Sevgilisinden Ayrılanlar :(
-
Ben Ayrılmadım aMa Ayıralnlara Bir An Önce kaVusMASını dİlerim
Ve bU SARkıYıda SEVdiine MuTLaKa DİnlETmeSini isTErim BELKi Bir UMUT ...
http://rapidshare.com/files/51885316/Gokce_Kirgiz___Emre_Altnel_-_Kalbime_Gomerim_O_Zaman.mp3
-
aq bende dun ayrıldım moralim çok bozuk terketti beni:@
-
ya birader,
acınızı paylaşıyorum:D tamam üzgünsünüz...
kafama takılıyor... ayrılan ayrılana...
günlerdir herkes ayrıldımda ayrıldım hayli konu açılıyor. ve hep karşı taraf suçlarınıyor. bizlerin hiç mi suçu yok=)
ikincisi; madem herkes ayrılıyor, bu kızlar kimle çıkıyor? kedi burdaysa ciğer nerde ciğer burdaysa kedi nerde?
bu kızlar illa birilerini bulurlar diorum, boş boş gezmez zamaneler, arkadaşlarına anlatacak bişeyleri olmalı.
kısaca herkes ayrılıyor da bu kızlar kimle beraber alala ilginç
-
kızların a.q
-
doru kızların ta a.q
-
ilk tanışma ve ayrılık çok kötü koymuştu.
o günden sonra yitirdim umutlarımı. ama 1 şans daha olmalı. önümüze kimler gelecek kimler geçecek diye düşünmeli.
sadece değişen bakış açısıdır. bu şarkıyı sevmiyorum hoca saol yinede.
-
Silindi bak gözlerimde, sen gideli gülüşler..
Fırtınayla savruldu hep, senle dolu sözcükler..
-
Bende ayrıldım sevgilimden artık çok yıpranmıştı ilişkimiz olması gereken buydu ikimizin kararı da bu yöndeydi ama mutsuzum çok mutsuzum onsuz. Herşey yarım kaldı bütün hayallerimiz sevinçlerimiz yaşayacağımız çok şey vardı yaaaa
çok zor :(
-
1 sene oldu.
-
ben bundan 2 sene once ayrıldım sevgılımden oyle olması gerekıyodu...gerıde buyuk bı nefret bırakmıs olması gerekıyodu aslında bende ya da ben oyle sanıyordum..ole dıılmıs,bısey dugumlenırdı bogazıma yutkunamazdım,konusamazdım nefes bıle alamazdım o zamanlar...sanırdım kı ben bu dunyaya onla geldım onsuz yasayamam...bu da yalanmıs...anladım kı ınsanların kendı degerlerının farkında olmaları gerekıyomus unutmak ıcın, ne kadar mukemmel ve essız oldugumuzun bılınce olmamız gerekmıs..ya da baska bı gercek varmıs yuzumuze carpan o gıderken yanında hıc bısey goturmeden arkasını donup gıdebılıyomus; ıste o zaman anlıyo ınsan beraber yasanılan seyler arkaya bakılmadan terk edılebılıyorsa aslında bızım sandıgımız kadar degerlı olmuyormus...zaten o kadar degerlı olmayan bısey ıcın de fazla aglamaya degmıyormus:)
yenı ayrılan arkadaslara benden tavsıye...hayata kapılarınızı kapatmayın oyle kı bı gun hıc ummadıgınız bı yerden hıc ummadıgınız bı mutluluk cıkar karsınıza eger kapıları kapatırsanız ona hosgeldın dıyemezsınız...
-
süper şarkı :(