folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Sihirboz.Com - Hunhaca Eleştirin

Sihirboz.Com - Hunhaca Eleştirin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fiki
    fiki's avatar
    Erkek

Güvenlik açısından ilk bakışta gözüme çarpanları söylüyorum;

wp username'in ketcap ve wp-login de antibrute force yok. 2-3 satırılık bi bruteforce ile 3-5 güne parolanı bulurlar.

1.  Remove Author Page eklentisini kur
    2. Herhangi bi anti bruteforce eklentisini kur
    3. Eğer akıllı telefon kullanıyorsan Google Authenticator kur 
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrkps
    mrkps's avatar
    Erkek

site güzel olmuş.beğendim.

tema warezmiş ama :) Siteyi iyice adam ettikten sonra orjinal temaya geçmeni öneririm. Sonra sitede binlerce cince yazı görüp üzülme :) (bizzat yaşadım)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

penn ve telleri kandıran çıktı mı acaba merak ettim. bu arada siten çok güzel baya bir video izledim :D

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugax
    bugax's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kuytul bunu yazdı

penn ve telleri kandıran çıktı mı acaba merak ettim. bu arada siten çok güzel baya bir video izledim :D

Bayağı var hocam kandıran. ortalama her bölüm 1 kişi kandırıyor. Şuan sitede 1.sezonun ilk 5 bölümü var. diğerlerini 1.sezon kalan bölümler, 2 sezon, 3 sezon şubat sonuna kadar upload etmeye çalışıcam. çeviriler devam ediyor. ayrıca derren brown çevirilerinede başladık.

edit : ayrıca şubat sonuna doğru nasıl yaptıklarına ait videolarıda çekmeye başlıyacağız.

bugax tarafından 23/Oca/17 17:20 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugax
    bugax's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

tasarım tamamen değiştirdim.

nedense adsenseden 3 seferdir red yiyorum. mailinize yolladığımız şeyleri düzeltmeden başvurmamamı öneriyorlar panelde ama mailime de bir sebep yollamıyorlar. içerikte adsense politikasına uymayan birşey olduğunu düşünmüyorum ya da benim gözümden kaçan birşey mi var ?

bugax tarafından 26/Oca/17 15:54 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

En sevdiğim şeylerden birisi hileleri öğrenmek 

Ama her videonun altında bu yazı var

Hevesim kaçtı. Bu videolara zaten youtube üzerinden ulaşabiliyoruz.

Çok yakında youtube kanalımızda bu numaranın nasıl yapıldığının videosunu koyacağız. Lütfen yeni sihirbazlık gösterilerini ve açıklamalarını kaçırmamak için kanalımıza abone olunuz.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugax
    bugax's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam onlar google aramaları için atılan h1 başlığa kılıf niteliğinde. şubat sonuna doğru açıklamalarınıda videoya alıp koyucam zaman bulabilirsem.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Gerçi sitesi uçmuş ama bu forumdaki gizli konuyu paylaştığı için bu arkadaşın banlanmasını talep ediyorum.

http://www.sihirboz.com/divxplanet-turkce-altyazilar/

Öyle yeni site açtım diye küçük çakallıklara gerek yok.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugax
    bugax's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:HbySrXVTgLMJ:www.sihirboz.com/divxplanet-turkce-altyazilar/+&cd=1&hl=tr&ct=clnk&gl=cy

cacheden bakabilirsin tahribat.com yazıyor altta. piyasada dönüyordu zaten ben paylaştığım da.

bugax tarafından 08/Şub/17 14:32 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    bugax bunu yazdı

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:HbySrXVTgLMJ:www.sihirboz.com/divxplanet-turkce-altyazilar/+&cd=1&hl=tr&ct=clnk&gl=cy

cacheden bakabilirsin tahribat.com yazıyor altta. piyasada dönüyordu zaten ben paylaştığım da.

Kaynağı tahribat.com yazınca gizli konuyu paylaşabiliyormuyuz diyorsun yani?

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 6400 Toplam Mesaj: 41
sihirbazlik numaralari