Sendemi Youtube ? :(
-
Double Click bir spyware dir.birçok antispyware yazılımı bunu Tracking Cookie diye adlandırılmaktadır bunun zararlı olmasındaki nedende bilgisayarınıza izinsiz olarak çerezi kaydetmektedir ve normal olarak browserdan çerezleri silmeye kalktığınızda silinmez.Bunun için Avira'nın gösterdiği alarm doğrudur şunu anlayınki Avira'nın Spyware veritabanı son yapılan testlere göre g-data gibi çift antivirüs motoru kullanan programlardan bile daha iyi çıkmıştırki normal olarak bir antivirüs bunu asla bulmaz bunu antispyware yazılımları bulur buda aviranın ne kadar gelişmiş bir antivirüs programı olduğunun göstergesidir.Ayrıca Youtube zararlısı bu aralar baya aktif onun için dikkat edin.
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------
kedidir kedi :D
-----------------------------onu ben sölücektim.. :D sana mı düşmüş kedidir kedi demek :)
-
Avira bunu yazdı:
Double Click bir spyware dir.birçok antispyware yazılımı bunu Tracking Cookie diye adlandırılmaktadır bunun zararlı olmasındaki nedende bilgisayarınıza izinsiz olarak çerezi kaydetmektedir ve normal olarak browserdan çerezleri silmeye kalktığınızda silinmez.Bunun için Avira'nın gösterdiği alarm doğrudur şunu anlayınki Avira'nın Spyware veritabanı son yapılan testlere göre g-data gibi çift antivirüs motoru kullanan programlardan bile daha iyi çıkmıştırki normal olarak bir antivirüs bunu asla bulmaz bunu antispyware yazılımları bulur buda aviranın ne kadar gelişmiş bir antivirüs programı olduğunun göstergesidir.Ayrıca Youtube zararlısı bu aralar baya aktif onun için dikkat edin.
-----------------------------double clicki google almıştı galiba.=)..ayrıca avirayı fazla övmüşsün nickinde öyle zaten=)
-
bu tür yanlış alarmlarda aviranın öne çıkmasına kıl olmaya başladım. Diğer her bokta çok çok iyiler ama tek kusuru şu yanlış alarm zımbırtısı. Bu yüzden gdata diyorum yine :)
-
alicem bunu yazdı:
-----------------------------Avira bunu yazdı:
-----------------------------double clicki google almıştı galiba.=)..ayrıca avirayı fazla övmüşsün nickinde öyle zaten=)
-----------------------------almış olabilir ama bu demek değildirki zararlı yayamaz.birçok büyük site böyle durumlarla karşı karşıya kalmıştı çoğu sitenin botnet,keylogger vs yaydığı sonradan ortaya çıkmıştı.avirayı fazla övmüyorum avira sonuçta babamın firması değil fanatiklikte yapmıyorum ben bağımsız testlere göre konuşup evde yaptığım testlerlede bunun doğru olup olmadığını tespit ediyorum.Aviranın en iyi olmadığının kanısına varanlarlada her türlü zararlı tarama testi yapabiliriz o zaman kimin iyi kimin kötü olduğunu anlayacaksınız.Örneğin bu zararlıyı Nod32 bulamaz örneğin Kaspersky bulamaz Avast bulamaz her ne kadar spyware veritabanları olsada Avira kadar gelişmiş değil Avira 2008 yılının en iyi antivirüs programı seçildi AV-Comparatives tarafından bunun dışında birçok testte birinci gelmekte hala daha.
-
Quetzalcoatl bunu yazdı:
bu tür yanlış alarmlarda aviranın öne çıkmasına kıl olmaya başladım. Diğer her bokta çok çok iyiler ama tek kusuru şu yanlış alarm zımbırtısı. Bu yüzden gdata diyorum yine :)
-----------------------------GData 2009 ürünlerinde antivirüs motorunu değiştirdi şuandaki Avast-Bitdefender 2008 sürümünde ise Kaspersky-Avast'tı ve çok daha iyiydi bence şuandaki testlerde düşük almaya başlicak nedenine gelince BitDefender malesef iyi değil Kasperskynin sonuçta başarısı bellidir.Avast'da her ne kadar iyi olmasada yakalama hızı Kaspersky dan daha iyiydi ve birbirini tamamlıyordu.Fakat BitDefender önemli şeyleri bulurken bazende şaşıracağınız şekilde zararlıları bulamıyor.Onun için GData düşüşe geçmeye mahkumdur.Avast'ta yine çıkış var ama ikiside birleşse Avira'yı geçicek güçte değiller.Yanlış alarm a gelincede her antivirüs yanlış alarm verir önemli olan antivirüsün ayarlarını nasıl kullandığınız.
-
Avira bunu yazdı:
-----------------------------Quetzalcoatl bunu yazdı:
-----------------------------GData 2009 ürünlerinde antivirüs motorunu değiştirdi şuandaki Avast-Bitdefender 2008 sürümünde ise Kaspersky-Avast'tı ve çok daha iyiydi bence şuandaki testlerde düşük almaya başlicak nedenine gelince BitDefender malesef iyi değil Kasperskynin sonuçta başarısı bellidir.Avast'da her ne kadar iyi olmasada yakalama hızı Kaspersky dan daha iyiydi ve birbirini tamamlıyordu.Fakat BitDefender önemli şeyleri bulurken bazende şaşıracağınız şekilde zararlıları bulamıyor.Onun için GData düşüşe geçmeye mahkumdur.Avast'ta yine çıkış var ama ikiside birleşse Avira'yı geçicek güçte değiller.Yanlış alarm a gelincede her antivirüs yanlış alarm verir önemli olan antivirüsün ayarlarını nasıl kullandığınız.
-----------------------------Notes
(1) AVK 2008 uses the Avast and Kaspersky scan engines
(2) AVK 2009 uses the Avast and BitDefender scan engines
(3) WebWasher uses the Avira engine and a self-developed heuristic enginebuyur hocam sonuçlar :) gdata 2009, 2008 versiyonuna göre ne kadar artış göstermiş sen kendin bak ve şimdi 2010 çıktı bunda 99.9 u bulurlar heralde :)
-
valla hocam bu hangi kuruluşun testi ? birde bana saçma gelen noktalar diğer gördüğüm testlerde hep Sophos-WebWasher gibi programlar düşük alırdı.Bitdefender kötü ama bunlardanda kötü değilya,IKarus a o kadar puan vermelerine şaşırdım normalde çok kötü bir antivirüs.Bunun dışında ZoneAlarm Kaspersky veritabanını kullanır peki neden Kaspersky den düşük almış gerçekten garip.Bunun gibi birçok saçma örnek var başka bakıcak olursak F-Prot adlı program bilmiyorum bana saçma geldi.Mesela Trustport gerçekten komik sonuçlar :) birde şey var Kaspersky mi iyi BitDefender mı ? bunu bana cevapla mesela çünkü hep testlerde Kaspersky öndedir.Bende BitDefender kullandım ama Kaspersky dan iyi değil bence yüksek puan alması bi garip.Sonuçta Kaspersky-Avast ikilisi daha iyi.
-
pardon hocam kaynak vermeyi unutmuşum :)
http://www.virusbtn.com/news/2008/09_02 -
Virus Bulletin yaptıysa doğrudur çünkü bağımsız ve güvenilir bir kuruluş ama adı sanı ortalarda olmayan programların bu kadar yüksek alması tuhaf geldi bana (: