Sherlock'un Dönüşünü Nasıl Buldunuz ?
-
Diziyi izlememişler için spoiler barındırır dikkatli okuyun hatta okumayın bence :)
Uzun uzun dalmıcam mevzuya bence efsane bağlamışlar sadece mantıklı değil, aynı zamanda ben izlerken şunu dedim yaa Sherlock'un o fanı sakallı adama nasıl ölmediğini açıklarken; İzleyici olarak Sherlock'un o ölümden döneceğine inanmaya zaten hazırız öyle güvenmişiz adama :D Vee açıklamada gayet mantıklı olunca cidden efsane bağlamışlar bence ! -
daha fazla ayrıntı verilse iyi olurmuş. düşüşünü güzel anlattılar da öncesi ve sonrası çok muallak. sonra diğer senaryolar neydi mesela? moriarty hakkında daha fazla şey bilmek istiyoruz. harcadılar adamı, bari güzel harcayın.
-
tam bir sherlock holmes fanatiğiyim bütün conan doyle kitaplarını ve robert downey jr. filmlerini izledim.dizi güzelmidir kitaplardaki gibi mi olay ve suç örgüsü?
-
bence biraz basit olmuş belki de çok daha fazla beklenti içinde olduğum içindir.En güzel sahneleri o sakallı adamın teorilerinde ki sahnelerdi :D
-
c0nverse bunu yazdı
tam bir sherlock holmes fanatiğiyim bütün conan doyle kitaplarını ve robert downey jr. filmlerini izledim.dizi güzelmidir kitaplardaki gibi mi olay ve suç örgüsü?
dizi flimlerinden daha iyi bence hocam.hatta fazlasıyla
-
Moriarty efsane karakterdi, baya da zekiydi öyle ufak bir pohpohlamaya ve ego şişirilmesine kanacak tipte bir adam değildi. Temennim geri döner yönünde.
Uzun süredir sherlock olmadığından mentalist'e sarmıştım, niyeyse mentalistten sonra sherlock o kadar keyifli gelmedi .
-
c0nverse bunu yazdı
kitapları bilmiyorum da filmlere göre çok daha güzel dizi. zaten dizi demeye bin şait ister. senede 3 bölüm falan çıkıyor onlar da film gibi. rahatlıkla sinemaya sürülebilirdi niye dizi yapmışlar anlamadım. yazarı steven moffat gibi bi adam zaten. yaptığı işleri biliyorsan başka bişey dememe gerek yok aslında. tavsiyem film gibi izle. olayına gelirsek sherlock holmes bugün yaşasa nasıl bişey olurdu diye özetlenebilir. geçmişteki halini unut yani. bir de mutlaka hd izle.
-
pcdoktor636 bunu yazdı
Moriarty efsane karakterdi, baya da zekiydi öyle ufak bir pohpohlamaya ve ego şişirilmesine kanacak tipte bir adam değildi. Temennim geri döner yönünde.
Uzun süredir sherlock olmadığından mentalist'e sarmıştım, niyeyse mentalistten sonra sherlock o kadar keyifli gelmedi .
biraz önce son bölümü izlerken mentalistteki jane, sherlock gibi olsa nasıl olurdu diye düşündüm :D herhalde ilk sezon ikinci bölümde öğrenirdik red john kimmiş diye :D
moriarty konusunda aynı şeyi düşündüm fakat bu dizinin genel bi sorunu ki o da herşeyin çok hızlı işlenmesi. moriarty aslında sezonlarca her sezon 20 bölüm işlenebilecek bi adam. red john gibi gereksiz bi tipi 6 sezon anlatacakalrına moriarty anlatılabilirdi. ne yazık ki moffat reisin tarzı bu. hangi diziyi el attıysa her bölüm birkaç filme sığacak güzellikte oluyor fakat bölüm sayısı da çok azalıyor. adama sevsek mi tapsak mı bilemiyorum.
-
Moriarty Sherlock'un mirror characteri idir romanlarında dizi de ise 3.part karaktermiş gibi 2-3 bölümde s.kip attılar. Sezon finali güzeldi fakat yeni bölüm saçma geldi.
-
izlemk için link sallarmsın
-
Prometheus bunu yazdıpcdoktor636 bunu yazdı
biraz önce son bölümü izlerken mentalistteki jane, sherlock gibi olsa nasıl olurdu diye düşündüm :D herhalde ilk sezon ikinci bölümde öğrenirdik red john kimmiş diye :D
moriarty konusunda aynı şeyi düşündüm fakat bu dizinin genel bi sorunu ki o da herşeyin çok hızlı işlenmesi. moriarty aslında sezonlarca her sezon 20 bölüm işlenebilecek bi adam. red john gibi gereksiz bi tipi 6 sezon anlatacakalrına moriarty anlatılabilirdi. ne yazık ki moffat reisin tarzı bu. hangi diziyi el attıysa her bölüm birkaç filme sığacak güzellikte oluyor fakat bölüm sayısı da çok azalıyor. adama sevsek mi tapsak mı bilemiyorum.
Sherlock çok abartı bir tip ama hocam, izlerken gerçekçi gelmiyor sıkıntı orda .
2 günde 10-15 bölüm falan izleyip mentalisti bitirdim, acaip sarıyor. Sherlock'ta bu biraz daha zor oluyor film gibi olduğu için izlerken bir ara boğuluyorsun. Dizinin o kasvetli havasını silen moriarty'di bence.
Burda baya gülmüştüm :P
http://www.youtube.com/watch?v=9YX6Fg9EXq0