Second Life Yardım...
-
Merhaba arkadaşlar... Kısa bir süre önce Second Life Adlı Uygulamaya Başladım Oyun Demiyorum Çünkü Para Kazanmaya Dahi Yarıyor Bu Uygulama..
Yaşımdan Dolayı Hesabıma // PC'me Ban Atıldı..
Ama bu ban olayını hala çözemedim
baştan söyleyeyim
1 - ) ip ye ban atmamışlar..
2 - ) mac numarasına ban atılmamış (denenmiştir)
3 - ) hesaba hiç ban atılmamış yeni açılmış hesapla dahi giremiyorum..yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar düşüncem hdd numarasına ban atılmış olmasıdır fakat bu numarada bildiğim kadarıyla değiştirilmiyor..
tek vakit geçirdiğim uygulama olduğu için acil yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler..
-
Bi kere format atmayı dene eğer olmazsa hdd ye ban atmışlardır. Böyle bi olay başıma gelmişti zamanında gamyun.net e saldırmıştım hesaba değil hdd ye ban atmışlardı hiç bi şekilde fayda etmiyordu anca hdd yi değiştirmek gerekiyordu başka türlü kurtuluşu yok seninkide aynı durum sanırım.
-
ilgin için teşekkür ederim "Lathedarkman" malesef o kadar format atmama rağmen bir gelişme olmadı :S
-
Mac olmadıgın kesin emin olma bence
http://download.cnet.com/MAC-Change/3000-2085_4-10343580.html
Sunu dene bi
-
sabahtan denedim.. aynısını malesef olmuyor mac ile..
-
Volume Serial Number'ı değişmen gerekecek ama bu da zor,bi program vardı fakat kullanımı biraz sıkıntılıydı sanırım..
-
biraz yardımcı olursan sevinirim.. bir ara denemiştim ama olmamıştı ne olursa yaparım :D
-
SATA mı IDE mı Hdd ?
-
sata..
-
Hvs li bi program vardı da adı aklıma gelmiyo simdi,redLine'a sorarım yakalarsam :D
-
:W hadi ya şu iş olsunda
:D şimdiden saol :W