Silahlar Fabrikadan Çıkmış Gibi.(Konuya Eğilelim)
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------Fikret bunu yazdı:
-----------------------------stillalive bunu yazdı:
-----------------------------ulan ne acayip adamlarsınız, bu silahlarla faili meçhul cinayetler işlenecekti, belki anneniz babanız çarşıda yürürken bu yakalanan bombalarla parçalanacaktı ve hala daha gelmiş diyorsunuz ki, bunları bilerek gömmüşler.
kusura bakmayın ama
size herşey müstehaktır ben daha ne diyim.
-----------------------------a.q aslında öyle ya hiç dokunmayacaksın bu ergenekonlara, çetelere, mafyalara hepsi ülkeyi karıştırsın, düzeni bozsun, faili meçhuller çoğalsın, teskere almış askerler otobüsle evlerine giderken silahsız yakalanıp öldürülsün, orada burada bombalar patlasın, birkaç yüz kişi paramparça olsun, boşver yaaa ne olacak dimi. bu adamlar gözünüzün önünde bi yakınınızı öldürseler hala şöyle diyeceksiniz: yok aslında öyle yapmak istemedi, böyle yaparken böyle oldu falan. Daha ne olmasını bekliyorsunuz? krokiyse kroki, lav silahıysa lav silahı, cesetse ceset, bunları savunmaktan vazgeçmek için daha ne bekliyorsunuz anlamıyorum illa israil veya amerika tepeden bomba yağdıracak sonra diyeceksiniz ki tüh keşke bunları desteklemeseydim.
diyorsunuz ki akpliler yiyor hadi yesinler diyelim, a.q yine insaflı yiyorlar chp gibi yamyam değillerki, geçmişte hepsi kuruttu ülkeyi bunlar yine insaflı.
-----------------------------
sen $imdi ergenekon'un gercekten bir terör örgütü oldugunu mu dü$ünüyosun :)))))
-----------------------------acuhta bağa ver (dıd dıd dııı)
birazda oğa ver (dıd dıd dııı)
çevir kazı yanmasın (dıd dıd dııı)
aman kız uyanmasın (dıd dıd dııı)devleti içten ele geçirmeye çalışan örgüt bu da bir nevi terördür.
-----------------------------sadece alıntılandıgın postu mu okuyosun ?
adam ne güzel acıklamıs orda.
vatan icin canını feda edicek olan adamları şimdi nerdeyse terörist ilan etceksiniz demiş, cokta güzel demiş.
siz hala neyin peşindesiniz. yoksa satılmış medyaya göre mi hareket ediyosunuz ?
-
ulen ne saçmalık bunlar ya.arkdaşlar bir ülke düşünün sadece tek bir yerde üstündede cephanelik yazarak cephane saklarsa gelip direk orayı vurmalarmı savaş anında?
arkdaşlar siz silahlarınızı cephanenizi sadece askeri yerlere koyarsanız ilk hedefler oralar olucak bunu bilmezmisiniz?
zaten bu ülkenin hemen hemen her yerine bu şekilde silahlar saklanır gizlice saklanır ama saklanır olası savaş durumunda çıkartılmak için.
daha sonuçlanmadı ama bunlar normal şeyler. birazda olaya böyle bakın.
ergenekon diye bir olay olsa 1. dalgası 2. dalgası 3.dalgası gelip geçerken teee 8e gelindi artık birileri kıllanır değilmi bir bok yemesi varsa evinde kroki tutmazdı diye üdşünüyorum .
demekki neymiş ergenekon fosmuş.
