folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sattılar Memleketi Şimdi Gideriz Tehtidinde Bulunuyorlar

Sattılar Memleketi Şimdi Gideriz Tehtidinde Bulunuyorlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Anayasa' konulu konferansa konuşmacı olarak katılmak üzere gelen TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, AK Parti hakkında kapatma davası açılırsa, savunma yapmayacaklarını, seçime gideceklerini söyledi.

Çorum Belediyesi'nin bu akşam düzenlediği konferans için gelen Ak Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, Çorum Belediye Başkanı Ak Parti'li Muzaffer Külcü'yü ziyaret etti. Soruları yanıtlayan Burhan Kuzu, bir soru üzerine, “Zannediyorum orada Sayın Gökçek'i dinlerken ben teknik takibe takıldım. Yoksa benim neyimi dinleyecekler. Benim kimseye bir şey yaptığım ettiğim yok. Kendisi hakkında görevi kötüye kullanmayla ilgili açılmış bir dava var. O konu üzerinde konuşuyorduk. Yasa dışı dinlemeleri, basın da yayınlıyor. Millet, ne konuşmuşuz onun üzerinde duruyor da basın da bunu niye yayınlamış onun üzerinde durmuyor. Yasa dışı dinlemelere her zaman karşı oldum. İki kişinin konuşması sadece hakim tarafından dinlenebilir. Yasal dinlemeler de keşke olmasa ama başka çare de olmuyor” dedi.

Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı İlhan Cihaner’in Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanması olayına değinen Kuzu, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nu (HSYK) eleştirdi. Kuzu, şöyle konuştu:
    “Erzincan- Erzurum hattında bir dava var. Kimin yetkili olduğu beni ilgilendirmiyor. Ama oradaki olan olaylardan hemen sonra hiçbir inceleme yapmadan Hakimler Kurulu apar topar toplanıp özel görevli bu savcıları görevden alması beni ilgilendiriyor. Bu çok yanlış bir karardır. Hakimler Kurulu'nun verdiği karar doğru gözükmüyor. Diyelim ki doğru. Bu konuda Yargıtay'ın balyoz gibi açıklamaları yetmedi. Danıştay yetmedi. Yarsav da yetmedi. Türkiye Barolar Birliği'nin açıklamaları bu da yetmedi. Şimdi böylesine bir başkaldırıyı doğru bulmuyorum. Bu aslında yargıyı çok yıpratıyor. Benim buradaki derdim yargıyı korumak. Yargı bu kadar kendini ortaya çıkarmamalı. Siyasetçi de ufak tefek kusur olur, seçimde de bu temizlenir. Biri gider biri gelir.”

Yargıdaki siyah bir lekenin beyazdaki siyah gibi göründüğünü anlatan Burhan Kuzu, yargının bağımsızlık ve tarafsızlığının önemli olduğunu söyledi. Tarafsızlığını kaybeden bir yargının vereceği karara herkesin şüphe ile bakacağını anlatan Kuzu, şöyle dedi:
    “Yargıtay, HSKY'yı ziyaret etti. Daha sonra bildiri yayınladı. Yarın bu dönüp dolaşıp Yargıtay'ın önüne gelecek. Nasıl bakacaklar bu davaya. Zaten bütün bu planlar, projeler, baş kaldırılar, organlar arası ihtilaf olduğu kavgalarının yansıtılmasının arkasında Ak Parti'nin kapatılma davası var. Allah'ın bildiğini kuldan mı saklayacağız. Dava açılırsa ne olur. Biz de seçime gideriz başka da çare yok. Kararı vatandaş verecek. 800 sayfalık daha önceki yaptığımız gibi savunma yapacak değiliz.”

Cumhurbaşkanı'nın görev süresine de değinen Burhan Kuzu, seçimin 7 yıl için yapıldığını belirterek, “Seçildikten sonra biz 5 yıla indirdik.  Belki kabul edilmez ama kamu hukukunda bir statünün korunması diye bir şey var. Cumhurbaşkanı seçtikten sonra 9 yıla çıkartsak ‘yok' diyecektiniz. Aşağı çektiğin zaman olur yukarı çektiğinde olmaz. ‘5+ 5' yeni bir formüldür halk tarafından seçilir. O zaman Demirel de gelir Sezer de çıkar şenlik olur onlar için de yol açılır” dedi.

