Silinemeyen Dosya
-
iyi geceler hocalar,
youtube dan bir video indirdim jdownloader kullanarak, masaüstüne indi orada kaldı silemiyorum, taşıyamıyorum, adını dahi değiştiremiyorum, güvenli modda açarak silmeyi denedim yine olmadı orada kaldı o oraya geldiğinden beri explorer.exe 90-100 mb kullanmaya başladı, cpu kullanımı %90ları geçti deli gibi ses çıkartıyor bilgisayar, explorer.exeyi kapatınca rahatlıyor ne iştir anlamadım
dosya uzantısı flv
windows 7 kullanıyorum.yardımlarınıza/önerilerinize açığım.şimdiden teşekkürler -
"unlocker" kullan hocam. silinemeyen dosyaları bazen siliyo bazen hangi programla çeliştiğini gösteriyo
-
hocam kullanımda demiyor silme işlemine başlıyor ama silmiyor kalıyor öyle 6 mb dosya dakikalarca bekledim, yine de bi unlocker deneyeyim bakalım
-
explorer.exe kapalıyken cmd açılıyorsa , onun silme kodunu bul exploreri sonlandır sonra cmd'den sil ondan sonra explorer'i tekrar açıver
startup'a falan eklemiş olabilir kendini , explorer kullandığı için silinmiyor kanımca :|
edit : açılıyormu bari?
-
gorev yonetıcısınden explorerı kapatıp ms-dostan sılmeyı dene bı de.
-
restart attıktan sonra silinmiş olur, eğer silinmediyse silinebilir olur tahminimce.
-
FistikciSahap bunu yazdı:
-----------------------------
1 silinmeyen dosya 1000 silinen dosyadan hayırlıdır
-----------------------------sen ne boş bi adamsın ya
-
http://ccollomb.free.fr/unlocker/unlocker1.8.8-portable.zip
Bu dosyayı indir.Galiba yükledikten sonra restar atman gerekiyor.Sonra silmek istediğin dosyaya sağ tıkla, unlocker e tıkla orda eylem yok yazan yerde sil e gel sonra ok de silinir ;)
-
ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------daha onceki bi konudada dedim hocam kefalet kaldırıldıktan sonra tbtnin hali "bu mu " olacaktı.
ipini koparan geliyor. yemekte salça eksikti tam oldu.
-
aynısı geçen gün banada oldu
downloadhelper la indirdiğim video .flv olarak kaydettim ama silemedm bi türlü n izleyebiliyorum n silebiliyorum n adını değiştirebiliyorum hiç bişi yapamıyorum silmek istiyodum sil için hazırlanıyor diyo hazırlandığı fln yok kalıyo ölece cpu kullanımı dediğin gibi %90 lara 100 lere çıktı hiç ellemedim kaldı ölece bi süre format zmnım gelmişti formatladım gitti şerefsiz :) ama yok illa silicem dersen unlocker kullanmayı dene
bu arada win7 de oldu benimde :)
-
cordelian bunu yazdı:
ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------daha onceki bi konudada dedim hocam kefalet kaldırıldıktan sonra tbtnin hali "bu mu " olacaktı.
ipini koparan geliyor. yemekte salça eksikti tam oldu.
-----------------------------sonumuz hayrolsun