Script Arşivi..
-
Kendime hazır portal ararken buldum
http://www.codigolivre.com.br/scripts/
daha önce verildiyse kusura bakmayın.. ama verilmediyse bi linke bakın derim..
-
harikasın hacı güzel şeyler var hemen sömürüye geçtim ben :)
-
Şöyle bir hızla baktımda ilginc bir kaç script gözüme çarptı bir ara uzun uzadıya incelicem
-
cursedcrow wp + ekleri dünyadaki en iyi bedava hazır portaldır... adamlar seo ve kodlama ustası... tavsiyem aramalarını wp üzerine yoğunlaştır :)
-
SawIV bunu yazdı:
-----------------------------
cursedcrow wp + ekleri dünyadaki en iyi bedava hazır portaldır... adamlar seo ve kodlama ustası... tavsiyem aramalarını wp üzerine yoğunlaştır :)
-----------------------------haklısında türkiyedeki wp destek sitesi hiçbişey bilmiyor..
-
cursedcrow bunu yazdı:
-----------------------------SawIV bunu yazdı:
-----------------------------haklısında türkiyedeki wp destek sitesi hiçbişey bilmiyor..
hoca ingilizcenin ii olması gerekiyor ve yurtdışı wp destek sitelerini ii takip etmelisin türkiyede teknik destek die bi olgu yok çünkü bu işten para kazanılmıyor kimsede bedavaya çalışmak istemiyor -
hocam teşekürlerde italyancamı bu ?
-
yolbulucu bunu yazdı:
hocam teşekürlerde italyancamı bu ?
-----------------------------nece olduğunu bende bilmiyorum hocu :\
-
com.br brezilya sitesi scriptlerde büyük ihtimal portekizce
-
beyler scripler ingilizce :) asp deki bütün scripleri sömürdüm 36 mb cık. 283 dosya (yani site) 48 klasör öldüm a.q ya :S bi yere upload ederim herkes çeker asp dekileri.
edit : bazıları ingilizce değilmi :(
-
hocam süper bişey bu yaa tüm klasörleri sömürdüm :D ilerde lazım olur belki :D
acayip asp script var