Savaş Halinde 4X4 Araç Sahipleri
-
Şimdi trt haberde çıkan bilgiye göre ; sadece istanbul'da 5000'i geçgin 4x4 jeep sahibi varmış savaş akabininde araç sahiplerinin en yakın emniyet birimine araçlarıyla birlikte giderek teslim etmek zorundalarmış 6 saat içerisinde araçlarını teslim etmeyen araç sahipleri hakkında 4 yıl hapis sistemi uygulacakmış jeepleri verin hacılar :)
-
aracın üstünde sefer görev emri yoksa / büyük bir savaş yoksa yalan haber
büyük savaş söz konusu olduğunda devlet istediği menkule veya gayri menkule el koyma yetkisine sahiptir.
-
kaynak ne hacı?
-
Milli Savunma Bakanlığı Seferberlik Daire Başkanlığı, yurt genelindeki 4x4 cip sahiplerine yazı gönderdi.
Beşir ARİZ - DİYARBAKIR / LEVENT ALBAYRAK – İSTANBUL
Sınırda askeri hareketlilik devam ederken olası bir savaş durumuna karşı yurt genelinde de 4x4 jeep sahiplerine Milli Savunma Bakanlığı Seferberlik Daire Başkanlığı tarafından yazı gönderildi. Tebligatta olası bir seferberlik durumlarında bu kişilerin araçlarına el konulacağına dair duyuru yapıldı. Sadece İstanbul’da bu sayının 5 bin olduğu ifade edilirken İlçe Emniyet Müdürlüklerine çağırılan araç sahiplerinden olası bir seferberlik durumunda araçlarını 6 saat içinde söz konusu birliklere teslim etmesi gerektiği bildirildi.
-
zndmn bunu yazdı
kaynak ne hacı?
Holyen de jeep vardı galiba ilk o gider artık.
Kaynak :
http://haber.mynet.com/guncel/4x4ler-icin-seferberlik-ilani-788967-1
-
sadece araçlar içinmi seferberlik kagıdı çıkıyor yoksa sahipleri içinde çıkıyormu bu konuda babam çok titiz bana bile vermiyorken tanımadığı adama hiç vermez
-
JuMaN bunu yazdızndmn bunu yazdı
kaynak ne hacı?
Holyen de jeep vardı galiba ilk o gider artık.
Kaynak :
http://haber.mynet.com/guncel/4x4ler-icin-seferberlik-ilani-788967-1
eyv abi, bu ne arkadaş millet vekillerinin araçlarına el koyarak başlasınlar işe o zaman.. kendi makam araçlarını geçtim hadi onların 7sülalesinde 4x4 vardır şuan...
-
bizim qashqai de oluyo mu +2 değil ama dağa bayıra sürüyoruz :D:D:D
-
Daha 30 ay daha kredisi var, o işi sikerler.. Motorunu indiririm bahçede yatar :)
-
MaviGozluDev bunu yazdı
Daha 30 ay daha kredisi var, o işi sikerler.. Motorunu indiririm bahçede yatar :)
ahahah haberi okudum direk aklıma sen geldin abi :D
-
jip ne alaka amk? içini asker doldurup savaşamı yollayacaklar neden istiyolar ?