Silah Modifiyesi Yapabileceğim Bir Oyun Tavsiyesi ? (Army Of Two Gibi)
-
Arkadaşlar Call of duty 6 oynuyorum kendi silahlarımı modifiye edebiliyorum işte Agoc scope red dot slight gibi ya da bomba atar gibi özellikler ekleyebiliyorum.Bu tarz multi yada co-op pc oyunu arıyorum var mıdır bildiğiniz ?
Mesela Army Of Two 'yu gördüm ancak oyun pc için çıkmamış.Konsolda var sadece.
http://www.youtube.com/watch?v=qaH7AcxhLr0&feature=related
silah modifiyesi derken yukarıdaki videoda olduğu gibi.
-
Combat Arms varda mesele o room gibi sunucular var bi ton oyun modu rütbeler vs. uğraşılmaz ama güzel bi oyun varsa cod daki gibi oynarım bende
edit: videodaki modifiye abartı be :) modern warfare 2 de o kadar ayrıntıya girebilseydik varyaa :)
-
Antikilller bunu yazdı:
-----------------------------
Combat Arms varda mesele o room gibi sunucular var bi ton oyun modu rütbeler vs. uğraşılmaz ama güzel bi oyun varsa cod daki gibi oynarım bende
-----------------------------hocam mmofps ler ağzına kadar hile dolu lag vs. ben cafede çalışıyorum cafedeki müşterim sabit cafedeki bigisayarlara yükleyeceğim ve elemanlarla vakit geçiricez diyim sana.Ama hilesiz mmofps de olabilir tabi.Warrock oynadım mesela ağzına kadar hile doluydu.
-
bu oyun pc ye kesin çıkmalı on numaraymış :)
-
DestinatioN bunu yazdı:
bu oyun pc ye kesin çıkmalı on numaraymış :)
-----------------------------aynen çıksa müthiş olur :) ama benzer oyunlar illaki vardır ya ? :)
-
hworm bunu yazdı:
Antikilller bunu yazdı:
-----------------------------hocam mmofps ler ağzına kadar hile dolu lag vs. ben cafede çalışıyorum cafedeki müşterim sabit cafedeki bigisayarlara yükleyeceğim ve elemanlarla vakit geçiricez diyim sana.Ama hilesiz mmofps de olabilir tabi.Warrock oynadım mesela ağzına kadar hile doluydu.
-----------------------------hocam doğrudur combat armsda hileyi zaten bizzat kendimde kullanıyordum :)
-
wolfenstein son çıkan oyununda var bu özellik
-
Harbiden iyiymiş oyun. İndiriyorum şimdi. :)
-
Arkadaş ak-47 nin neresini modifiye edeceksin hiç kurçalama olduğu gibi kalsın kral silahtır onu seç istediğin oyunu oyna,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
Arkadaş ak-47 nin neresini modifiye edeceksin hiç kurçalama olduğu gibi kalsın kral silahtır onu seç istediğin oyunu oyna,
-----------------------------hacı sen vidoyu izlemedin galiba :)
konsol alırım la ben bu oyun için :)
-
Antikilller bunu yazdı:
konsol alırım la ben bu oyun için :)
-----------------------------az önce aynı cümleyi yanımda oturan arkadaşa ettim :D