Sen İnsan Mısın !? +18
-
alttaki yorumlardan biri:
Anastasia Roggiovaseytan olmak isteyen beni eklesin -
fake hesap olmasın? provakatör felan :D
-
bi kızın üslubuna benzemiyo(küfürleri erkek gibi. ve hep aynı kişiler arasında dönmüş atışmalar). bence veterinerlik okuyan birinin internette fotoğraflarını bulup fake facebbok açmış bi satanist.
tabi yanılıyor oladabilirim.(açık kapı bırakalım:D)
-
la banada şimdi arkadaş gönderdi profilini, şikayet et diye. bu ne ayak , bu kız kırmış kafayı sanırsam :/
-
resim fake abi baksanıza su bidonun markası orda bide mavi bi teneke var yabancı markalar yorumları yapan Türk resin fake bu şerefsizi almak lazım kenara :)
-
benim veterinerlik okuyan oda arkadaşımda; at parçaladıklarını hatta atın züküyle baya gırgır muhabbet çevirdiklerini anlattıydı.
bence fake hesap...
hadi iyi geceler.
-
66albay bunu yazdı:
-----------------------------
benim veterinerlik okuyan oda arkadaşımda at parçaladıklarını hatta atın züküyle baya gırgır muhabbet çevirdiklerini anklattıydı.
bence fake hesap...
hadi iyi geceler.
ii gecler eyw da uykum kaçtı köpekleri çok severim -
kesinlikle türk değil. bu güzellikte hiçbir türk kızı böyle fotolarını nete koyamaz. yemez çünkü. ayrıca bütün markalar türkiyede bulunmayan markalar.
-
CoMeDy TiMe, Sivil Anayasaya Evet Diyenler, GÜVENİLİR VİDEO HABER VE SADECE GERÇEKLER, Hesap Aktivasyonu Yapmayan Profiller Kapatılıyor..!, Face'de Kaç Tane Müslüman Var Görelim, Gülme Zamanı :)), Bu Fotoyu Gören 113 Kişi Bayıldı., Melih Akkuş Fan Page, ►VİDEO HABERCİ◄, Ne Ayak Kırk Ayak (<-_->)xD, Uyanma Projesi Türkiye, Cinsellik +❶❽, SoиsuzuмSuи..<3, Şehit Anaları İçin 500.000 Hayran ! (ARKADAŞLARINA ÖNER), Seç Beğen Paylaş xD, ιѕмιηιz şєкιℓℓι σℓѕυη ∂ισяѕαη вєgєη & αякα∂αşℓαяıηα öηєя, GS=1905, HaYaT BiR SINAVSA ADIMI YAZAR ÇIKARIM..., Paso DenizBank, Şu Anki Yaşınızdan 10 Yıl Sonraki Tahmini Görünümünüze Bakmak İster Misiniz?, ==> AK PARTİ'yi ÇeKeMeYeNLeR UyDu TaKTıRsıN <==, AK Parti'yi Seviyoruz, Peygamber Efendimiz HZ. MUHAMMED (SAV) Ümmeti 5.000.000 Kişi Aranıyor ==>, ๑۩۞۩๑๑۩ﺴ AK PARTİ VİRANŞEHİR GENÇLİK KOLLARI SAYFASI ๑۩۞۩๑๑۩ﺴ, <3 GöNüLÇeLeN <3, Seç ßeqen PyLş. xD ~~, ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ, ORDUSPOR, ÖZER SPOR TESİSLERİ, LioNéL MéSSi, Ortam Manyak,Biz Ondan Manyak, '' Bahçeşehir '' Mc Donald's, İSRAİLE BEKLENEN CEVAP VERİLSİN!!!, şiir severler buraya, Sihirli Sözler``, KOPTUM YAAAA XD (iğrenç Ötesi ESpiriler) :), KoMeDi MeRKeZi..! (-̮̮̃-̃), F@ceKanKa, KoPmaK SeRßesT xD, maxaD piçLik xD, Zekai, !!!TÜRK Olmakla Gurur Duyanlar!! Madem TÜRK'sün Sayıyı Gören Ürksün!!!, ╚CoMeDy▄▄CaFe╝..xD
fake hesap, fake resimler.. gerçekse eğer kişisel bozukluk sonu intihar gayet kolay bir analizdi (:
-
şikayet et butonuna basın