Sen İnsan Mısın !? +18

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

alttaki yorumlardan biri:

Anastasia Roggiova
    seytan olmak isteyen beni eklesin

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ardaguley
    Ardaguley's avatar
    Erkek

fake hesap olmasın? provakatör felan :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    66albay
    66albay's avatar
    Erkek

bi kızın üslubuna benzemiyo(küfürleri erkek gibi. ve hep aynı kişiler arasında dönmüş atışmalar). bence veterinerlik okuyan birinin internette fotoğraflarını bulup fake facebbok açmış bi satanist.

tabi yanılıyor oladabilirim.(açık kapı bırakalım:D)

c farz , java sünnet, msdn kutsal kitaptır, f1 yardımcın olsun. Cumaya gittim dahada gelmem
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

la banada şimdi arkadaş gönderdi profilini, şikayet et diye. bu ne ayak , bu kız kırmış kafayı sanırsam :/

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    self
    self's avatar
    Erkek

resim fake abi baksanıza su bidonun markası orda bide mavi bi teneke var yabancı markalar yorumları yapan Türk resin fake bu  şerefsizi almak lazım kenara :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    66albay
    66albay's avatar
    Erkek

benim veterinerlik okuyan oda arkadaşımda; at parçaladıklarını hatta atın züküyle baya gırgır muhabbet çevirdiklerini anlattıydı.

bence fake hesap...

hadi iyi geceler.

c farz , java sünnet, msdn kutsal kitaptır, f1 yardımcın olsun. Cumaya gittim dahada gelmem
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    self
    self's avatar
    Erkek

66albay bunu yazdı:
    -----------------------------

benim veterinerlik okuyan oda arkadaşımda at parçaladıklarını hatta atın züküyle baya gırgır muhabbet çevirdiklerini anklattıydı.

bence fake hesap...

hadi iyi geceler.

ii gecler eyw da uykum kaçtı köpekleri çok severim 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

kesinlikle türk değil. bu güzellikte hiçbir türk kızı böyle fotolarını nete koyamaz. yemez çünkü. ayrıca bütün markalar türkiyede bulunmayan markalar.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

CoMeDy TiMe, Sivil Anayasaya Evet Diyenler, GÜVENİLİR VİDEO HABER VE SADECE GERÇEKLER, Hesap Aktivasyonu Yapmayan Profiller Kapatılıyor..!, Face'de Kaç Tane Müslüman Var Görelim, Gülme Zamanı :)), Bu Fotoyu Gören 113 Kişi Bayıldı., Melih Akkuş Fan Page, ►VİDEO HABERCİ◄, Ne Ayak Kırk Ayak (<-_->)xD, Uyanma Projesi Türkiye, Cinsellik +❶❽, SoиsuzuмSuи..<3, Şehit Anaları İçin 500.000 Hayran ! (ARKADAŞLARINA ÖNER), Seç Beğen Paylaş xD, ιѕмιηιz şєкιℓℓι σℓѕυη ∂ισяѕαη вєgєη & αякα∂αşℓαяıηα öηєя, GS=1905, HaYaT BiR SINAVSA ADIMI YAZAR ÇIKARIM..., Paso DenizBank, Şu Anki Yaşınızdan 10 Yıl Sonraki Tahmini Görünümünüze Bakmak İster Misiniz?, ==> AK PARTİ'yi ÇeKeMeYeNLeR UyDu TaKTıRsıN <==, AK Parti'yi Seviyoruz, Peygamber Efendimiz HZ. MUHAMMED (SAV) Ümmeti 5.000.000 Kişi Aranıyor ==>, ๑۩۞۩๑๑۩ﺴ AK PARTİ VİRANŞEHİR GENÇLİK KOLLARI SAYFASI ๑۩۞۩๑๑۩ﺴ, <3 GöNüLÇeLeN <3, Seç ßeqen PyLş. xD ~~, ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ, ORDUSPOR, ÖZER SPOR TESİSLERİ, LioNéL MéSSi, Ortam Manyak,Biz Ondan Manyak, '' Bahçeşehir '' Mc Donald's, İSRAİLE BEKLENEN CEVAP VERİLSİN!!!, şiir severler buraya, Sihirli Sözler``, KOPTUM YAAAA XD (iğrenç Ötesi ESpiriler) :), KoMeDi MeRKeZi..! (-̮̮̃-̃), F@ceKanKa, KoPmaK SeRßesT xD, maxaD piçLik xD, Zekai, !!!TÜRK Olmakla Gurur Duyanlar!! Madem TÜRK'sün Sayıyı Gören Ürksün!!!, ╚CoMeDy▄▄CaFe╝..xD

fake hesap, fake resimler.. gerçekse eğer kişisel bozukluk sonu intihar gayet kolay bir analizdi (: 

:|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

şikayet et butonuna basın

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
Toplam Hit: 8526 Toplam Mesaj: 55