Sevmediğiniz Birisini O Fark Etmeden Nasıl ÖLDÜRÜRDÜNÜZ?
-
sevmiyormusum bu onu öldurur...
-
xxx_simiyagov_xxx :D:d:d son nokta:D
-
kiloton ne ?
-
anasıyla veya sevgilisiyle aynı yatakta basılırım.. o fark etsede bişey değişmez adam zaten kalpten gider : )
-
sevmediğim bi kızsa yatağa bağlar bir güzel yapardım :O) sonrada kafasına sandalyenin ayağıyla bam bam bam diye vurur gebertirdim (ama sevmediğin birisinide yapmka zoro lur demi )
-
Ben yavaşca öldürürdüm önce kafasına bişi ile vururdum sonra tenha bı yere.Eğer çok sinirlenmişsem fazla bısı yapmam öncelikle yavaşca tırnaklarını çekerdim(adamın bilinci yerindeyken)sonra tekrar yavasca parmaklarını kırardım sonra acırdım dayanamaz bogazını hafıf ve yavas bı sekılde keserdım:)
-
Onun elini ayağını güzelcene bağlayıp su dolu küvetin içine koyar, saç kurutma makinasının fişini takar atardım küvete. o a.k adamı elektirik çarpmasıyla çırpınırken bende bi şişe şarap açıp hem içer hemde onun gebermesini izlerdim :)
-
ya ölmez kadınların içinden gecenleri anlarsa nolcak??daa kesin bişi bul..:D
-
çok güzel bir soru önce ıssız ve karanlık bir alandan geçmesini bekler oraya pusu kurarım ve tam ordan geçerken artık onu etkisiz hale getirecek bişeyler yapardım mesela piyasada satıla elektrikli şok aletlerinden falan işte onun gibin bişe :D sonra ayağına taş bağlayıp denize atardım
-
Gözlerine Bakarak...
Toplam Hit: 23994 Toplam Mesaj: 90