Script Aranıyor
-
Tahribat Saldırı Botu Güzel Ama Daha iyi Bir Saldırı Scripti Bilen Varsa SöyLesin Bana Acaip Lazım Yaw Tahribat İle 10 Dan Fazla Girmiyor :) Yardımlarınızı BekLiyorum ;)
-
tahribat saldiri botu mu ?
oyle bir bot varmi ?
tahribat.com disinda yayinlanan hicbir program tahribat.com a ait degildir... -
arkaslar ben forum nasıl mesaj bırakacam bilmiyorum
-
doğrusu bana da lazım . velevki arkadaşlardan gerekli desteği beklemekteyim . bilmiyosanız bilmiyoruz din kardeşim . her gün kontrol çekmekle mükellefmiyiz hayret bişi yaf.. bekliyom ha.. he yani..
-
Bende BiLmiom vaLLa Tahribat saLdırı Botunu indirdim çaLışıyor ama 6 Dan Fazla cLone girMior :) Scriptin Yapımcısı By Pikachu muş :)
haLa biR script söLemediniz Bea :)
-
yaa kardeşim scriptle saldırımı yapılır... gunumuzda flodd için yapılmıs yuzlerce prog. var tembellik etmeyip formu dolassanız işinizi gorursunuz...
-
beım bıldıgım kadarıyla elıonde kodlarlan yapıyorsun o bulunan kodları mırcıne copy leyerek işleme baskıyorsun ..
-
eger bir servera clone sokacaksaniz
realscript onerebilirim dialup ile 80 uzerinde clone sokmustum... -
Yaw Bende Programla Saldırı Yapamadığım iÇin Script aRıyorum Daha pRogRam kuLLanacak kaDar pRofesyoneL oLamadım daHa yeniyim geLiştiRmeye çaLışıom kendimi
GenC_HaCKeR Sen biLirsin Kesin yaRdımını BekLiom Script söLe Bea
-
lorkshap mıydı neydi oylşe bi script vardı txt dosyasına guncel proxy yazıyodun ve cloneleri sokuyodun ismini tam hatırlasam sana gerekli linki verecem ama akşam akşam kafam durdu... neyse bulurum ben linki veririm sana
-
GenC_HaCKeR SaoL Bea :) BekLiyorum Scriptin Linkini Sende oLmasan buLamıcaz Heaa !
Toplam Hit: 14626 Toplam Mesaj: 12