folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sıcaklar - Çözüm Arıyorum

Sıcaklar - Çözüm Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biyotbt
    Biyotbt's avatar
    Erkek

evdeki heryeri aç ceyeran yapsın belki işe yarar.Ben çözüm olarak evde boxerla geziyorum :D

kendim hakkında daha fazla bilgi de
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Helyum
    Helyum's avatar
    Erkek

memleket erzurum. su anda derecye baktım 21 derece :D 10 numara hava var :D hatta dısarda ceketsiz üşünebilir :D

http://www.youtube.com/watch?v=n-O0mSUNVlU
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Şu sıcaklar bir defolup gidemedi. Bu sene yazdan iyice nefret ettim. Kışın bir defa hasta olmadım. 2-3 haftadır şu soğutucular yüzünden ölüyorum. Hala ne zaman düşecek belli değil. Hergün bir umut meteorolojinin sayfasına bakıyorum. Hep aynı hep aynı. Kış gibisi yokmuş. Yazın hiçbirşey yapılmıyor. Sağlığımdan da oldum. Leyleğini alsın da gitsin :\

λ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

aynı dert bendede  duşa giriyorum kurulanasıya aynı ter illahlah ettim bi giydiğimi bi daha giyemiyorum nefret ettim havalardan.. nerde yaşıyon die sorcanız Kaş Antalya (: 50derece amk.

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

limonata öneririm bayağa serinletiyo :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    casey
    casey's avatar
    Erkek

arkadaşım duşa giriyorsun bir güzel soğuk suyla dusunu al yok su sıcak mı akıyor dıyorsun dolaba soguk su koy onu kovada bırlestır yap bırseyler buz gibi suyla duş al boxer dan başka birşey giyme ve tam kurulanma kafanı falan az kurula yeter sonra odaların camlarını ya hepsını ac yada hepsini kapat vantirator varsa ac az uzaktan sabitle tek sana gelsin ama uzaga koy az ama öz gelsin sonra notlarını alıp ders çalışmaya başla yanında da sprite iç super uygula pişman olmayacaksın.

Zamanı durduramazsın.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

insan klimadan nasıl hasta olur anlamıyorum bizim evde 24 saat klima 18 de çalışıyor daha hasta olanı görmedim :S

bu arada adanın sıcağına bakınıp aldanmayın gecen gün 50 dereceyi gördü arabanın içindeki termometre :S buna bi de nem fln ekleyin bakalım noluyo

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Profesor
    Profesor's avatar
    Erkek

maddi durumunu bilmiyorum ama 250-300 liraya bile klimalar var onlardan taktır

neyse ne laannn....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek

hocam ben evde belirli kapıları açarak süper bir hava döngüsü oluşturdum.püfür püfür esiyor

edit:ahahha sanki atomu parçalamışım :D altı üstü cam açtım :)

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek

şimdi sıcak suyla duş yapıyorsun. çıkınca yüzüne ve vücuduna biraz kolanya sürüp vantilatörü açınca nasılda klima etkisi yapıcak

Toplam Hit: 4965 Toplam Mesaj: 46