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Tebrik ederim, çok alakalı bir başlık.Satma kısmı özellikle.

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

gene biri cikar israile sardirir , oteki turbana .

bu halk gaza gelir . al sana akp gene birinci parti :)

bu ulke hak ediyor . Hak etmeseydi bu durumda olmazdi . almanlar 3 kollumu , 2 beyinlimi ? ingilizler telepatiylemi analsiyor  da biz kac yildir eziliyoruz . yani denilecek cok soz var aslinda. bu adamlarin arkasindaki guc , akil hocalari bunlari deflemedikce , bunlar basimizda kalacak . Acikcasi bencede haktir , cunku biz kendimiz istiyoruz :) Adamlar bankalari sattilar , ozellestirmenin adini bile duymamis sokaktaki cahil , ilk okul megzunu adamlar , sirf tayyepgiller bunu yaptilar diye "ozellestirme iyi oldu" diyip durdular. simdi yunan , ingiliz , amerikan bankalari esnafa kredi vermiyor veya yuksek faize dayiyor krediyi . sonra "veryansin" ediyorlar. EE hani ozellestirme iyiydi ? bak belcikaya , fortis bankasi baticakti son krizden dolayi ,  adamlar batirdimi ? sattilarmi yani ozellestirdilermi ? hollanda ile birlesip fortisi kamu mali yani devlet mali yaptilar. Acikcasi ben bu ulkenin halini cok iyi gormuyorum . tek gurur kaynagi ordu kalmisti , onuda akp-ozkok dinamitlemisler 3 sene oncesinden . bunuda bugun anliyoruz . Akp bugun gene basa gelicek . bunu kendileride biliyor :) tirip atiyorlar ...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

bunları her maduriyette iktidar oluyorlar aman madur etmeyin

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

Bunların alayı Yüce divanlık alayının mal varlıgına devlet ihtiyati tebir kararı vericek bütün taşınmazlarına ve taşınırlarna el koyucak görücez öle ahkam kesmeyi mikrofona konuşun beyfendi diyicekler hepinizin mikrofona konuşma vakti yaklaşıyor hadi hayırlısı .

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

maximuss bunu yazdı:
    -----------------------------

gene biri cikar israile sardirir , oteki turbana .

bu halk gaza gelir . al sana akp gene birinci parti :)

bu ulke hak ediyor . Hak etmeseydi bu durumda olmazdi . almanlar 3 kollumu , 2 beyinlimi ? ingilizler telepatiylemi analsiyor  da biz kac yildir eziliyoruz . yani denilecek cok soz var aslinda. bu adamlarin arkasindaki guc , akil hocalari bunlari deflemedikce , bunlar basimizda kalacak . Acikcasi bencede haktir , cunku biz kendimiz istiyoruz :) Adamlar bankalari sattilar , ozellestirmenin adini bile duymamis sokaktaki cahil , ilk okul megzunu adamlar , sirf tayyepgiller bunu yaptilar diye "ozellestirme iyi oldu" diyip durdular. simdi yunan , ingiliz , amerikan bankalari esnafa kredi vermiyor veya yuksek faize dayiyor krediyi . sonra "veryansin" ediyorlar. EE hani ozellestirme iyiydi ? bak belcikaya , fortis bankasi baticakti son krizden dolayi ,  adamlar batirdimi ? sattilarmi yani ozellestirdilermi ? hollanda ile birlesip fortisi kamu mali yani devlet mali yaptilar. Acikcasi ben bu ulkenin halini cok iyi gormuyorum . tek gurur kaynagi ordu kalmisti , onuda akp-ozkok dinamitlemisler 3 sene oncesinden . bunuda bugun anliyoruz . Akp bugun gene basa gelicek . bunu kendileride biliyor :) tirip atiyorlar ...

malum dunku maden iscilerinin basina gelen kazayi biliyoruz. Bir kanal ( akpci ) bunun uzerine haber yapiyor. Tarafsiz haber kanalini biliyoruz herhalde :) Iste bu adamlar artik askere saldirmaktan baska bisey yapamadiklari icin , bir yerde tikandilar ( serbest birakilmaya basladilar komutanlar ).

