Sıfır Bir - ''Bir Zamanlar Adana'da'' İnternet Dizisi
-
@Robinson_Crusoe dizi için özel yapılmış diyürler hocam henüz yayınlanmamış.
-
Şarkılar çok hoş yalnız.Yani müzik seçimleri vs. mesela o eroin almaya giden çocugun sahnesindeki efektler falan güzel.Yalnız 2.bölümde ses konusunda sıkıntı yaşamışlar.
-
2. bölümde ses haricinde (bazen konuşmaları müzik bastırıyor) daha profesyonelleşmişler. Mesela silah sahnelerindeki etkiler daha gerçekçi.
Konuda güzel açıkçası. Beğendim. 3. bölümü bekliyoruz.
-
15 hazirana söz verdikleri için biraz aceleye gelmiş ses ile alakalı problemleri biliyorlarmış, düzeltip tekrar 2.bölümü yayınlayacaklarmış
DEĞERLİ TAKİPÇİLERİMİZİN DİKKATİNE
2. Bölüm'de ses ile ilgili aksaklıkların farkındayız. Ancak
sizlere verdiğimiz sözü yerine getirmek adına 2. bölümümüzü bugün paylaştık.Bu durumu düzeltmek için çalışmalara başladık...İlginiz ve yorumlarınız için çok teşekkür ederiz...En kısa zamanda 2. Bölümümüz düzeltilmiş hali ile siz değerli takipçilerimiz ile paylaşılacaktır... Anlayışınız için teşekkür ederiz.Sıfır Bir Ailesi.
-
Her bölüm bir çete bitirirlerse ileride konu kalmadığı için saçmalayabilirler. Ufak tefek oyunculuk ve ses hataları dışında bir solukta izledim. Televizyonlarda gösterilen reyting rekorları kıran saçma salak dizilere 100 takar.
-
2. bölüm daha profesyonel olmuş. 3.yü bekliyorum :D
şu müzik güzel :D
https://www.youtube.com/watch?v=YDhQWsFe_a4
Daniel-Koo tarafından 18/Haz/16 18:10 tarihinde düzenlenmiştir -
3. Bölüm Teaser yayınlanmış, müzikler gene bomba olmuş, bu esat bargun baya iş yapıyor helal olsun
-
saybirs bunu yazdı
3. Bölüm Teaser yayınlanmış, müzikler gene bomba olmuş, bu esat bargun baya iş yapıyor helal olsun
Arkadaş muhtar galiba mahalle bizim filan dediğine göre,
-
ellerine sağlık adamların hakkını vermişler
-
Esat Bargun müziklerle dizinin önüne geçecek gibi duruyor :)