SGK Lıların Dikkatine.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek

hastaneye gitmene gerek yok hocam kanun la sabit bakabilirsin,bugunkü bir mevzu değilyani bayadır böle sen yeni görmüşsün yada denk gelmişsin

Belamı bulmusum bulduqum kadar..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

taekwondo bunu yazdı:
    -----------------------------

sanane bunu yazdı:

Arkadaşlar biliyorsunuzdur bilmeyenler içinde ben söyliyeyim daha önceden işten çıkan SGK kapmasındaki kişi 6 ay 9 gün süre ile hastanelerde ücret ödemeden tedavilerini olabiliyorlardı. Daha sonra bu süre 3 ay 9 güne düşürüldü. Bugünden itibaren ise 10 güne kadar düşürüldü. Yani işten çıkışınız yapıldıktan sonra 10 gün geçerse ücretsiz tedavi olmayı unutun. Haberiniz olsun. Hastaneye falan giderseniz bilginiz olmasınız istedim.

tayyip ve tayfasını sevmem lakin eksik ve yanlış bilgiyi bir smmm stajeri olarak düzeltim

kanun 5510/67 derki ;

ssk lı bir işcinin işten çıkarıldığında 30 gün pirimi varsa 10 gün , 1 yıl içinde geriye dönük 90 gün pirimi varsa 90 gün sağlıktan yararlanabilir eş çocuk vs..

bu arada SGK kapsamındaki kişi derken; tek çatı altında birleştirilen;

4-1/a kapsamı (eski SSK lılar)

4-1/b kapsamı (eski Bağ-kur)'lular.

4-1c kapsamı (eski emekli sandığı)

bunların hepsi şuanda SGK kapsamındadır,  burada 10 gün veya işten çıkmadan bir yıl içinde 3 ay çalışılmışsa 90 gün Genel Sağlık Sigortasından faydalanma olayı 5510 4-1'a (eski SSK'lılar) ı kapsamaktadır. tüm SGK lıları değil.

///______________
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek

1 Ekim 2008 tarihinde yürürlüğe giren sosyal güvenlik kanununa [sgk] ya göre yazmaktayım arkadaşım eski [ssk] filan değil

Belamı bulmusum bulduqum kadar..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

bu da birşey mi...   coming soon...

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

taekwondo bunu yazdı:

hastaneye gitmene gerek yok hocam kanun la sabit bakabilirsin,bugunkü bir mevzu değilyani bayadır böle sen yeni görmüşsün yada denk gelmişsin

hastane bilgi işlemindeyim. 5 senedir çalışıyorum. dün itibari ile bu uygulama başladı. işten çıkan kişi 10 gün süre ile muayene olabilir.

Naber la?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

bir sürü eleman çalıştırıyorum . eşek gibi ssk larını yatırıyorum. yatırmasamda benden fazini alıyorlar. tedavilerinide oluyorlar. kendim bağkurlu olmama rağmen ödeyemiyorum bazen tedavi ilaç faydalanma yok . ....im böle adaleti. işverenmiyiz ... verenmiyiz anlamadım .

not : sayın adminler , millet bu aralar stresli . forum üyeleri birbirine hariç istediği gibi küfür edebilsinler istiyorum. :D

Temel adalettir .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

küfür yok arkadaşlar :)

Naber la?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek

alacakaranlik bunu yazdı:

Sayın Üyemiz Yapmış  olduğunuz Yorum Aşırı Küfür İçerdiği İçin Ve kriterlerimize uymadı için yayınlanmamaktadır..

hocam bu kadar anlamlı bu kadar derin bu kadar zekice başka bir yorum yok bu başlık altında bende eklemek istiyorum ...

.............................................................................................................................................................
    .............................................................................................................................................................

(aq)

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

HighElf bunu yazdı:

alacakaranlik bunu yazdı:

Sayın Üyemiz Yapmış  olduğunuz Yorum Aşırı Küfür İçerdiği İçin Ve kriterlerimize uymadı için yayınlanmamaktadır..

hocam bu kadar anlamlı bu kadar derin bu kadar zekice başka bir yorum yok bu başlık altında bende eklemek istiyorum ...

(aq)

Bu dünyada tek bir kural vardır o da seçimlerinizin size kural koyacağıdır !  

buda bi o kadar anlamlı olmuş :)

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek

aq kafam döndü ya :S bir şiir yazmak istiyorum tayyibe ya :S sosyal hukuk devletiymiş sktrin gidin aq sosyalliğimi kaldı lan o kadar gelişiyoruz filan ayıp lan yaptığınız gelişmiş ülke standartlarında işsize işsizlik maaşı veriyorlar aq hadi biz o kadarını beklemiyoruz devlet babadan aq beni yaşat bari öldürme ruspu çocğu. Adamın çocuk çocğu var aq skim ya nesiniz siz ya ne ayaksınız aq. Abi bana koyan ne biliyor musunzu o kadar cumhuriyetin 100. yılında en büyük 10. ekonomi olacağız diyorlar iş vatandaşa gerçek hayata gelince skiyorlar. Şimdi öğrenciyim ben bir kere daha iktidar seçilirse bu pç krsu bir dahaki gelcek olan iktidar benim hayatımı düzeltemez ben bu hayatla yüzleşmek istmeiyorum şimdi bir elim balda bir elim yağda aq. hayatımı skmeyin ya ...

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
Toplam Hit: 4954 Toplam Mesaj: 39