Siirtli Yahut Yakınlarında Yaşıyan Müridler
-
siirtli yada yakın illerde yaşayan müridler var mı? soracaklarım var.
nasıl bi şehirdir. insanları nasıldır. kıldır tüydür. terör tehlikesi var mı? bilmem ne. bana ulaşabilirlerse gerek burdan gerek pm den sevinirim
-
up!
-
siiirtte askerlik yaptım hocam..şubat 2009 dan şubat 2010 kadar siirtteydim..siirtin merkezini sorarsan terör tehlikesi yok denecek kadar azz tabi belli olmaz...ama pervari olsun kurtalan olsun o bölgelerde biraz daha fazla terör olayları....insanları geçimini asker üzerinden sağlıyorlar nerdeyse...3 üncü komd. tugayı felan var işte anlican asker çok..sen ne için gidiorsun ki....il olarak da fazla gelişmiş deildir...
-
Hocam siirt doğudaki illerimize göre daha sakindir. Halkı dindardır, bu nedenle terör fazla barınamaz. Eğer kalacaksan alevi mahalleleri dışında yerler tercih etmeni tavsiye ederim.
-
ablam öğretmen. tayini çıktı oraya. içime sinmiyor pek. çok uzak. küçük şehirlerde yaşamaya alışık da değiliz.
ev kiraları nasıldır. şehir merkezinde mesleki eğitim merkezine yakın muhitler. güvenilir mi?
söz konusu bacım olunca pimpirikleniyorum
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------
ablam öğretmen. tayini çıktı oraya. içime sinmiyor pek. çok uzak. küçük şehirlerde yaşamaya alışık da değiliz.
ev kiraları nasıldır. şehir merkezinde mesleki eğitim merkezine yakın muhitler. güvenilir mi?
söz konusu bacım olunca pimpirikleniyorum
-----------------------------Hocam çok dikkatli olun. Tavsiyelerimi iyi dinle:
- Bacın mutlaka görevine yakın ev tutsun. Mümkünse önünde falan olsun. Öğretmenevi nasıldır bilmiyorum ama sıkıntı olabilir orası.
- Açık falan giyinen biriyse gitmeden önce mahalle kadını tarzında elbiseler ve başörtüsü alın. Sokakta başı açık kadın görürlerse ufo görmüş gibi bakarlar.
- Eğer imkanın varsa sen, varsa kardeşin yada aileden herhangi bir erkek sürekli yanında durun, yalnız bırakmayın.
- Bacını sağda solda görüp aşık olup evlenme teklif edenler olabilir. Güzel kızsa kesinlikle güzelliğini gizlesin. Makyaj felan hiç bahsetmiyorum bile.
Biraz orta çağ tasviri gibi oldu :) Ama ilk başta ihtiyatlı olmak lazım. Sonradan alıştıkça bi düzen oturur zaten.
Kolay gele hocam... =)
-
şehir merkezinde hiçbişiy yok hocam...kiralar merkezde birass yüksek hocam ok kadar
-
Bu bölgede en temiz yer bitlis ama siirtte fena degil, bize çok yakın bende bitlis polis okulundayım kanki (: neyse siirtte fena degildir onada şükür tunceli bingöl olsaydı kötüydü işte
-
delizm_sundu bunu yazdı:
-----------------------------
şehir merkezinde hiçbişiy yok hocam...kiralar merkezde birass yüksek hocam ok kadar
-----------------------------mesela ne kadar dostum. 300 400 500 var mı bildiğin. ayrıca bu çıraklık eğitimin o tarafları bilen var mı? tekin midir? nedir ne değildir.
http://okulweb.meb.gov.tr/56/01/215248/kroki.jpg
http://www.resimle.net/data/media/155/siirt_ataturk_bulvari.jpg
krokisi bu mekanın mesleki eğitim merkezi . fotoğrafta soldaki camlı binanın üzerindeki (sol üst köşeye doğru) ağaçlıklı bahçesi olan yer sanırım.
buralarda ev kiraları ne kadar. ev bulunur mu? var mı kiralık ev bilen. evi olan bilmem ne :)
-
yok hocam ne ettiniz öyle canavar falan Varmiş gibi aslen bir batmanlı Olarak genelde 100 de 80 ni arap arapların Nasıl Bırsey Oldugunu Az cok Bılıyorsun Ama görünüş pek içler açıcı degil Batıya Gore Ama öylede Yaşanılmıyacak kadarda Kötü degil Ablan gibi Bir Sürü öğretmen doktor devlet memuru Başka Yerlerden gelen Insanlar Var dıyer Insanlar Gibi Yaşar Alışır merkez ise çok güzel yer ama cevre ilçelerse merkez kadar güzel degil sunu Söylım sana Öyle O kadar terörle iç içe degiller Herkes ekmeginin derdinde
-
arkadaşlar biraz abartıyorlar.yok kapalı gyinsin. yok makyaj yapmasın. kız yolunda olduğu sürece kimse dönüp bakmaz orda..