Sigaraya Zam. Winston 5.5 Oldu
-
winston grubu en son fiyatlarını açıklamıştı diğerlerine göre ucuz olarak tabi.. sonra diğer gruplar bu fiyatlara itiraz etti.. fiyatları düşürdü daha soınra winston mecbur kalıp fiyat arttırdı.. olaty bundan ibaret.
winston murattı kapışması.
-
PathfindeR00 bunu yazdı:
-----------------------------
sokacam lan oyun mu bu?
Aranıyo pezolar.
maliyeti 1.2o krs olan sigarayı 7 tly satan vatan hayınlarının aq.
Strongholda ki halk dayanmaz la bu zamma.
-----------------------------11 lira olan clio 24.5 e satılıyordu.Dayım alırken öyleydi.Aynen dediğin gibi.Fakat admalar değil, vergiler ağır kaçıyor.
-
Arkadaslar sigara satan şirketler zamları geri alınca devlete 2 3 trilyon sokturlar devlette senmi bana böyle yaparsın diye ötv %20 zam yaptı diye duydum..
-
ayıptır olum bune ya
-
:|
-
malbuş, 5.5 oldu, murattidir winstondur onlarda aynı para, malbuş piyasayı dagıtacak valla,digerleride mutlaka indirime gitmek zorunda, adamlar akıllılık yaptı diger firmaların karlarınıda düşürcek, winston içecegine git malbuş iç artık, parliament de bişey yapar artık bunun ustune onunda fiyatları cekmesi lazım, malbuş 5.5ken parliamentin 7 olması ayıp :F
-
fenerist07 bunu yazdı:
malbuş, 5.5 oldu, murattidir winstondur onlarda aynı para, malbuş piyasayı dagıtacak valla,digerleride mutlaka indirime gitmek zorunda, adamlar akıllılık yaptı diger firmaların karlarınıda düşürcek, winston içecegine git malbuş iç artık, parliament de bişey yapar artık bunun ustune onunda fiyatları cekmesi lazım, malbuş 5.5ken parliamentin 7 olması ayıp :F
-----------------------------olm tekrar zam gelmiş diolar la.
-
PathfindeR00 bunu yazdı:
fenerist07 bunu yazdı:
-----------------------------oha daha dün aldık malbuşu 5.5a :S vay zalımlar.
-
fenerist07 bunu yazdı:
PathfindeR00 bunu yazdı:
fenerist07 bunu yazdı:
-----------------------------oha daha dün aldık malbuşu 5.5a :S vay zalımlar.
-----------------------------ben 8 saat önce 5.5 e aldım
-
gazetede "maliye sigara konusunda yeni bir zamma hazırlanıyor" diye yazıyordu. demek gerçekleştirmiş.