Yorumcu hatta olayi ergenekona baglamisti , ama goz altindaki komutanlara ergenekon icin herhangi bir soru da sorulmamis , netten gundemi takip ettigimiz kadari ile.

Her neyse , uzun lafin kisasi. Bu korler , yapilan habere bile taraftarlik yapiyor. Yani bizim parti fanatikleri , bunlarin siyaset yaptigi yok . Bunlar fanatiklik yapiyorlar .Kurdistani(belgesel yonetim) taniyan akp hukumeti oldu, hatta fazla goz onune cikmadi ama gunes operasyonu sirasinda , kuzey irak girisinde , pesmerge  kurd ordusu bizim tanklarimizi durdurmustu. Akp sessiz kalinca , ordu geri donmustu ( ek hatirlatma ) .

iste taraftarligin bu kadarida olmaz , olenlere yazik. Ailelerine yazik . Umarim o serefsiz sunucu , daha acisini yasasin ...

gorun , bir millet lise egitimi gormeyip , kahve politikasi ulkenin yonetimine etki edince , birilerinin beyni 10 yasindan beridir yikaninca. Bu parti olmuycakta , sayin Sadettin Tantan , Osman pasa gibi vatanseverlermi iktidar olucak ...  Cahil bu millet , cidden ...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkness_izmir
    darkness_izmir's avatar
    Erkek

tamam cok sacmalıkları var ama akp yerine kime oy veriyim mantıklı bi acıklamayla sole ona veriyim ?

chp mi? deniz baykaldan daha mal birini gormedim...

mhp mi? sonuna kadar milliyetci ve kemalisttim ama bu kadar sacma bi parti gormedim..

dtp mi? alayının beynine sıkasım var...

gerisini sen getir ;)

bendekiler hayel değil plan,planlarımda gerçek değil sadece birer rüya ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

darkness_izmir bunu yazdı:

tamam cok sacmalıkları var ama akp yerine kime oy veriyim mantıklı bi acıklamayla sole ona veriyim ?

mhp mi? sonuna kadar milliyetci ve kemalisttim ama bu kadar sacma bi parti gormedim..

gerisini sen getir ;)

Dostum suan Turkiye'de oy verilecek ve Turkiye'nin bu gidisatini durduracak tek parti var oda; HEPAR.

http://www.hakveesitlik.org.tr anasayfasi bu. Lutfen 5dk ni ayirip goz at. Inanki cok sey kazanirsin.

Ayrica imzami oku lutfen. Boyle bir kelimeyi Cumhuriyet tarihi boyunca ATATURK ten baska hic bir lider sarf edemedi ve edemezde.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

darkness_izmir bunu yazdı:

gerisini sen getir ;)

hep ayni ornegi verdim :)

Sadettin tantan bu adami Mesut Yilmaz nasil ic islerinden aldi , neden aldi arastir .

Secim kurulu , hani bu secimlerde partilere para veren . Bu adamlara kaynak vermez . 2002 secimlerine AKP 8 trilyonla girdi , chp mhp bunun yari kadar parayla girdi . Osman PAsa'ya 2006 secimlerine , bu secim kurulunda sorun cikti . Giremedi . Parasi yok bu adamlarin , saga sola afis astirsin , yemek dagitsin .

Tantan anaptan millet vekili secilmisti , sonra ic isleri bakani oldu . Ic islerindeyken cok sorunun uzerine gitti . SOnunda beyaz enerji yolsuzlugunu cikardi , uyesi oldugu anap'ta deprem oldu, gen soru falan . Anap dusuruldu , Mesut yilmaz yargilandi . Ama Tantani bakanlik koltugunda fazla tutmadilar ,saka gibi gorevden aldilar .

