Silinen Konu Kayıtları Hakkında
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------günde 1 kez http://www.tahribat.com/deletefolderlog.asp ziyaret et keyfin yerine gelsin
dipidipinot:silinen konu loglarınada yorum yapılsa :)
-----------------------------hocam on numara bir teklif tebrikler :D katılıyorum :D
-
ben sık sık girer bakarım geyik bölümü kadar eğlenceli
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------günde 1 kez http://www.tahribat.com/deletefolderlog.asp ziyaret et keyfin yerine gelsin
dipidipinot:silinen konu loglarınada yorum yapılsa :)
-----------------------------evet Rene Ye söleyelim siLinen konularada yorum yapılsın
-
Konu Başlığı : Tek Parmağım Kırıldı Napmalıyım?
böyle bir konu açıldığı zaman silinme sebebine ne düşünüyorsun hoca söylesene...
Konu Başlığı : koduğum öss si yardım edermisiniz arkadaslarrr - ya da böyle bir başlık açıldığında...
eğer modlar burda katı kurallar uygulasa, bu konuyu bile açamazdın.. he bir şikayetin falan mı var.. destek@tahribat.com maili var anasayfa da atarsın mail görüşünü bildirirsin bu kadar basit :)
not :
konuları açan arkadaslara lafım yok sadece misal olarak gösterdim... -
biz o yorumları günlük takip edip gülmekten kırılıyoruz :D ne istiyon keyfimizden.
-
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------
böyle bir konu açıldığı zaman silinme sebebine ne düşünüyorsun hoca söylesene...
Konu Başlığı : koduğum öss si yardım edermisiniz arkadaslarrr - ya da böyle bir başlık açıldığında...
eğer modlar burda katı kurallar uygulasa, bu konuyu bile açamazdın.. he bir şikayetin falan mı var.. destek@tahribat.com maili var anasayfa da atarsın mail görüşünü bildirirsin bu kadar basit :)
not :
konuları açan arkadaslara lafım yok sadece misal olarak gösterdim...
ki günün yarısı bu boş başlıklarla geçiyor. arkadaşlara lafın olmalı nurkan cım herkez bu işi düzgün yaparsa engeller dümdüz tabirini yakıştırıyorum -
retrem bunu yazdı:
Nurky bunu yazdı:
not :
ki günün yarısı bu boş başlıklarla geçiyor. arkadaşlara lafın olmalı nurkan cım herkez bu işi düzgün yaparsa engeller dümdüz tabirini yakıştırıyorum
-----------------------------Konu Başlığı : Tek Parmağım Kırıldı Napmalıyım?
bu konuyu ben açtım silineceğini bilyodum ama belki silinmez dedim benim orda tek amacım tavsiye almak
-
Aytekinet bunu yazdı:
-----------------------------retrem bunu yazdı:
Nurky bunu yazdı:
not :
ki günün yarısı bu boş başlıklarla geçiyor. arkadaşlara lafın olmalı nurkan cım herkez bu işi düzgün yaparsa engeller dümdüz tabirini yakıştırıyorum
-----------------------------Konu Başlığı : Tek Parmağım Kırıldı Napmalıyım?
bu konuyu ben açtım silineceğini bilyodum ama belki silinmez dedim benim orda tek amacım tavsiye almak
www.google.com
amacım yermek değil hocam ama biçok sağlık sitesi var :) -
noooooOoooooot:belirtmek isterim ki lütfen konu açmaktan çekinmeyiniz konu açtıgı için banlanan kimse olmamıştır silinirse silinir bir çok arkadaşımız bu yüzden çekiniyorlar
Editisyen:bu konuda modların yüksek toleranslı olduklarına şahidim
edit 2:5 tane farklı meselelerden konu açan arkadaşın 5 konusununda silinip nedenlerinin tek tek yazıldıgına şahitim.5.neden ''hocam sen artık konu açma''serzenişiydi
-
Cia bunu yazdı:
noooooOoooooot:belirtmek isterim ki lütfen konu açmaktan çekinmeyiniz konu açtıgı için banlanan kimse olmamıştır silinirse silinir bir çok arkadaşımız bu yüzden çekiniyorlar
-----------------------------nasıl banlanan olmamıştır:D
çook olmuştur:D