Sıcaklar - Çözüm Arıyorum
-
evdeki heryeri aç ceyeran yapsın belki işe yarar.Ben çözüm olarak evde boxerla geziyorum :D
-
memleket erzurum. su anda derecye baktım 21 derece :D 10 numara hava var :D hatta dısarda ceketsiz üşünebilir :D
-
Şu sıcaklar bir defolup gidemedi. Bu sene yazdan iyice nefret ettim. Kışın bir defa hasta olmadım. 2-3 haftadır şu soğutucular yüzünden ölüyorum. Hala ne zaman düşecek belli değil. Hergün bir umut meteorolojinin sayfasına bakıyorum. Hep aynı hep aynı. Kış gibisi yokmuş. Yazın hiçbirşey yapılmıyor. Sağlığımdan da oldum. Leyleğini alsın da gitsin :\
-
aynı dert bendede duşa giriyorum kurulanasıya aynı ter illahlah ettim bi giydiğimi bi daha giyemiyorum nefret ettim havalardan.. nerde yaşıyon die sorcanız Kaş Antalya (: 50derece amk.
-
limonata öneririm bayağa serinletiyo :)
-
arkadaşım duşa giriyorsun bir güzel soğuk suyla dusunu al yok su sıcak mı akıyor dıyorsun dolaba soguk su koy onu kovada bırlestır yap bırseyler buz gibi suyla duş al boxer dan başka birşey giyme ve tam kurulanma kafanı falan az kurula yeter sonra odaların camlarını ya hepsını ac yada hepsini kapat vantirator varsa ac az uzaktan sabitle tek sana gelsin ama uzaga koy az ama öz gelsin sonra notlarını alıp ders çalışmaya başla yanında da sprite iç super uygula pişman olmayacaksın.
-
insan klimadan nasıl hasta olur anlamıyorum bizim evde 24 saat klima 18 de çalışıyor daha hasta olanı görmedim :S
bu arada adanın sıcağına bakınıp aldanmayın gecen gün 50 dereceyi gördü arabanın içindeki termometre :S buna bi de nem fln ekleyin bakalım noluyo
-
maddi durumunu bilmiyorum ama 250-300 liraya bile klimalar var onlardan taktır
-
hocam ben evde belirli kapıları açarak süper bir hava döngüsü oluşturdum.püfür püfür esiyor
edit:ahahha sanki atomu parçalamışım :D altı üstü cam açtım :)
-
şimdi sıcak suyla duş yapıyorsun. çıkınca yüzüne ve vücuduna biraz kolanya sürüp vantilatörü açınca nasılda klima etkisi yapıcak