Seçimleri En Yakın Tahmin Eden Anket Şirketi Sonar‘Dan Açıklamalar
-
nessaj bunu yazdı
Benim tanidigim hic bir akpli taraf degistirmedi ses kayitlarindan sonra, fazla fark etcegini sanmam
+1
-
dünya tarihinin en büyğk yolsuzluğu. ülkenin konumu itibariyle gerçekleşen muhteşem büyük para akışının da etkisiyle tabi. memleketi geçti başka ülkelere yansıdı. acaba bu kadar büyük olmasının etkisiyle mi bu kafa? ne bileyim neden ecevit için az bişey çalsa da olur ya canı sağolsun demiyorlar? zamanında ismet inönü'ye neden karısının sümerbank tekstil fabrikasından aldığı 1.5 metre bezin hesabını sormuşlar (ki ertesi gün fişini göstrmiştir) da bunlara birşey sormuyorlar. bu son kayıtlara inanmayan çok olabilir ama ben sanmıyorum ki hiçbir akpli az da olsa çalmadılar diyebilsin.
-
benim tanıdığım hiç bir akp li dönmedi diyenler cemaatten kaç kişi tanıyor ? alayı mhp ye basacak gibi gözüküyor. akp ye basmayacakları kesin.
abd den chp emri gelirse oraya da basarlar.
adam bugun basba zaman ve bugun gazetelerine olan aboneliklerinizi iptal edin diye bağırdı cemaatin cevabı da gittikçe sertleşecektir.
AKP ye oy atan erkek ve kadınların erdoğana aşık olduğunu düşünmeye başladım.
-
recobaba bunu yazdı
AKP nin yerel seçimlerde oyu %42 hacılar bunu yazın bir yere,Genel seçimlerde %50 yi zorlar.
resimler hayaller paramparça şarkısını yollıcam sana
edit : beyler moralinizi bozmayın düşüncesi değişen çok insan var ve daha da olacaktır. kayyıtlar düşmeye devam ettikçe kontrolünü kaybetmiş bir rte= hezimet
ultrAsker tarafından 04/Mar/14 22:10 tarihinde düzenlenmiştir -
akp cemaat kavgasını konuşuyozda ya gerçekte böyle birşey yoksa medya böyle gösteriyosa , oyun oynuyo olabilirlermi ?
ersn tarafından 04/Mar/14 22:14 tarihinde düzenlenmiştir
edit : buraya yazdıkdan sonra bi araştırayım dedim . Adamlar güleni topa tutuyolar : ) http://www.akpartiforum.com/erdogan-mi-gulen-mi-t171323.html -
ersn bunu yazdı
akp cemaat kavgasını konuşuyozda ya gerçekte böyle birşey yoksa medya böyle gösteriyosa , oyun oynuyo olabilirlermi ?
komplo teorisyenliğinin de bi sınırı var mübarek. öyle bir şey yok merak etme. olamaz da
-
kayseride işsiz adam ailesini katlediyor maddi durumundan dolayı cinnet geçiriyor bu müslümanlarda parayı götürüyor 700binlik saat takıyor jetle umreye gidiyor arınç bile mahcubum diyor heey yavrum heyy
-
nessaj bunu yazdı
Benim tanidigim hic bir akpli taraf degistirmedi ses kayitlarindan sonra, fazla fark etcegini sanmam
aynen :)
-
Kitle ile yığın arasında ciddi bir fark vardır; kitle bilinçle yığın ise biçinçsiz yönelimle yönlendirilmiş algı bozukluğuyla hareket eder. Akp bir yığın hareketidir, bu yüzden lider değişmedikçe hareket sonlanmaz. Lider firavunlaşmış, kendisini Tanrılaştırmış vaziyette, bunu daha önce söylediğimde köpürenler oluyordu, secde edildiğini görse yapmayın etmeyin demez. Buyrun izleyelim rezaleti.
http://www.youtube.com/watch?v=GpkLFvTFAhs
Edit: sözlükte geçen rahmet kelimesi dokunmadan ekliyorum.
Rahmet Allah'ın, yaratıklarına merhamet etmesi ve lütufta bulunmasıdır.
RETRET tarafından 04/Mar/14 22:53 tarihinde düzenlenmiştir
-
RETRET bunu yazdıx
Ek olarak tabiki ;
http://www.youtube.com/watch?v=L1yIMK7mfdE