Sevgilime Kavuşmam İçin 200 Ytl Lazım.Nasıl Bulabilirim
-
Hocalar harbi dilenin en kral ve kısa yönden yolu bu.Olacağı en fazla 2 arkadaşınız görür onlarıda sitir edin kızdan önemlimi:p
-
Bayram geldi mezarlığa git üç beş salak bul sahte imamlık yap :P A.q kandırılmaya çok müsait bir toplumuz nasılsa..
-
Removed...
-
8mm bunu yazdı:
Bayram geldi mezarlığa git üç beş salak bul sahte imamlık yap :P A.q kandırılmaya çok müsait bir toplumuz nasılsa..
A.k sende iyice salak yerine koydun milleti -
hocam ben ankarada oturuyorum ankarada bişey felan lazım olursa hallederiz... bende parada sıkışığım kızla bu cuma buluscam para az.. dedigim gibi ankara da bişey lazım bana ulaş elimden geleni yaparım..
-
almak istedigim adresler var onları alırsan açıgının bir bölümünü kapatırım
-
doguhan bunu yazdı:
robotix bunu yazdı:
Aga 100 garanti diyosan o 100 ytl ile elinden hemen çıkarabileceğin birkaç parça eşya el onları sat böle böle devam ettir.Ama bayramdan sonrasına 10 günün felen kalıyo acele etmende gerek haliyle ne satabilirsin bilmiyorum orasını :)
bence tek bişey kalıyo bu denyo muza :):) olm sen iyi misin?
ben iyiyimde sen kime denyo diyosun onu anlamadım.Sen hiç ticaret yapmamışsın heralde aklıma gelen mantıklı fikir bu sende bi fikir üret ondan sonra başkasına denyo de. -
Bence en mantıklısı cep telefonunu sat, bu şekilde gidersin eğer sevgiline daha çok önem veriyosan ve bu kadar aşıksan sat cep telefonunu kardeşim olay bu kadar basit.
-
-
bak sana tavsiyem idaa oyna arkadaş doğru diyor garanti 3-4 maç oyna iyi para yatır battı balık yan gider hesabı en iyi yöntem bu yada tanıdığın biri varsa borç iste
Toplam Hit: 8689 Toplam Mesaj: 63