Seni Seviyorum
-
evet dediğim gibi. onsuz yapamam. bu en son mesajım olabilir! BYE! ölümeliyim kesinlikle. biraz önce öğrendim bunu
-
CHAr bırak bu ileri fırçala dişleri.
olum manyakmısın lan ölmek hemde bir kız için intihar edecen
böle bir türk gençini kaybetecez ha
geiyk değil.
lan daha ankaraya gelecen gel öleceksende öle öl
kanka
olum ölürsen bende ölür seni bir daha öldürürüm. -
x11 bunu yazdı:
-----------------------------
CHAr bırak bu ileri fırçala dişleri.
olum manyakmısın lan ölmek hemde bir kız için intihar edecen
böle bir türk gençini kaybetecez ha
geiyk değil.
lan daha ankaraya gelecen gel öleceksende öle öl
kanka
olum ölürsen bende ölür seni bir daha öldürürüm.
abi kafam çok bozuk yaaa. yok olum daha fazla olmas. bu aşk bitmemeliydi. -
CHaRMaNDeR ölmekmi istiyon hemde bir kız içinmi x11 görev senindir sen onun kankisisn bildiğim kadar öldüğü zaman mezar taşını "ben bir salaktım kızın biri için intahar ettim ve öldüm" diye yazdırırsın
bu aralare intahar etmek moda oldu yada düşünmek bir kız için intahar etmek salaklıktır intahar etmeden önce kendinize şunu sorun (ben bu kzıla nezamandan beri beraberim ben bu kızı gerçektenmi sevdim onun için kaçkere ağladım onun için kaçkişiyle kavga ettim) bu sorular kız içindi (işim varmı ailem varmı arkadaşlarım nasıl bana karşı vs. sorun çıkan sonuca göre zaten intahar edemessin şuan intahar edecek biri varsa benim 4 yıllık beraberlik bitti onun için çok ağladım vs. sonuçta bitti işim yok ailem ayrılmış aile diyemiyorum arkadaşları salla geç çoğunlukla pc başındayım
gene soruyom CHaRMaNDeR seni intahar edecen beni başkasımı ben 3 kere denedim olmadı intahar acizliktir salaklıktır özellikle kız için çık dışarı kızların bol olduğu biryere git ister sevmek için biriyle tanış istersen benim gibi sevişmek için tanış sen bilirsin -
katil_tm bunu yazdı:
CHaRMaNDeR ölmekmi istiyon hemde bir kız içinmi x11 görev senindir sen onun kankisisn bildiğim kadar öldüğü zaman mezar taşını "ben bir salaktım kızın biri için intahar ettim ve öldüm" diye yazdırırsın
bu aralare intahar etmek moda oldu yada düşünmek bir kız için intahar etmek salaklıktır intahar etmeden önce kendinize şunu sorun (ben bu kzıla nezamandan beri beraberim ben bu kızı gerçektenmi sevdim onun için kaçkere ağladım onun için kaçkişiyle kavga ettim) bu sorular kız içindi (işim varmı ailem varmı arkadaşlarım nasıl bana karşı vs. sorun çıkan sonuca göre zaten intahar edemessin şuan intahar edecek biri varsa benim 4 yıllık beraberlik bitti onun için çok ağladım vs. sonuçta bitti işim yok ailem ayrılmış aile diyemiyorum arkadaşları salla geç çoğunlukla pc başındayım
gene soruyom CHaRMaNDeR seni intahar edecen beni başkasımı ben 3 kere denedim olmadı intahar acizliktir salaklıktır özellikle kız için çık dışarı kızların bol olduğu biryere git ister sevmek için biriyle tanış istersen benim gibi sevişmek için tanış sen bilirsin
ya çok fazla olayı bilmeden konuşma. ama biraz düzelecek gibi.
-
ya usta bunlari buraya yazmanin bi alemi yok..özel seylerdir bunlar..erkek adam gibi sessizce hallet isini..birde zamana birak herseyi
-
AyHaNN bunu yazdı:
ya usta bunlari buraya yazmanin bi alemi yok..özel seylerdir bunlar..erkek adam gibi sessizce hallet isini..birde zamana birak herseyi
bende öyle düşünüyorum. artık konuyu kapattım (bu arada bilmek isteyenler için söyleyeyim; barıştık. neden ve nasıl solduğunu öğrendim) BYEW. bu bu konuya son mesaj -
-
bak şimdi bende senle aynı dertteyim.ama yapmammız gereken koy kıçına tekmeyi we hayatını yaşa...
-
Ya bilkip bilmeden konuşmayın. bu geçici aşk değildi vede bitmedi. BİTMEYECEK! Hala seviyorum ve barışacağım!
Toplam Hit: 6000 Toplam Mesaj: 30