Silkroad Online ?
-
Arkadaşlar Ben Silkroad Online oynuyorum fakat bir sorunum var bu 15 tatilde oynama iznim cıkmadı bende farklı birşey düşündüm şimdi onu soracağım size:
Arkadaştaki Silkroad' ı çalıştıracak bütün programları cd' ye aktarıp setupsız başka bir bilgisayarda aynı yere atınca çalıştığını gördük.
Şimdi ben boyutlarına uygun bir flash diskin içine bunları atsam flashı her taktığımda oyunu flahstan acma ihtimalim var mı?
-
Var fakat Yavaş olabilir Flash dan
-
herhangi bir problem oluşmaz bende aynısını yapıyorum
-
Oyundaki oyunçuların %80 nin bot olduğu ender oyunlardan biri silkroad bir ara bende oynamışdım tamamen para tuzağı bir oyun olduğunu sölemem lazım.Usb bellekten oyunu çalıştırabilirsin fakat arada takılmalar olaçaktır.
-
peki bu takılmalar flashın boyutuna bağlı mı? cd ile oynasam aynı sorun oluşur mu?
-
mortyr bunu yazdı:
-----------------------------
peki bu takılmalar flashın boyutuna bağlı mı? cd ile oynasam aynı sorun oluşur mu?
Boyutla alakalı değil hocam okuma hızına bağlı . -
Setupsuz dosyalarını flasaha atarsan, sonra flashdan da bilgisayara atarsan eskisi gibi çalışır
-
DE5TROY3R bunu yazdı:
Setupsuz dosyalarını flasaha atarsan, sonra flashdan da bilgisayara atarsan eskisi gibi çalışır
-----------------------------flashtan atmayacam flashtayken oynayacam :)
-
mortyr bunu yazdı:
DE5TROY3R bunu yazdı:
atmak zorunda değilsin ancak arkadaşlarında dediği gibi brz takılmalar olabilir -
Proxykaspersky bunu yazdı:
mortyr bunu yazdı:
DE5TROY3R bunu yazdı:
atmak zorunda değilsin ancak arkadaşlarında dediği gibi brz takılmalar olabilir
bu takılmalar oyundan cıkmama veya pc nin donmasına sebep olur mu? -
mortyr bunu yazdı:
Proxykaspersky bunu yazdı:
atmak zorunda değilsin ancak arkadaşlarında dediği gibi brz takılmalar olabilir
bu takılmalar oyundan cıkmama veya pc nin donmasına sebep olur mu?
bilgisayar düzgünse bişe olmaz hocam. fakat takılma olursa da dc verecek şekilde değil de; oyun kasılması cinsten olur herhal.