-
cagatay09 bunu yazdı:
götünüzü dayadiniz tabi hükümete konusuyonuz a.q tayyip gibi.. nerden bilebilirsiniz ki bu silahlarin belkide özel harp halinde, isgal halinde kullanilmiycani.. askeriye yarbay dönmezi neden vermedi sizce emniyete?? ne olduda birden pasa reis basbakanliga konusmaya gittikten saat bile olmadam emekli pasalar serbest kaldi?? krokiyi adam evde unutmus ahh canım benimmm... nasil unutmus ya koskoca yarbayy, koskoca özel hareket dairesi baskan vekili. 2004 yilina ait gazete küpürleri cikiyor. ayricana silahlar MKE den cikma.. eee devletin adamini devlete mi satiyorsun? emniyet istihbahrat müdürünün gecmisine bakan yok a.q sorun hadi bilgi edinme kapsamin kac tane polis akademisi mezunu oldugunu sorsaniza emniyete.. herseyden önce evet herseyden önce böle uluorta cikipta herkese dokunulacak dokunulmayan kalmicak diyosun bre kaldirsana mecliste dokunulmazligi.. emekli pasalara dokunmadan önce koskoca eski MGK sekreterine dokunmadan önce zahid akmana dokunsaniza????? deniz fenerini aydinlatsaniza??? firat dengir mir i sorustursana??? m. gökcek denen sahsiyeti icisleri bakanligi koruma kalkanina alicaniza sorusturup aklasaniza... hangi biri cikipta bunlardan bahsetti hükümette.. daha yargilama devam eder iken dahi yargi bile birsey dememisken emniyet hemen şak diye terör örgütü lafini resmilestirdi bile. ne hakla hangi zihniyetle... basbakan istedi diye mi? kacta kaciniz o adamlar kadar görev yapti acaba? kacta kaciniz özel harekatcilarin yogun aktif oldugu dönemde egitim aldi daglarda yasadi it gibi.. burdan devlete ait silahlar cikinca mi vatan haini oldular.. ellerindeki delil hep tel görüsmeleri , internet haberleri baska bi zkim yok.. 10. dalga dediler ne oldu fosss cikti.. yazari bile hapise atiyorlar örgüt üyesi diye... yalcin kücügün konusmalari cok fenaydı zaten sürekli hükümetin kıcına batiyordu.. sonunda beklenen oldu... hükümet dedikleri bu işte.. demokrasiymis vatan sevgisiymis diye bahsederler sonra sahsiyetsiz herifler...
evet bakın paşam ne güzel yaazmış.şöyle söliim ben eryamandayım.ama bundan 2 yıl önce yenikenteydim hemde nerde biliyormusunuz bu yarbayın tutklandığı birliğin yani yeni kent ankara 900 anadepo karşısındaki lojmanlarda . babam da o birlikte görevdeydi. ve babamın dediğine görede silahların bulunduğu alan özel harb birliğinin eğitim alanıymış.yani silah onlar tarafından arkdaşımaında dediği gibi savaş zamanı için konulmuş olabilir. evet olamaybilirde ama böyle bir ihtimal var. ve zaten daha bilmediğimiz bir çok gizli yerde silah bulunur. abuk subuk aaa silah çıktı demekki doğrumuş gibi yaklaşmayalım olaya. -
Türkiyede derin devlet var.
-
hangi ülkede yokki?
az derini var çok derini var ama var. olmalımı? kesinlikle!!!!!
-
computerwolf mesajına çok güldüm :)))
bu arada ergenekon u savunanları da hayretle izliyorum... en büyük terör örgütü diyorlar yok darbe yapacaklar yok ülkeyi bölecekler diyorlar ama ne hikmetse bunları yapacak insanlar , çocuk oyuncagı gibi bir senaryoyla yakalanıyorlar çok ilginç çok...
-
Bakınız Arkadaşlar, Ordu Mühimmatının Saklandığı yer, Korunduğu yer, O Ordu Mühimmatının Oraya Yeni Getirildiği Tezini Doğrulamaz... Adı Üstünde Bakınız "Mühimmat " Bu Malzemeler Yüksek Derece Korunaklı Ve Temiz Saklanırlar.
Bende Bi Tez Atarım Ortayaki Osman Pamukoğluda Kusuruma Bakmasınlar ama, Resmen Yönlendirme Kokuyor, Değerlendirmeleri, Kendisine Şahsen yakıştıramadım. Adalete Şu Saatten sonra Yön veremez kimse ama, Yinede Yakalananların Ordudan olması nedeniyle Yön verme Gayreti olarak Görüyorum Olayı.
Şunuda Belirtmeden Edemeyecem, O silahlar Benim olsaydı, Benim Arazimdeki Kazılardan Çıksaydı, Ne Osman Pamukoğlu Nede Başkası Onlar Neden Öyle Yep Yeni Demiyeceklerdi. Asın İti Diyeceklerdi. Bakınız Dikkat Çekici Nokta Burasıdır.
