Selcuk Üniversitesi Hacklendi!
-
hepimiz reneyiz,hepmizi heykırız!!!!!!!!!!!!
-
vay terbiyesüzler devlet malına zarar verilirmi hiç tbt müridi olarak olayı kınıyorum hem 750 kuruştan kolamı olur 750 kuruş 7,5 ytl yapar burdan rene isimli hekıra sesleniyorum düzelt şu notu ciddiye alan olursa yanarız...
-
yaw rene şu geçen gaffur gibi giyinip dans eden bot kılıklı herif değilmiydi?:S yoksa yanlis mi biliyorum???
-
scuderia bunu yazdı:
-----------------------------
vay terbiyesüzler devlet malına zarar verilirmi hiç tbt müridi olarak olayı kınıyorum hem 750 kuruştan kolamı olur 750 kuruş 7,5 ytl yapar burdan rene isimli hekıra sesleniyorum düzelt şu notu ciddiye alan olursa yanarız...
-----------------------------
puheahah:D:D kopardın beni :D yerlere yattım :D kopmaktan :D -
Bir Erciyes Universitesi mezunu olarak duygusal anlar yasadım.Special Thanks for Rene
-
We love rene .!!! Forever..Da kim bu rene:)
-
kimmiş ki bu kardeş ya güzel haber teşekkürler new folder :D
-
rene her kimse süper yapmış be... :)
bence hacki bırakmamalı bu arkadaş..
newfolder teşekkürler :):P
-
bana da okulun forum sitesinde yamuk yumuk muhalefetler yazıolardı.. Ben de bi tane admin yetkili bi boktan çakmaz salağın şifresini çalıp bütün forumu silmiştim.. çok zevkliydi.. Cuma günü patlatmıştım pazartesi okula gitmeyi lise hayatımda ilk kez o zamn çok istediğimi hatırlıyorum.. Rene'nin şu anki duygusunu o yüzden en iyi ben anlarım.. Ama taraf tutmak bir yana.. Yazdığı cümlelerdeki kelimelerin içtenliğinden belli ki acayip basmışlar damarına.. HELAL OLSUN SANA BE!
-
iyi hoşta holy decanın isimleri neden geçio orda bu işte bi iş var new folder haberin olsun yine de rene ye hack dünyasında başarılar bırakmasın hacki mecki ayıp oluyo ama o site kiminse verin sahibine Dağılın lan :) ata demirerin kadir inanır the lord of the rings te skeci geldi aklıma :)))
Toplam Hit: 18706 Toplam Mesaj: 83