folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Satınalma Departmanında Çalışan?

Satınalma Departmanında Çalışan?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    suhatuna bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı

beyler nasıl bi departmandır ne iş yapar ne eder? bi yerden aradılar da pazartesi görüşmeye gidicem. satınalma departmanına birini alıcaz dediler.

Ne mezunusun hocam?

işletme

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Bu departmada çalışanlara nazikçe ölü s.ken sanatçılar da denir. Satın aldığın malın fiyatını öldürmenin yanında vadeyi uzatabildikçe uzatmalı, montajı boku püsürü karşı tarafa sokmalı ve bunu minik bir sözleşmeyle karşı tarafa yedirmelisin. Karşı tarafa lanet olsun ulan memlekete gidip hıyar yetiştireceğim dedirtebiliyorsan iyi bir satınalmacısın demektir.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

gelişmeleri anlatıyorum beyler toplanın =)

kurum özdilek sizin de tahmin ettiğiniz üzere.

yarın gideceğim tekrar. 

EDIT : konuyu rice ettik gizli yaptırdık gene açmışlar. bana da mülakatı anlattığım mesajları silmek düşer. gözlerinden öperim gizliliği açanın.

Prometheus tarafından 10/Tem/13 19:10 tarihinde düzenlenmiştir

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

kurum özdilek sizin de tahmin ettiğiniz üzere.

....

ve bugün, referanslarımı aradıklarını söylediler, yarın sabah görüşme için çağırdılar. yarın gideceğim tekrar. 

hayırlısı olur umarım :)

ne diyon?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Palerider
    Palerider's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

kurum özdilek sizin de tahmin ettiğiniz üzere....

Hocam ne çekmişsin öyle ya hayırlısı olsun. :)

Eskisi gibi değildir belki!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosnaK
    BosnaK's avatar
    Erkek

Cok sağlam bir departmandır ... Büyük marketlerin satın alma yöneticileri cok iyi para yaparlar bundan...

Bkz bizim marketler zincirine senden makarna alabiliriz fiyat paket başı 13 kurus sen 15 kurus kes faturayı paket bası 2 kurus benim derler ve mesela 100bin paket siparis ederler ...

Taktik çok iyi.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    BosnaK bunu yazdı

Cok sağlam bir departmandır ... Büyük marketlerin satın alma yöneticileri cok iyi para yaparlar bundan...

Bkz bizim marketler zincirine senden makarna alabiliriz fiyat paket başı 13 kurus sen 15 kurus kes faturayı paket bası 2 kurus benim derler ve mesela 100bin paket siparis ederler ...

Taktik çok iyi.

hocam iyi bi işim olsun, başarılı bi şekilde çalışayım hak ettiğimi kazanayım. öyle numaralarla cebe para indirmeyi hem yapmam hem niyeti bozsam bile yapamam zaten. hiç gerek yok. maaşların iyi olacağına da eminim. kademeli olarak yükselen bi maaş sistemimiz var dediler. bahsettiğiniz gibi önemli bi departmansa zaten gerekli maaşı vereceklerdir.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosnaK
    BosnaK's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı
    BosnaK bunu yazdı

Taktik çok iyi.

hocam iyi bi işim olsun, başarılı bi şekilde çalışayım hak ettiğimi kazanayım. öyle numaralarla cebe para indirmeyi hem yapmam hem niyeti bozsam bile yapamam zaten. hiç gerek yok. maaşların iyi olacağına da eminim. kademeli olarak yükselen bi maaş sistemimiz var dediler. bahsettiğiniz gibi önemli bi departmansa zaten gerekli maaşı vereceklerdir.

Tabiki sende haklısın ben yap demiyorum gördüklerimi anlatıyorum.

Ben nakliye-operasyon departmanında calısıyorum adam arıyor 1ton malım var kaca gider diyor 200 euro diyorum 330 e kes diyor haftaya uğrarım diyor, tabiki bunu diyen arkadas ödemeyi de hızlandırıyor buda benim patronumun işine geliyor para silkülasyonu hızlı dönüyor.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

beyler hayırlısıyla kabul edildim. elimden geldiğince sıkı çalışıp çabuk öğrenerek beklentileri karşılamaya çalışacağım. dilerim ki bi ömür burda gider işim. ki ben başarılı olursam onların da sahip çıkacaklarına eminim. mesela görüşmede konunun ilk görüştüğüm yer olmasına gelmesi üzerine, önemli pozisyondaki biri bana dedi ki benim de burası ilk işim, 20 yıldır burda çalışıyorum.

bu arada mülakat sürecini anlattığım mesajı sildim çünkü sağolsun bi mod/admin konunun gizliliğini de açmış. bugün olanlarla ilgili heyecanlı bi hikayem de vardı onu da yazmıyorum. ben meseleyi müridlere açmıştım, tüm internet alemine değil. 

Prometheus tarafından 10/Tem/13 19:16 tarihinde düzenlenmiştir

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Hayırlı olsun hocam kolay gelsin.

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
Toplam Hit: 4212 Toplam Mesaj: 37