İbrahim Şahin Her Ne kadar Devlet için Başarılı Çalışmalarda dahi bulunduysada, Yaptığı Davranışlar Bir Devlet Adamı Olmaya Yakışan Davranışlar Değildir. Biz Millet Olarak Sosyal devlet İstiyoruz, İbrahim Şahin Gibiler ise Cunta Devleti İstiyorlar. O yüzden Bu İnsanların Ülkeye Fayda Getirmeyecekleride Aşinadır.
Tekrar Diyorum Osman Pamukoğlu Beyefendiye Hiç Ama Hiç Yakıştıramadım...!
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------Bakınız Arkadaşlar, Ordu Mühimmatının Saklandığı yer, Korunduğu yer, O Ordu Mühimmatının Oraya Yeni Getirildiği Tezini Doğrulamaz... Adı Üstünde Bakınız "Mühimmat " Bu Malzemeler Yüksek Derece Korunaklı Ve Temiz Saklanırlar.
Bende Bi Tez Atarım Ortayaki Osman Pamukoğluda Kusuruma Bakmasınlar ama, Resmen Yönlendirme Kokuyor, Değerlendirmeleri, Kendisine Şahsen yakıştıramadım. Adalete Şu Saatten sonra Yön veremez kimse ama, Yinede Yakalananların Ordudan olması nedeniyle Yön verme Gayreti olarak Görüyorum Olayı.
Şunuda Belirtmeden Edemeyecem, O silahlar Benim olsaydı, Benim Arazimdeki Kazılardan Çıksaydı, Ne Osman Pamukoğlu Nede Başkası Onlar Neden Öyle Yep Yeni Demiyeceklerdi. Asın İti Diyeceklerdi. Bakınız Dikkat Çekici Nokta Burasıdır.
İbrahim Şahin Her Ne kadar Devlet için Başarılı Çalışmalarda dahi bulunduysada, Yaptığı Davranışlar Bir Devlet Adamı Olmaya Yakışan Davranışlar Değildir. Biz Millet Olarak Sosyal devlet İstiyoruz, İbrahim Şahin Gibiler ise Cunta Devleti İstiyorlar. O yüzden Bu İnsanların Ülkeye Fayda Getirmeyecekleride Aşinadır.
Tekrar Diyorum Osman Pamukoğlu Beyefendiye Hiç Ama Hiç Yakıştıramadım...!
-----------------------------shockman arkadaşım , silahlar bulundu ya ,resmen suçüstü yakalandılar , birileri çevir kazı yanmasın diye uğraşıyorlar.
Bu yakalananlarn hepsi zaten teknik takiple yakalnıyorlar.O yüzden aylarca dinlenip diğer örgüt elemanalrıyla temazsa geçmeleri bekleniyorlar.Yeterince delil elde edincede operasyonla gözaltına alınıyorlar.Yeterli delil olduğu zaman hakim tutuklama kararı veriyor.Öyle kimse keyfi olarak içeri atılmıyor.
İbrahim Şahin gibiler daha önce hafıza (!) kaybı numaraıyla hapisten çıkarken kimse birşey demi,yor ama aynı İbrahim Şahin kaybettiği hafızasını kazanmış gibi ifade veriyor.Eski tanıdığı koruculardan haber almışda , Mite bildirmişte.Hafızası hemen geri geldi tutuklanınca.
İşin vahim tarafı Aktütün olayında İbrahim Şahine inansak , Aktütün olayını 20-25 gün önceden herkesin bildiği ortaya çıkıyor ( ki bunu daha önce söyleyenler asker düşmanı ilan edilmişlerdi )
-
ya madem bu herifler böyle kudretli insanlar, salakmı bunlarda krokileri evlerinde saklıyorlar. bu tipinsanların (ki eğer varsa) baskın yapılmasından tırsması ve bir b planının olması lazım. olm biraz düşünün. bu kadar komplike bir örgüt kuruyosun ama tüm planların bi anda ortaya çıkıyor. pehh
bu adamların içerdede mutlaka adamı vardır. baskından mutlaka haberdar olmaları ve onları imha etmeleri lazım. normalde böle olması laızm ama görüyoruzki cillop gibi bombalar mermiler anında bulunuyor =)
mantık hataları dışından güzel kurgulanmış bir dizidir ergenekon sıradaki dalgayı merakla bekliyorum. pardon bölümü :D
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Sen ne kadar farklı bir insansın böyle. İnsanları sonsuz bilgi kaynağınla aydınlattın. Aferim sana. Alkışlayın.