Sigarayı Bırakıyorum(Vol Bilmem Kaç)
-
Hacılar artık gına geldi bu sigaraya para vermekten,haftalık 30-35 tl sigaraya gidiyor param.Tak etti artık,bir de camel içiyorum iyice bozdu camel.Aldığım 5 paketten anca 1 paket normal tadında çıkıyor anasını satayım,diğerlerinin tadı değişmiş kötü çıkıyor.Sebebini bilmiyorum ama artık bıktım bi işten..Nerden bulaştıysam..Artık bırakmaya karar verdim bakalım nekadar sürecek,umarım temelli olur..Burda günlük yazmayı düşünüyorum,desteklerinizi bekliyorum :) Bırakan arkadaşlar varsa nasıl bıraktılar,bi yardım edin :D
-
bizdede başlıyor mallar 30 yaşından sonra ne saf insanlar ya hocam burdan tüm sigara içenlere salak diyesim geliyor içim el vermiyor ya :)))
yazık ediyorsunuz kendinize ya, çevrenize zarar, pis koku, ben sigara kokusuna çok hassasım mesela, odada iç ertesi gün gelip hissediyorum siniyor çünkü insanın üstüne odasına vs, leş gibi ya tiksiniyorum o insanlardan, seyehat yaparken yanıma oturuyorlar kusasım geliyor yeminle bak.
Bir adam oturdu of olamaz adam ayaklı küllük hatta kahvehane yani leş ama leş öldüm öksürüyorum anlasın diye anlamıyor hiç ... -
Zeytun-i bunu yazdı
bizdede başlıyor mallar 30 yaşından sonra ne saf insanlar ya hocam burdan tüm sigara içenlere salak diyesim geliyor içim el vermiyor ya :)))
yazık ediyorsunuz kendinize ya, çevrenize zarar, pis koku, ben sigara kokusuna çok hassasım mesela, odada iç ertesi gün gelip hissediyorum siniyor çünkü insanın üstüne odasına vs, leş gibi ya tiksiniyorum o insanlardan, seyehat yaparken yanıma oturuyorlar kusasım geliyor yeminle bak.
Bir adam oturdu of olamaz adam ayaklı küllük hatta kahvehane yani leş ama leş öldüm öksürüyorum anlasın diye anlamıyor hiç ...Hocam işte insan bu illete bulaştığı zaman bunların hiçbirini takmıyor,hatta sağlığı bile..Tek koyan para oluyor :D Harbiden aptallık bunu herzaman kabul etmişimdir..Bakalım neler olacak en son sigaramı gece içtim..Daha da içmiyorum hadi bakalım
-
Poet bunu yazdıZeytun-i bunu yazdı
Bir adam oturdu of olamaz adam ayaklı küllük hatta kahvehane yani leş ama leş öldüm öksürüyorum anlasın diye anlamıyor hiç ...Hocam işte insan bu illete bulaştığı zaman bunların hiçbirini takmıyor,hatta sağlığı bile..Tek koyan para oluyor :D Harbiden aptallık bunu herzaman kabul etmişimdir..Bakalım neler olacak en son sigaramı gece içtim..Daha da içmiyorum hadi bakalım
Şerefine harlıyorum hocam.
-
Poet bunu yazdıZeytun-i bunu yazdı
Hocam, bırakmak istiyorsan erkekliğini düşün belki o zaman dahada kolay bırakırsın :))
-
bırakıyorum de bırak başka yolu yok
-
her param bittiğinde bende artık bırakıyorum diye bi kendime söz veriyorum ama ödemeler gelince :) malum keyif cuvarası :)
keşke bırakabilsem gerçekten çok denedim, biraz azalttım mesela 1 paket 1 günde giderken artık 3 gün gidiyor ama hiç içmesem tabi daha güzel,
inşallah bırakabilirsin hoca, 1-2 ay sonra bi konu daha açarsan yada bunu hortlatırsan güzel olur.. -
bıraksanda birşet farketmeyecek hocam 10 yılda geçse birtane yaktınmı gerisi gelecek
-
Valla her sey kafada bitiyor, babam da amcam da yillardan beri iciyordu, adamlar bir gunde biraktilar sigarayi bidaha da agizlarina surmediler.
Hayir tadi da bir seye benzemiyor merakimdan bi kere baktim, bu sey icilmez dedim.
Kokusu da cok pis uzerine sindi mi gitmek bilmiyor aci aci kokuyor.
Kendini motive ederek birakabilirsin bence, sana kattigi olumsuzluklari dusun. Zaten olumlu bi yani da yok ki :D
-
fındık fıstık çekirdek canın çoook çekerse bir sade soda ama sodayı da çok abartma. Çocuk yaşta başlamıştım sigaraya ama hiç bir zaman günde bir pakete çıkartma saçmalığını yapmadım olabildiğince kısıtladım kendimi. Buna rağmen neredeyse 10-15 kere falan bırakmayı denemişimdir şu anda sanıyorum 6. yılımdayım en son denememde şunu düşündüm 'ya bak bilmem kaç saattir/gündür kendimi tutuyorum dayanıyorum şimdi kendime ihanet mi edicem boşuna mı o kadar kastım kendimi vs' yani bakınca düşünsenize bir tahammül durumu var. İradenizi diri tuttuğunuz her an esasında bir birikim sonrasında bir çuval inciri bok etmek ne kadar mantıklı geliyor size.
MaTRiXe tarafından 12/Kas/12 14:00 tarihinde düzenlenmiştir -
kardeşim ben bu konu üzerine çalışmaktayım
sana tavsiyelerim olacak
öncelikle azaltarak sigarayı bırakamazsınız bunu hiç düşünmeyin çünkü sigaranın sizin hayatınıda olan yerini ve öneminin artmasına neden olur
light sigaralara yönelmeyin çünkü light sigaralarda nikotin değeri az olsada fayda etmez
sigarayı bırakırken size sigarayı hatırlatacak çay kahve içmeyin ya da sigarayla özleştirdiklerinizden uzzaklaşın
nikotin sakızı ,bandı kullanın derler ama kullanmayın 2 saat içmezsiniz ardından devam kullanmaya
öncelikle karar verin ve karar verdiğiniz günde başlayın ve bırakmaya çalışın
size bu konuda birkaç video sunacağım vaktiniz varsa izleyin işinize çok yarar
http://www.uzmantv.com/sigarayi-birakma-surecinde-nikotin-istegi-ile-nasil-bas-edebiliriz
http://www.uzmantv.com/sigarayi-neden-birakmaliyiz
http://www.uzmantv.com/sigara-icen-kisiyi-birakmaya-nasil-ikna-edebiliriz
http://www.uzmantv.com/neler-sigara-istegini-artirir
http://rehber.uzmantv.com/sigara-istegini-azaltan-yiyecekler-nelerdir
bunlar işinize yarar bu konuda bir ürün tanıtımı yapmaktayım ilgilenirseniz pm le geri dönersiniz yardımcı olurum size :)
şimdiden allah yardımcınız olsun inşallah bırakırsın