Ses Sistemi Konusunda Yardım
-
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------yagiztektas bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Hissem yok ama bence de logitech anlatılmaz yaşanır :) bknz: donanimhaber.com. Z5500 konusu 656 sayfaya ulaşmış:) Ses sistemi, joystick, direksiyon setleri vb ürünlerde çok iyiler. Piyasadaki en iyi direksiyon sistemi onların (G25). Serviste nasıl olduklarını da dj_alper'e sor :)
-----------------------------Hoca ben bu olaydan sonra 2 katıda olsa logi alırım
-
Seninkine benzer başka olay daha okudum ben. Adam 4 sene önce falan z5500 almış. Kontrol paneli bozulmuş servisi aramış adama sıfır kontrol paneli göndermişler. Garanti bitmiş olmasına rağmen nasıl gönderiyorlar onu anlamadım:) Benim de z5500'ün ekran ışığında problem var şu anda ama çok da problem yapmadım ışık yanmasa da olur. Boşuna elektrik harcıyor zaten :)
-
bırakın bunları ya adam gibi para verip sağlam bir ses kartı üstüne (100$ üstü seskartı ) ses sistemi alin yoksa
benim gibi toplama yapin =)
(7+2 aşırı akım yüzünden ayda bir kablolar yanıyor ama yeniliyorum ses kalitesinde veya bass larda sorun yoktur hatta azı deil fazlası var =)
b
-
resimler biraz büyük kaçtı sorun olmas inş ?
-
UploaDeR bunu yazdı:
-----------------------------
resimler biraz büyük kaçtı sorun olmas inş ?
-----------------------------olur
-
icine etmissinz sayfanın:D neyse abicim bir logitech fanı olarak bundan sasma derım crea falan yalan=)
http://www.mavibilgisayar.com/?p=DetayliBilgi&No=2619
keske bıras daa ekleyebılsende bunu yada z5500 falan alabılsen=) ozamn sesi tam anlamıyla ıcınde hissedersin=)
bence bıraz daha biriktr we bunlardan bırını al=)
-
xCs bunu yazdı:
-----------------------------icine etmissinz sayfanın:D neyse abicim bir logitech fanı olarak bundan sasma derım crea falan yalan=)
keske bıras daa ekleyebılsende bunu yada z5500 falan alabılsen=) ozamn sesi tam anlamıyla ıcınde hissedersin=)
-----------------------------çüşşşş
LOGITECH Z-5500 505W 5+1 DIJITAL SPEAKER (970115-0914) Resim Ekleyin, Puan Kazanın Hepsiburada Puan :240.817 puan Bizde 540,91 USD + KDV KDV Dahil 1.034,00 TL Havale ile 982,30 TL (%5 Havale İndirimi) 45,68 TL'den Başlayan Taksit / İndirim seçenekleri için tıklayın -
UploaDeR bunu yazdı:
-----------------------------xCs bunu yazdı:
-----------------------------icine etmissinz sayfanın:D neyse abicim bir logitech fanı olarak bundan sasma derım crea falan yalan=)
-----------------------------çüşşşş
LOGITECH Z-5500 505W 5+1 DIJITAL SPEAKER (970115-0914) Resim Ekleyin, Puan Kazanın Hepsiburada Puan :240.817 puan Bizde 540,91 USD + KDV KDV Dahil 1.034,00 TL Havale ile 982,30 TL (%5 Havale İndirimi) 45,68 TL'den Başlayan Taksit / İndirim seçenekleri için tıklayın
-----------------------------Kalite olunca öyle oluyo ama bozulunca yenisi elinde onuda düşün
-
ses sistemi z5500'dür :) 4 aydır falan kullanıyorum çok memnunum hani olur ya sesi sonuna kadar açarsın ya sağır olursun ya odadaki camları dökersin. olur ya dahada açayım deyip boast denilen zımbiriğe getirirsen +12 seviye daha açılır işte o zaman baslarla birlikte sende zıplarsın. 100 200 liralık sistemlere para dökeceğinize para biriktirip birkereliğine z5500 almanızı tavsiye ederim.
-
Herkese yorumlarından dolayı tşk ederim
z5500 al diyen arkadaşlar aradaki fiyat farkına bakmadınız heralde 5 tane daha t6060 alınır o parayaki ben bi tanesi için bu kadar düşünüyorum :)