Selam Noel Selam Kilise
-
yazıyı yazan dangalak noel ile yılbasını ayıramamıs :D
sözüm konuyu acana deil ama o içinde sürüyle yobaz gecen yazının sahibi harbiden yobazmıs :|
-
adamlar sadece noelde kesiyorlar ağaçları. bizim gibi ormanı yakıp sonra vasıfsız orman arazisi diye peşkeş çekmiyorlar ona buna.
-
saçma sapan bir yazı.
-
şimdi bizim evdede yılbaşı ağacı var biz yobazmıyız ?
başına geçip isa musa gel bizi kutsa da demiorz biz yozlaşmışmıyız ?
sadece salonda öle süs niyetine duruyor..
yılbaşı ile noel kavramları artık birbirinden ayrılsın anlamıyorsunuz bu millet eğlenmeye yer arıyor yılbaşı mılbaşı eğleniorz rahat bırakın ya vırıvır saçmalamalrınızı dinlicek deiliz...
-
problemin ne ??
-
hacı bunun bide ölü hayvanlar, cami ve kurban bayramı araplaşıyoruz olayını yazsana bi? şimdi zamanım yok aynısını yazıcaktım da hem diğer müridlere ayıp olcak hem de zamanım yok neyse..
-
bu yazının yansıttığı zihniyet ne kadar saçmaysa, kurban bayramını araplaşmak olarak gören zihniyette o kadar saçmadır.
-
fatihack bunu yazdı:
-----------------------------
bu yazının yansıttığı zihniyet ne kadar saçmaysa, kurban bayramını araplaşmak olarak gören zihniyette o kadar saçmadır.
-----------------------------gıcıklık olsun diye yazdım belki yılbaşı ve avrupalaşma olayının ne kadar saçma olduğunu anlar konuyu açan zat-ı muhterem şahsiyet diye.
-
Yobazlar sadece yobaz gibi karşı görüştekiler de sadece kendi görüşlerinden bakıyorlar her zaman.Hiçkimsenin görüşü değişmiyor bazen konunun başlığını okuyup içeriğine bakmadan yorum yazanlar bile oluyordur.Bu tarz konular boşuna açılıyor bence.
Yılbaşını kutlamak var noeli kutlamak var.Gördüğüm kadarıyla ülkemizde yılbaşı değil noel kutlanıyor sanki. Çam ağaçları noel babalar falan.Noeli değil yeni yılı kutluyoruz demesin kimse.TV'lerde de her programda noel dayılar dolanıyorlar. Sadece yeni yıla girildiği için eğlenenler de var tabi ama noelciler daha çok.Şimdi beni yobaz sanacak bazı arkadaşlar olabilir.yobazlardan nefret ederim insanları dinden soğutmaktan başka bir işe yaramıyorlar.Yılbaşı kutlamasına değil noele karşıyım. -
pesimistzombie bunu yazdı:
-----------------------------gıcıklık olsun diye yazdım belki yılbaşı ve avrupalaşma olayının ne kadar saçma olduğunu anlar konuyu açan zat-ı muhterem şahsiyet diye.
-----------------------------
hımm tamam o zaman.