Şehitlerimiz İçin Eyleme Katılacak Olanlar (İstanbul Ve Türkiye Genelinde)
-
irwa caps isterük :D
-
volkan bunu yazdı:
-----------------------------
irwa caps isterük :D
-----------------------------upload etmesini bekliorum benim 2 foto war onları çıkartıp öle eklicem bacak şow gibi duruo sakıncalı içerikten onları kaldırıp eklicez :D
-
vay anasını bişz sınavdayken neler olmuş
zaten bilmiyordum konuyuda ilk defa görüdüm :D
-
photoshop lamasınlar tavla taşlarınıda :D
-
fake onlar fakee inanman :D
-
o deilde bi kıza tavlada yenilmek kotu iğrenc karın ağrısı gibi bir duygu olsa gerek bida tavla oynamayın hacı :D
-
volkan bunu yazdı:
o deilde bi kıza tavlada yenilmek kotu iğrenc karın ağrısı gibi bir duygu olsa gerek bida tavla oynamayın hacı :D
-----------------------------bilmem tatmadım öle bi duygu hem dedigim gibi fakeee fakeeeeeeeeeeeeeeeee :D
-
Ben GeLemedim :( Ama Baksanıza İrwa Alayınızı Patetes Etmiş Tavlada :D Gelip Rezil Olmakda Varmış Tavlada
-
YasamaK bunu yazdı:
Ben GeLemedim :( Ama Baksanıza İrwa Alayınızı Patetes Etmiş Tavlada :D Gelip Rezil Olmakda Varmış Tavlada
-----------------------------hehe acımam :D ama görmeliydinz biri gidio biri gelio yokmu yeni kurban diorum biri daha gelio :D en çok ali zorladı beni oda 3 kırıkla marstan döndü :D
-
irwa bunu yazdı:
YasamaK bunu yazdı:
-----------------------------hehe acımam :D ama görmeliydinz biri gidio biri gelio yokmu yeni kurban diorum biri daha gelio :D en çok ali zorladı beni oda 3 kırıkla marstan döndü :D
-----------------------------:D bitane zorlayıcı mürit cıkmış desene hehe