----------------------------

Hikaye çok eski değil, o nedenle hatırlayacaksınız. Sadettin Tantan’ın İçişleri Bakanı olduğu dönemde bir dizi yolsuzluk operasyonu yapılıyor. Beyaz Enerji operasyonu, Balina ve Örümcek Ağı operasyonları bunların en bilinenleri. Beyaz Enerji operasyonundan sonra Enerji Bakanı Cumhur Ersümer istifa etmek zorunda kalıyor. Balina operasyonunun ucu ise Mesut ve Turgut Yılmaz’a kadar uzanıyor. 

İşte tam da bu noktada devreye giren Tuncay, bütün bu operasyonların Mesut Yılmaz’a karşı bir komplo olduğu iddiasını ortaya atıyor. İddiasına kanıt olarak da Balina operasyonu sanıklarından Abdurrahman Yakupreisoğlu’nun; “İfademe beyanım dışında eklemeler yapılmıştır. Ben ifademde Mesut Yılmaz, Turgut Yılmaz, Sümer Oral gibi isimler geçirmedim. Daha sonra da önüme getirilen ifadeyi baskı altında imzalamak zorunda kaldım” şeklindeki ifadesini gösteriyor.

Bununla da yetinmeyen Tuncay, bütün bu komploların sorumlusu olarak dönemin İçişleri Bakanı Sadettin Tantan’ı gösteriyor. 17 Mayıs 2002 tarihli “Oyun İçinde Oyun” başlıklı yazısında şunları yazıyor: “İzmir’de yürütülen soruşturmalar sırasında oluşturulan siyasi komplo olayı, Türkiye’nin aslında temiz toplum yolunda ilerlerken önünde hangi engellerin bulunduğunun da göstergesi. ‘Balina ve Örümcek Ağı’ operasyonlarında olaylar, gerçekler, belgeler bir yana konmuş, siyasi olgular üzerine bir komplolar silsilesi oluşturulmuş. Tantan’ın siyasi çabaları yüzünden operasyonlar adli ve mali değil, siyasi boyutlarıyla öne çıktı. Üstelik düzmece ifadeler kasalarda saklandı. Neden? Sakın ola ki ‘Yurttaş Hareketi’ denilen siyasi oluşumun seçim hesapları olmasın bu işin arkasında?”

Ufak hatirlatma maksadinda paylastim .

------------------------------- 

Bu adamlar siyasete , iktidara giremez (tantan , osman pasa ) , bu yuzden tek guvendigim kurum TSK dir .  

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    destanition
    destanition's avatar
    Erkek

hadi oradan ! memleketi satmakla bu konu başlığının ve içeriğinin ne alakası var ??

milleti provake etme adına, milletine devletine hükümetine düşman etmek adına elinizden geleni yapıyorsunuz

adamlar 2 seçim 3 seçim üst üste kazanıyor çekemiyorsunuz !!

balyozcuları darbecileri yargılıyor olması gerekenleri yapıyor olmaları karşısında hazmedemiyorsunuz çünkü kaos kriz sizin işinize geliyor !

halk en iyisini biliyor merak etmeyin darbecilere cuntacılara balyozculara ve senin gibi zihniyetlere bu ülkede yer yok bir bir ayıklayacak bu iktidar sülükleri bu güzel memleketten !

en sonunda bu noktaya getirdiniz kininizle öfkenizle milleti....

gülme gidenin arkasından. gün gelir, elveda bile diyemezsin giderken... | Hayat fani, Ölüm ani....
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    destanition
    destanition's avatar
    Erkek

yöneticilerden bu konunun silinmesini rica ediyorum. boş provokasyona gelecek kadar aciz bir millet değildir bizim halkımız

gülme gidenin arkasından. gün gelir, elveda bile diyemezsin giderken... | Hayat fani, Ölüm ani....
Toplam Hit: 2838 Toplam Mesaj: 36