Sennheiser CX300II

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

Selam müritler,

6.nesil ipod nano kullanıyorum, yanında gelen kulaklığı resmen haşat oldu, zaten hiç sevmemiştim,bu güne kadar apple ın 2 şeyini sevemedim bir fiyatı iki kulaklığı, bilerek dandik mi yapıyorlar anlamış değilim.Garip bir tasarımı var kulaklığı olması gereken konumda değilde yukarı doğru kaldırarak takarsanız daha çok ve net ses veriyor, resmen mühendislik hatası, elbette apple da bunu biliyordur herhalde ama bilmediğim sebeplerden ötürü yapıyordur.

Neyse, ben de yeni bir kulaklık almaya karar verdim kullandığım alet belli yani ses performansı yüksek bir alet değildir kanımca, dolayısıyla çok pahalı şeyler almaya gerek yok(bahaneye bak fakirim demiyo da) bunun için orta halli bişey almaya karar verdim araştırmalarım sonucu sennheiser cx300II ın iyi olduğunu okudum.Vatan hepsiburada tarzı sitelerde göremedim stokta yok gözüküyor sanırım eski bir model, başka dandik bir alışveriş sitesinde gördüm pahalıydı baya, sonra ebayde olduğunu farkettim linki burda>>

http://www.ebay.com/itm/Sennheiser-CX-300II-Headphones-Black-/350542195665?pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item519df16bd1

türkiyeye kargo yapılıyor sanırım türkiye seçilebiliyor + 3$ kargo masrafı yani toplamda 38 $
    şimdi bunu alırsam +gümrük vergi felan bana ne kadara mal olur? takılma durumu felan olmaz değil mi, takılmaması için gift şeklinde göndertin diyorlar onu anlamadım

ya da bunun yerine bana başka bir kulaklık önerirmisiniz, kulakiçi kulaklık olmasını istiyorum ses yalıtımı felan oluyormuş, hoşuma gitti.

teşekkürler.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

konuyu takipteyim.

cok ucuk fiyat olmadıgı sürece ben de kulaklık tavsiyesi istiyorum, laptop ve telefonda kullanmak icin.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek

gümrükte takılmaz, sannheiser kalitesi tabiki tartışılmaz ama, kulakiçi kullanmanı tavsiye etmem uzun zaman kullanımda kulakta problemlere yol açabiliyor..

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

bi ara epey araştırmıştım 

parasızlıkta yada fakirlikte nasıl diyorsan artık tr'de ucuz yollusu en iyi yine cx150 

sözlüklerde okuduğum kadarıyla 300'den aşağı kalır yanı yoktu güzel kulaklık oda bi ara darty'de 70 lira şu an

tabi bunu getirebilirsen daha iyi hatta almayı düşünebilirim :W 

not : bi soru da benden bu ebay'da kartla taksit olayı var mı acep 

ayrıca böyle güzel tasarımlı ucuz yollu bildiğiniz kulaklık 

buna hasta oldum 

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

banada kulak içi olmayan bir kulaklık, veya headphone önerisi lazım. fiyat aralığı 0-150 tl :D (150 tl olması için headphone ve kablonun çıkarılıp takılabilir olması lazım dre lerdeki gibi) onun harici max 100

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

konu takip.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

cx200 street mevcut hatta şu anda arkadaşım el koydu:)3. yılını dolduruyor ve daha banamısın demedi.Ses kalitesi olarak eğer kulakiçi bölümlerini kulağına iyi oturtabilirsen alamıyacağın bas yok..ek olarak tizleri ve midleri gayet dengeli vokaller hiçbir şekilde boğuk gelmiyor ve baslar gitarları veya arka planı boğmuyor.tabii bu cx200 için bu daha iyidir diye düşünüyorum...

Almanya Fatihi
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

5 senedir kullandığım ve her zaman herkese önerdiğim alemin kralı :

Creative EP-630 !

3 tane aldım bugüne kadar biri bozuldu vatanbilgisayar'dan almıştım garantiye verdim sonrada yenısını verdıler, 1 tanede sımdı aldım , diğerinide yakınıma ..

fiyat/ performans açısından gerçekten üstüne tanımayacağım bir üründür !

özellikle sağlam bir mp3 ile dinlendiğinde (sandisk sansa clip vs gibi) farkını ortaya fazlasıyla koyuyor , su an ben htc desire s'im de kullanıyorum , fena ötesi 

tabi param olsa başlıkta belirtileni kesinlikle alırım hoca, yerı cok ayrı sennheiser'ın 

dipnot: belirttiğin kulaklıkta çok fena fakat ucuz olarak sağlam birşey ararsanız "konudaki tüm arkadaşlara önerim" creative ep-630 dır

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

ilk postu okuyup yazıyorum.

ve kulak içi önermiyorum..

tamam güzel evet dış sesleri kesiyor ama biri sana birşey dediğinde öküz gibi ya "efennnndimm" diye bağırıyorsun yada her seferinde kulagından çıkarıyorsun.

sonucunda folloş olmuş bi kulak deliği oluyor :D bide arkadaş çevren nasıldır bilmem sürekli kulaklık filan isterler mi istemezler mi ama kulak sıvı transferi bence çok itici birşey :D ("ıyyyyyyyyy kulaklığı bi alıyosun sarı sarı amına koyum")

ısınamadım gitti şu kulak içi kulaklıklara..

http://www.leyladansonra.com/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

Creative EP-630 in de çok met edildiğini okumuştum ben onu da pahalı sanıyordum, acaba cx300 mü iyidir creative mi?

BarisYigit bunu yazdı:
    -----------------------------

ilk postu okuyup yazıyorum.

ve kulak için önermiyorum..

tamam güzel evet dış sesleri kesiyor ama biri sana birşey dediğinde öküz gibi ya "efennnndimm" diye bağırıyorsun yada her seferinde kulagından çıkarıyorsun.

sonucunda folloş olmuş bi kulak deliği oluyor :D bide arkadaş çevren nasıldır bilmem sürekli kulaklık filan isterler mi istemezler mi ama kulak sıvı transferi bence çok itici birşey :D ("ıyyyyyyyyy kulaklığı bi alıyosun sarı sarı amına koyum")

ısınamadım gitti şu kulak içi kulaklıklara..

yok hocam ya kulakiçi kulaklık cidden verilmez kimseye, kulak kolay bakteri toplayan bir organ milletin bakterilerini istemem :) , kaldı ki öyle kulaklık isteme felan durumu olmuyor.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

XpertVision bunu yazdı:

Creative EP-630 in de çok met edildiğini okumuştum ben onu da pahalı sanıyordum, acaba cx300 mü iyidir creative mi?

fazlasıyla sağlamdır, aklının alamayacağı şekilde, ama sennheiser şu durumda creative'i öper atar bı kenara hoca.
    en fazla 60 tl bazında sapasağlam birşey düşünürsen kesinlikle dediğim gibi ep-630 , internettede bır araştırmanı öneririm cidden .) 

N'oublie pas d'ou tu viens ..
Toplam Hit: 5530 Toplam Mesaj: 46