazdı:
-----------------------------hoca nerde buluyordun bunları yaa
Var hocam baglantılarımız glıp gıderken getıyorlar Bu urundekı gıbı .Yada kendımız getırtırıyoruz.
-
son kez guncel
-
satıslar devam etmektedır.
Usb kahve ısıtıcı satılmıstır.
-
la bi dvd aldım banada geldi o usb ısıtıcı
kendini ısıtamıyor. bende ne güzel çay falan demlerim diyordum :D