Sayfa Ortalama Sorunu ?
-
arkadaslar benim bi tane haber sitem var.sola yaslanmıs halde.sayfayı ortalıyorum kodla ortadaki manset bölümündeki haberlerde ortalanıyor bir türlü çözemedim.nasıl halledebilirim bu sorunu
-
görmeden zor anlarız biraz ama
manşet bölümündeki haberlerin başlangıcından önce bir div aç style="text-align:left;" yapmayı dene. Olmaz ise float kullan
-
.css dosyasını açıp ilgili yerdeki left yazısını silip yerine center yaz.
-
öyle kullanılmıyor hocam hoş görünmüyor o zaman.index.php ye sayfa ortalama kodu eklediğimde manset bölümünün yazılarıda ortalanmış görünüyor.buda hoş görünmüyor.
site: www.balikesirgundem.com
-
<table width="850" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" class="anatablo">
Bu kodun üstüne
<div align="center"> ekle,
en alttaki </body> den önce
</div> ekle dene bi hocam -
Beğenmessen
bu kodu
<table width="%100" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" class="anatablo">
bununla değiştirip dene hocam -
CasTeaL bunu yazdı:
-----------------------------
Beğenmessen
bu kodu
<table width="%100" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" class="anatablo">
bununla değiştirip dene hocam
-----------------------------bu kod sadece sayfayı genişletti.ben sayfanın aynı kalmasını istiyorum sadece sag ve sol alanın bos yani ortalanmasını istiyorum.
-
discoteam_487 bunu yazdı:
CasTeaL bunu yazdı:
Beğenmessen
bu kodu
-----------------------------bu kod sadece sayfayı genişletti.ben sayfanın aynı kalmasını istiyorum sadece sag ve sol alanın bos yani ortalanmasını istiyorum.
-----------------------------Onu zaten genişletmek istersen diye vermiştim hocam, ilk dediğimi uygula birde.
-
CasTeaL bunu yazdı:
discoteam_487 bunu yazdı:
CasTeaL bunu yazdı:
Beğenmessen
bu kodu
-----------------------------Onu zaten genişletmek istersen diye vermiştim hocam, ilk dediğimi uygula birde.
-----------------------------tamam hocam uyguladım.sence nasıl bu hali daha iyi görünüyor dimi.yorumunuda alayım bu arada :)
-
Ortalanmış olarak daha iyi hocam
-
CasTeaL bunu yazdı:
Ortalanmış olarak daha iyi hocam
-----------------------------kenarları beyaz görünüyorya. göze hos gelmiyodur dye bi fikrini alayım dedim.tabi diger tahribat müridlerinin fikirlerinide bekliyorum