Severek İzlediğim Diziler
-
Nerde o eski diziler benim favorim heroes'di heroes den sonra prison gelirdi South park zaten ayrı bir keyifdi ama bu aralar takip ettiğim yok önerilerinize bir bakalım da birine başlıyalım.
-
UzatmaNaciye bunu yazdı
leyla ile mecnun kuzey güney supernatural the walkin dead b
supernatural cidden sağlamdır.Ancak 4. sezondan sonra kimin eli kimin cebinde karışıyor tadı kalmıyor. -
noname bunu yazdı
Selamlar, öncelikle bilimkurgu tadında Fringe var halen aktif olara takip ettiğim, ilk 4 sezon müthiş, şuan 5. sezonda ama daha açılmadı. Çok beğenenler de var tabi.
Pişman olmazsınız :)
İkincil olarak çekimleri durdurulan, şu ana kadarki en sevdiğim dizi var " TTSCC : Terminatör The Sarah Connor Chronicles " ; Terminatör 2 ve 3 arasındaki geçişi konu alıyordu sanırım, yakın zamanda tekrar indirip izlemeyi düşündüğüm dizi. Her bölüm yeni bir Terminatör filmi tadındaydı ve o serinin büyük fanıyım.
Üçüncü sırada iki komedi dizisi var, illa ki duymuşsunuzdur. " HIMYM : How I Met Your Mother " ve " The Big Bang Theory " , her ikisi de gülmelik eğlenmelik güzel diziler. Bölümler arasında kesin sınırlarla devamlılık yok, karmaşık da izleyebilirsiniz ancak en güzeli normal sıralama tabi.
Ayrıca Dexter'a falan baktıydım bir ara 2-3 bölüm izledim, fena değildi.
Zevklerimi ve tavsiyelerimi okudunuz, özellikle Fringe ve TTSCC havasında, bilim-kurgu / fantastik falan olacak şekilde, çok sürükleyici yeni diziler arayışındayım. Ne kadar çok sürükleyici? Misal, Fringe'in başına oturduğumda uykusuzluktan gözlerim kayana kadar izliyordum, 5. sezonun başladığını da 2-3 gün önce öğrendim oturdum 5 bölümü de bitirdim..
Selamlar :)
Edit: Chuck'ı nasıl atladım bilmem. Şiddet, hiddet ve bilimum benzer sıfatla tavsiye edilir.
terminator filmini bede cok izledim. usanmadan defalarca izledim ve halada usanmadim. cok sahane
-
Person of Interest - Sons of Anarchy - Merlin - Fringe favorilerim bir bakın derim.. Last Resort ta yerini sağlamlaştırıyor. Yeni başlamasına rağmen Hunted güzel gidiyor gibi..
-
ötesi yok dizilerin babası...
-
Fringe, Breaking Bad, Chuck çıkan bütün bölümleri izledim. Chuck bitti zaten bir anda 3-5 bölüm izlemek isteyenler için favorimdir. Ancak Fringe devam ediyor. Gerçi son sezon bitiriyolarmış ipneler. Oysaki bi 5 sezon daha çekerlerdi o diziye çünkü konusu muazzam derecede mükemmeldir. Breaking Bad ise yeni bölümleri sanırım 2013 de başlıycakmış ama bomba bir bölümle bitirdiler. Biraz meraklandırayım sizi :D Şuanda boş zamanlarımda Fringe yeni sezon başlarken günde 10 bölüm pokemon bitiriyorum çerez niyetine güzel gidiyor namussuz :D
-
scuderia bunu yazdı
ötesi yok dizilerin babası...
Efsaneleri listeye almıyoruz keinlikle efsanedir. Kareem Said unutulurmu..
-
The Big Bang Theory, Preson Break, Cuhk (yanlış yazdım sanırım) Bunlar favorim.
Atraksiyon seviyorsan Preson Break başla.
Komedi Seviyorsan The Big Bang candır
-
doctor who yu yeni bitirdim. ben beğendim. 7 sezonu iyiydi.
arrow a başladım 2nc, bölümü izliyorum şuan. gayet başarılı.
onun dışında the walking death ve game of thrones takipteyim.
arrow u bitireyim (ki zaten 5 bölüm.) super naturals a başlıcam. daha sonra fringe var sırada.
prison break hapisanedeki ilk zamanları izledim ozamanlar gayet iyiydi fakat sonra sarmamaya başladı.
kyle xy nin başlarını izledim sonra baymaya başladı.
-
crimeangel bunu yazdı
doctor who yu yeni bitirdim. ben beğendim. 7 sezonu iyiydi.
arrow a başladım 2nc, bölümü izliyorum şuan. gayet başarılı.
onun dışında the walking death ve game of thrones takipteyim.
arrow u bitireyim (ki zaten 5 bölüm.) super naturals a başlıcam. daha sonra fringe var sırada.
prison break hapisanedeki ilk zamanları izledim ozamanlar gayet iyiydi fakat sonra sarmamaya başladı.
kyle xy nin başlarını izledim sonra baymaya başladı.
doktor değiştikten sonra sarmadı be usta. yeminle çok sikko bi tipi var.
bu ikili gidince hiç sevmedim. sarmıyo la artık :D ama bu eleman varken daha iyiydi. diziye daha uygundu. ne o öyle son kalan zaman yolcusu sikko tipsiz bi mahlukat. hemde mature seviyo :D