Sevgili Olmak Evlenmek
-
bu nasıl bi mantık evlenmeyeyim özgür olayım bi onu sikeyim bi bunu sikeyim bu ney la he evliliğe karşı olunabilirde bunu sırf özgürce seks yapmak için istemek abest kaçıyor ayrıca yaşı ve zihni oturmuş her birey akşam evine gittiğinde kapıyı eşinin açmasını çoluğunu çocuğunu büyütmeyi ister tamamen yaşla ve olgunlukla alakalı bir mesele
-
KAAMOS bunu yazdı
ama olay tamamen cinsellikle alakalı
evlilik sevdiğin kişinin yasal olarak başkasının altına yatmasını engellemek
Ya hocam bırak Allah'a sen ya! Başka laf da bilmiyorsunuz dönüp dönüp aynı şeyi söylüyorsunuz. Aşk'ı yaşamayı bilmiyorsunuz sonra düşünce aşka bok atıyorsunuz. Bakın şu buna benziyo. Eleman parayı buluyor sıfır tecrübeyle gidip bi' 1000'lik superbike yani yarış motosikleti alır. İlk sürüşünde bir yerlere girip ya ölür ya da ömr'ü billah tövbe eder. Şimdi bi' yerlere girmen motorun suçu değil ki senin suçun. Aşk da böyle aslında kullanmasını daha doğrusu ne olduğunu ve yaşamasını bilmezsen o motor gibi yapar adamı. Bi' yerlere de girince aşk böyle şöyle dersin işte bu eleman gibi.
Caliber tarafından 24/Ara/12 19:39 tarihinde düzenlenmiştir -
Ssativa bunu yazdı
bunların cevabının kurşun olduğu bölgeler var türkiye'de
Malesef..
Onun dışında, bir yuva sıcaklığı istemek, hissetmek, elbet ki sevdiceğinle bir ömür geçirmek için özgürlük değer bir bedeldir, ne demişler aklın yolu bir.. Çoğunluk da bundan sağlanıyor olsa gerek.
-
Evli değilim ama
Aile olma düşüncesi bambaşkadır birde senin olaark baktığın şeye çoğu insan aile olma bilinciyle düzenli bir hayat olarak bakıyor
En önemlside çocuk sahibi olmak diyeyim
benim cevaplarım bunlar -
-
Ssativa bunu yazdı
kişiselleşmesin diye alıntı yapmadan bişey yazmak istiyorum.bir ailenin annesini etkiledim,şans aldım ve baktımki o kadınla birbirimizin tıpkısıyız.oda aynı şeyi düşünüyor.nolucak cevap verebilirmisiniz?
Değmez hocam
-
Emrah Serbes bi yazısında bu konuya şöyle değiniyordu ''İnsanların birlikte çürüyecek birine ihtiyacı var.''
Ben ise yalnız kalmaktan korktuğum için evlenmeyi düşünüyorum.
-
Caliber bunu yazdıKAAMOS bunu yazdı
Ya hocam bırak Allah'a sen ya! Başka laf da bilmiyorsunuz dönüp dönüp aynı şeyi söylüyorsunuz. Aşk'ı yaşamayı bilmiyorsunuz sonra düşünce aşka bok atıyorsunuz. Bakın şu buna benziyo. Eleman parayı buluyor sıfır tecrübeyle gidip bi' 1000'lik superbike yani yarış motosikleti alır. İlk sürüşünde bir yerlere girip ya ölür ya da ömr'ü billah tövbe eder. Şimdi bi' yerlere girmen motorun suçu değil ki senin suçun. Aşk da böyle aslında kullanmasını daha doğrusu ne olduğunu ve yaşamasını bilmezsen o motor gibi yapar adamı. Bi' yerlere de girince aşk böyle şöyle dersin işte bu eleman gibi.
Aşkı bilimsel olarak değerlendirip bir buğ olarak ele alırsak haklı olabilirsin ama Aşık adam aşk hakkında hüküm veremez,vereceği hükümler onu paradoksa sürükler.
Aşk hakkında hüküm verilemez hükmünün bir hüküm olması gibi...
HuwelAsK tarafından 24/Ara/12 20:26 tarihinde düzenlenmiştir -
sanırım arkadaşı bir tek ben yanlış anladım ve sizde beni yanlış anladınız
demek istedğim bir kağıt parçası olmadan veya resmi bir makamda onaylanmadan da biri ile gayet mutlu, çocuklu bir hayat yaşayabileyeceğiniz
serdar'ın dediği hayatı evlenmeden de yaşayabileceğinizi söyledim sadece
benim düşüncem bu bana göre evlilik sadece dediğim gibi eşinizin başka kişilerin altına girmesini engellemek biliyorsunuz zina suç hem dininizde hemde yasamızda
Anarşist duygularım bunları söyletiyör -
HuwelAsK bunu yazdıCaliber bunu yazdıKAAMOS bunu yazdı
Aşkı bilimsel olarak değerlendirip bir buğ olarak ele alırsak haklı olabilirsin ama Aşık adam aşk hakkında hüküm veremez,vereceği hükümler onu paradoksa sürükler.
Aşk hakkında hüküm verilemez hükmünün bir hüküm olması gibi...
aşkı bilimsel olarak değerlendirisek ortaya sadece hormonların aklınızı etkileyerek çevredeki en uygun eşi bulup neslini devam ettirmeni sağlayan bir şey çıkar