Sensation Türkiyeye Geliyor !
-
sensation white dunyanin kabul edilmis en buyuk partilerinden biridir ve orda bulunmak icin iyi paralar odemek gerekir partye.kari kiz icin gidicek arkadaslar o partynin ruhunu kavrayamayan insanlardir ayrica gece 3 ten sonra kafalarinin kaldiramayacagi muzikler calar genelde nerden biliyorum burda bulundugum sehirde hersene yapilir ordan biliyorum guzel partydir gidilmeai gerekir
-
haplı barzolar sansasyon yaratır barzation 2012 turkey cıbıcıbıcıbıcıp! o sese bayılıyorum lan.
-
sadece bır an önce vakit gelsin ve gidelim hoca (:
-
tam olarak ne oluyor bu şimdi ? nerde olucak fiyat vs. ?
-
ayhun bunu yazdı:
-----------------------------
sensation white dunyanin kabul edilmis en buyuk partilerinden biridir ve orda bulunmak icin iyi paralar odemek gerekir partye.kari kiz icin gidicek arkadaslar o partynin ruhunu kavrayamayan insanlardir ayrica gece 3 ten sonra kafalarinin kaldiramayacagi muzikler calar genelde nerden biliyorum burda bulundugum sehirde hersene yapilir ordan biliyorum guzel partydir gidilmeai gerekir
-----------------------------bana ruhunu anlatırmısın dostum. Bariz ucuz bir kapitalizm eğlencesi işte, daha ne derinlik arıyoruz ki ? kadınlar, sikik bir müzik ve dans, felsefe nerede , derinlik nerede, nereden çıkar çok merak ettim şimdi...
-
nerede ne zaman kaç para?
-
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------ayhun bunu yazdı:
-----------------------------bana ruhunu anlatırmısın dostum. Bariz ucuz bir kapitalizm eğlencesi işte, daha ne derinlik arıyoruz ki ? kadınlar, sikik bir müzik ve dans, felsefe nerede , derinlik nerede, nereden çıkar çok merak ettim şimdi...
sna bu kadar basit geliyosa gitmezsin olur biter. konuyuda baltalama karşim öpüldün. -
agustostan sonra olsun bi etkinlik de askerlik yuzunden pic olmasin lutfen!
-
yılbaşında taciz şeyi vardı lan :D
onun gibi olur buda.. taciz tecavüz vs. :D
burası Türkiye :)