folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sezer, Giderken 2 Makam Aracı Götürdü

Sezer, Giderken 2 Makam Aracı Götürdü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lethe01
    lethe01's avatar
    Erkek
    ismailca bunu yazdı:
    -----------------------------
    hope_siz bunu yazdı:

ya bıraksın bırakmasın sorun o değil. gördüğüm bi haberi paylaştım ve garip bi haber, görevi bitiyor giderken alabildiklerini alma gibi şeyler yapmış..

sizin söylediklerinize 50 tane cevapda verilir örneğin bi tanesi galiba iş başındayken daha medya da olacağından fazla alamamıştır ama şimdi çekildi giderken aldı. önce halkı güldürür gibi gösterip sonra "son gülen iyi güler" mantığıyla 16 koruma araba falan almış..

yada adamın hakkı cumhurbaşkanı alacak tabii falan filan

hemen adamı savunma olayına girmeyelim sizin eski cumhurbaşkanınızsa benimde eski cumhurbaşkanım.

Hoca zaten yasal olarak alma hakkı var neyin tartışmasını yapiyorsun ki? + koruma değil, personelini almiş yüzeysel okuma

dayı tartışma yapmadım ki bi okusan sonunu yazdığımın ya alır deriz yada alamaz deyiz nie savunuyorsunuz deriz dedim. ve kendi araştırıp bulduğum bi haber değil milliyet ten alıntı yaptım sadece:D

bknz: http://www.ilkimwebtasarim.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    helali hoş olsun...

adam hırsızlık mı yapmış.?! yasalara aykırı bişeymi yapmış.?!
    adam senelerce tasarruf etmiş,götürme hakkı olan herşeyi bırakmış, renenin dediği şeyler yeter gerçi..
    özelliklede elektrik faturası ufak bi ders niteliğinde...

2arabadan fazlasını bıraktı 2 araba götürdü diye laf üstüne laf amk... hakkıydı aldı o kadar.

helali hoş olsun...

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FischExistenz
    FischExistenz's avatar
    Erkek
    Yiğidi öldür hakkını yeme .... Hak etmediyse açık konuş o zaman hak etmemiş gibi anlatım yapmışsın ama ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Erkek

insanlar böyledir genelde birisinin arkasından bıraktığı eserleri ve yaptığı faydalı işleri konuşmazlar da anca çekiştirirler

sezer isteseydi harcayabilirdi isteseydi devlet malını istediği gibi savurabilirdi ama yapmadı lakin buna yetkisi de vardı

sizce bi Allahın kulu çıkıp da ne yapıyorsun diyebilirmiydi ? diyemezdi adamın devlet için yaptıkları hizmetler konusulmuyor da iki araba götürmüş bilmem ne kadar adamını götürmüş bunlar mı konusuluyor yazık çok yazık gerçekten de

kaç aylık maaşını bile çekmedi adam köşkün bütün masraflarını cebinden ödedi hatta masraf olmasın diye çok yurt dışı gezisi de yapmadı....

şimdi biz kalkmışız onun vetolarını götürdüğü iki arabayı vs....... konusuyoruz o kadar da hakkıdır bırakın da olsun 7 sene bu ülkeye cumhurbaşkanlığı yapmış o kadar hizmeti geçmiş lütfen biraz mert ve tarafsız olalım her şeye tek yönlü bakmayalım..

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    hope_siz bunu yazdı:

ya bıraksın bırakmasın sorun o değil. gördüğüm bi haberi paylaştım ve garip bi haber, görevi bitiyor giderken alabildiklerini alma gibi şeyler yapmış..

sizin söylediklerinize 50 tane cevapda verilir örneğin bi tanesi galiba iş başındayken daha medya da olacağından fazla alamamıştır ama şimdi çekildi giderken aldı. önce halkı güldürür gibi gösterip sonra "son gülen iyi güler" mantığıyla 16 koruma araba falan almış..

hemen adamı savunma olayına girmeyelim sizin eski cumhurbaşkanınızsa benimde eski cumhurbaşkanım.

hoca bazı yüzsüz utanmazlar varkiiii :) onlar ne medya anlar ne bişey , göstere göstere çalar :)

yine a.n. sezer onların arasında en şereflisi

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ismailca
    ismailca's avatar
    Erkek
    hope_siz bunu yazdı:
    ismailca bunu yazdı:
    hope_siz bunu yazdı:

sizin söylediklerinize 50 tane cevapda verilir örneğin bi tanesi galiba iş başındayken daha medya da olacağından fazla alamamıştır ama şimdi çekildi giderken aldı. önce halkı güldürür gibi gösterip sonra "son gülen iyi güler" mantığıyla 16 koruma araba falan almış..

Hoca zaten yasal olarak alma hakkı var neyin tartışmasını yapiyorsun ki? + koruma değil, personelini almiş yüzeysel okuma

dayı tartışma yapmadım ki bi okusan sonunu yazdığımın ya alır deriz yada alamaz deyiz nie savunuyorsunuz deriz dedim. ve kendi araştırıp bulduğum bi haber değil milliyet ten alıntı yaptım sadece:D

(yine sırtlarını devletten ayıramıyorlar)
    Kendi düşüncen böyle ise kendine sakla tutarsız konuşma. burada tartışmaya mahal veriyorsun kendi cevabinla sonrada kıvırıyorsun

Yakarız Bu Gezegeni...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lethe01
    lethe01's avatar
    Erkek

ee doğru değilmidir peki o yazdığm? memur olan birinin emekli olunca çalıştığı masayı bilgisayarı koltuğu evine götürmesi ne kadar saçma ve sırtını devletten alamama ise bu da o kadar sırtını devletten alamamadır bence.

edit : bide yazıyla ilgili şikayetiniz varsa milliyete mail atın yalan yanlış bu haber yada çok getirdi bu kadar da götürsün (!) diye. benimle alakası yok yani!

bknz: http://www.ilkimwebtasarim.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    En sevmediğim adam yok herşeyi evde bırakmış palavra hepsi O konuda Dürüstlüğüne inandığım Tek kişi Rahmetli Ecevit Sevmezdim hatta hayatta iken çok eleştirdiğim kişi ama Asla Dürütlüğüne laf söylemem

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

size tayyipcik gibi cumhurbaskani sart o zaman cok severdiniz

adam basbakanken 17 sulalesi zengin oldu, kimsenin gordugu yok.

:)

hayranoldumnissan hanimefendinin de 30 trilyoncuk tadilat isi acaba kimlere verilecek merak ediyorum. 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ismailca
    ismailca's avatar
    Erkek
    hope_siz bunu yazdı:

ee doğru değilmidir peki o yazdığm? memur olan birinin emekli olunca çalıştığı masayı bilgisayarı koltuğu evine götürmesi ne kadar saçma ve sırtını devletten alamama ise bu da o kadar sırtını devletten alamamadır bence.

edit : bide yazıyla ilgili şikayetiniz varsa milliyete mail atın yalan yanlış bu haber yada çok getirdi bu kadar da götürsün (!) diye. benimle alakası yok yani!
    O zaman sen burada şahısları değil yasayı eleştiriceksin. habere ilave ettiğin dipnota istinaden yazdım..   anlamışsındır herhalde?

Yakarız Bu Gezegeni...
Toplam Hit: 5788 Toplam Mesaj: 43