Sevgilinizin Sizi Aldatması Durumunda Ne Yaparsınız??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaGCaN
    BaGCaN's avatar
    Erkek
    kız dedigin elinin kiridir. ceyda da oyle
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Selin
    Selin's avatar
    Dişi
    Onclikle Bagcan ve Kazandairesi arkadaslara bayanlara vermis olduklari degerden dolayi tesekkur ederim...
    Gercekten satirlariniz uzucu. Ama sanirim guzellige yani Allah`in yaratmis oldugu bir varlik icin boyle konusmaniz gercekten hos degil. Unutmayin ki Hz.Havva da bir bayandi ve o bizim baslica annemiz sayiliyor. Ki siz bunlari hice sayarak bayanlari kotulemekten haz aliyorsunuz. Satirlarim egerki sizi kirarsa uzgunum ama sizin yazdiklariniz daha kirici. Unutmayinki aldatmak sadece bayanlarin ozelligi degildir. Aldatmak sahsiyetsiz bir kisilige sahip olan birinin ozelligidir ki bu erkek yada bayan olabilir...

Icinde Allah korkusunu barindiriyorsan eger, korkma! affedilmez hatalar yapmiyacaksindir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaGCaN
    BaGCaN's avatar
    Erkek
    selin bacı kadınların erkeklere oranla ıq larının daha dusuk oldugu herkes tarafından bılınıyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLginc
    iLginc's avatar
    Erkek
    hakaret asagilayici laflar kufur kucuk dusurucu yazilar yazmayin.konu aldatma saptirmayin konuyu.hepinizi tek tek uyaramam

ahmet cakar'in hastane de muhtemelen sarf ettigi sozler "simdi doktor bey size birkac sorum olacak. biiirrr kac kursun yedim ikiii senin doktorluk belgen nerdee uccc sen neden oyle tip tip bakiyorsun aptallik mi var sende bakin dikkat buyrun aptalsiniz demiyorum aptallik mi var diyorum"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ambarton
    ambarton's avatar
    Erkek
    Ya hoca ben derim ki sakınlıkla dönme

benimle ugraşmak (G)üven (Ö)zveri (T)ecrübe ister
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirnight_
    sirnight_'s avatar
    Erkek
    Ko götüne yolla köyüne.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flogg
    flogg's avatar
    Erkek
    Hoja zaten bu saatten sonra dönnmüş nolmuş. Bilemiyorum yane. Bende derim yani SAKINLIKLA!!!! Bukadar zaman geçmiş işin düzelmesi deveye hendek atlatmaktan daha daha zor. Haklıyız dostum
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Selin
    Selin's avatar
    Dişi
    BaGCaN bunu yazdı:
    -----------------------------
    selin bacı kadınların erkeklere oranla ıq larının daha dusuk oldugu herkes tarafından bılınıyor.
    -----------------------------

Gercekten cok uzucu...Size ben sadece "yazik"diyebiliyorum baska bir soz bulamiyorum. Umarim bu dediklerinizin aksini size ispat eden biri cikar karsiniza... Mutlu olmaniz dilegi ile

Icinde Allah korkusunu barindiriyorsan eger, korkma! affedilmez hatalar yapmiyacaksindir...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLginc
    iLginc's avatar
    Erkek
    bagcan sen benim tanidim bagcan misin hala ceyda da misin sen 1 sene oldu ey masallah

ahmet cakar'in hastane de muhtemelen sarf ettigi sozler "simdi doktor bey size birkac sorum olacak. biiirrr kac kursun yedim ikiii senin doktorluk belgen nerdee uccc sen neden oyle tip tip bakiyorsun aptallik mi var sende bakin dikkat buyrun aptalsiniz demiyorum aptallik mi var diyorum"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyBoY
    HolyBoY's avatar
    Erkek
    Sikilmiş Götün Davası Olmaz!!!!!!!!!!!

1Numara.ORG WORK TEAM [ www.1Numara.ORG]
Toplam Hit: 16297 Toplam Mesaj: 95