Sigarayı Bıraktıktan Sonra Kilo Almama Yolları?
-
Yaklaşık 1 hafta oldu. Benim için sigaranın tek faydalı yanı spor yapmadan 15 kilo verdirdi. İştahımı kapatıyordu açlık hissetmiyordum. Böyle böyle göbek felan kalmamıştı.
Bazı nedenlerden dolayı bıraktım. 2 yıllık kullanıcıyım, fazla değil. Yalnız bıraktım bırakalı acayip bir açlık duyuyorum, gideremiyorum. İşin en kötü yanı gün içindeki koşuşturmacada olmuyor bu açlık. En abzürt saatte oluyor. Şimdi olduğu gibi.
Böyle giderse verdiğimiz bütün kiloları geri alacağız. Bırakmış arkadaşlar vardır burda. Bu açlık olayını nasıl kestiler? Nasıl kesebilirim? İşin ters tarafı öğünlerde yine hayvan gibi yiyorum.
-
Ağzın , elin boş kaldığından oluyor abi.Sakız falan çiğnemeyi oyalanmayı falan dene.
-
ben 7 yıl kullandıktan sonra bıraktım hocam. Bıraktıktan 5 ay içinde 14 kilo almıştım. Şu an bırakalı 1.5 yıl oldu hala bırakmadan önceden yaklaşık 9 kilo fazlam var. Kiloyu fazla dert etme daha 1 hafta olmuş bırak değil seninkisi. En az 6 olsun o zaman bıraktın BELKI diyebilirim. asıl olay ilk 2 ay.
-
sigarayi biraktin.. istahin acildi, cok yemeye mi basladin ? duzenli spor yapacaksin , yaptigin sporla birlikte yakacagin kaloriler ile yediklerinden alacagin kaloriler arasinda bir gelir-gider denge olusturacaksin.
spora vaktin yoksa, spor hosuna gitmiyorsa, yada ne bileyim sporda ne mina koyim bilgisayardan basimi kaldiracak zaman mi var diyorsan SU iceceksin bol bol. yemek yer gibi , ogun arasi oncesi sonrasi likir likir litrelerce SU
-
benim bazen tütün bitiyor daha saatler içinde yemeğe saldırıyorum. 3 ay bıraktım 8 kilo aldım.
-
bol bol şekersiz çay içsem?
-
Cay sigarayi arattirir hocam bu da daha fazla istah yapar. Yukaridaki arkadasin dedigi gibi bol bol su ic.
-
Lifli gıdalar ile beslen spor yap ve boğazına iradene bir kaç hafta hakim ol,
-
valla meyve sebze ye bol bol.ayrıca şunuda unutma ben 105 kg mım şu anda ve 85-90 kg normal kilomdu
şu anda açlıktan ölsemde kilo veremiyorum .
çok dikkatli ol .az yemek ye özellikle hamur işi.
-
Benim gibi olsan sigarayı bıraktım şimdi kilo alacam umarım diye dua edersin :D Kendimi bildim bileli aynı kilodayım ne eksik ne fazla.
-
hacı spor yap spor bir turlu vakit bul ama spro yap
bende nerdeyse 2 hafta oldu bırakalı sigarayı kılo almak yerıne 1 kılo vermısım artı nasıl yıyorum gormen lazım normal şartlarda kılo almam gerekırken kılo verdım
ımkan varsa yazıl bir salona çok keyıflı oluyor gıtmesı gelmesı
bu arada o kadarmı sevıon la çayı :D