Şeytan Çıkarma Videoları :|
-
Ben gördüm baya etkilendim özellikle bu resmen gerçek gibi ben nerdeyse inandım siz ne diyorsunuz bu işe ? :|
http://www.youtube.com/watch?v=x4n9vK0_mdk&feature=related
-
sesler ürpertici . allah göstermesin .(amin)
-
evet sesler tırsıttı keske aksam koysaydın :)
-
artık böyle videolara ön yargıyla bakıyorum lanet olsun böyle videoların %99unda aniden bi öküz çıkıyo vadaaaaaa die bağırıyo olduğum yerde zıplıyom.
Ayrıca harbiden sesler etkileyici ama saçma bişe geldi
-
Psikolojik sorunlari var.
Seytan insanin icine girmez. Seytan sadece aldaticidir, yonlendirici degil. Yonlendiricilik bizim irademizde olan bir ozelliktir. Allah bize secim hakki tanimistir. Seytan tesvik eder ama dolaysiz olarak yonlendiremez.
-
oldum olası tırsarım böyle şeylerden .
-
Concept bunu yazdı:
-----------------------------Psikolojik sorunlari var.
Seytan insanin icine girmez. Seytan sadece aldaticidir, yonlendirici degil. Yonlendiricilik bizim irademizde olan bir ozelliktir. Allah bize secim hakki tanimistir. Seytan tesvik eder ama dolaysiz olarak yonlendiremez.
-----------------------------Hacı psikolojik sorunları bile olan birisi o denli sesler çıkarıcağını düşünmüyorum resmen kedi gibi mırlıyo kadın.Bide söylediklerine katılıyorum.Özelliklede resimler eski olduğu için herhangi bir oynama yapıldığını zannetmiyorum.Ben hala olabilitesi var diye düşünüyorum :|
-
Concept bunu yazdı:
-----------------------------Psikolojik sorunlari var.
-----------------------------cin girebilir :D başk birşey olmuş olabilir. hayalet görmüş olabilir.
ahanda bak buraya yazıyorum 2 yıl sonra filim çkar. Gerçek olaylardan esinlenerek yapılmıştır der bu videolardan esinleniyorlar işte
-
arkadaslar bu analisse michelle, The Exorcism Of Emily Rose filmi bu kizin hayatini anlatiyor. Bant kayitlari zamaninda seytan cikarma ainlerinde rahipleri kaydettikleri bantlar... Psikolojik bir olay diil zaten doktorlara basvuruldu adamlar epilepsi teshisi fln koydular ama gel gor ki bu ilaclar nedeniyle oldu kizcagiz :S kaldiramadi daha fazla. epilepsi de durumun boyle olmasi imkansiz...
-
Hocam sesleri dinleyen her zat anlar ses efekti oldugunu. Ben oldukca guldum.
-
Avira, anlat bakalim nasil anladin, Db dusmesi veya phase dalgalanmasinda fark mi vardi yoksa ses sinyallaeri yeterince analog degilmiydi?? dai ingilizcen varsa once bir arastir... bak bakalim bantlarda ses effekti var mi??