Sim Kart Olmadan İphone Arama Yapabiliyor.
-
Arkadaşlar merhaba; 2 haftadır sorunu çözemiyorum, iphone 5 den simkartımı çıkardım, iphone 7 ye taktım. fakat dışarıdan arama geldiğinde de 2 telefonda arama gözüküyor,2sinde de konuşulabiliyor, 2sindende arama yapılabiliyor. sorunu fabrika ayarlarına yüklemeden nasıl çözebilirim.
kapatıp açtım hiçbir şey değişmedi. Bu arada sadece iphone5 internete bağlıyken oluyor bu sorun, internet yok ise sadece iphone7 çalışıyor.
resimde görülebildiği gibi simkart yok 5 de
-
Evet yapılıyor bir arkadaşta ipad vardı biri telefonnu aradığında ipaden bile konuşabiliyordu. İnernete bağlı olması gerek ama
Tabi bir yazılmı ı vardı bişeyi mi etkinleştiriyordu hatırlaıyorum tam.
x-files tarafından 18/Şub/17 10:40 tarihinde düzenlenmiştir -
candemirhalil bunu yazdı
Arkadaşlar merhaba; 2 haftadır sorunu çözemiyorum, iphone 5 den simkartımı çıkardım, iphone 7 ye taktım. fakat dışarıdan arama geldiğinde de 2 telefonda arama gözüküyor,2sinde de konuşulabiliyor, 2sindende arama yapılabiliyor. sorunu fabrika ayarlarına yüklemeden nasıl çözebilirim.
kapatıp açtım hiçbir şey değişmedi. Bu arada sadece iphone5 internete bağlıyken oluyor bu sorun, internet yok ise sadece iphone7 çalışıyor.
resimde görülebildiği gibi simkart yok 5 de. http://hizliresim.com/8M06Vk
işte ben olmasını istemiyorum o işlemin, diğer telefonu çocuğa verdiğimde oyun oynarken oda çalıyor. düzeltme:alıntı yanlış olmuş.
-
iphone 5'in icloud bağlantısını kestin mi ?
-
Ayarlardan facetime ı kapatmayı denedin mi?
-
CanCer bunu yazdı
icloud ve facetime ı komple kapattım. şuanda internetede bağlı arama almıyor. ama sorun hangisini kapatınca çözüldü bilmiyorum.
-
candemirhalil bunu yazdıCanCer bunu yazdı
icloud ve facetime ı komple kapattım. şuanda internetede bağlı arama almıyor. ama sorun hangisini kapatınca çözüldü bilmiyorum.
İphone 7 den icloud ile iphone 5 cihazını sil sorun çözülür
-
İcloud sil yeter abi.
-
Teknik adını unuttum ama iCloud'a bağlı bir cihazın var ise gelen aramalar hangout işlevine göre diğer aygıtlarına da yönlendirilir.
Mesela Mac'in varsa ve açıksa iPhone araması oraya da düşer.
Çözüm, Aygıtlarım'dan cihazı kaldırman ve iCloud'dan çıkış yapman.
-
iCloud hesabından iPhone 5'i kaldır hocam. Wifi üstünden birbirleriyle haberleşiyorlar.
-
hatunda macbook iphone ipad ipod hepsi var (sırtında elma dövmesi eksik birtek)
telefona arama bir geliyor ev şenlik ortamı din din din bütün cihazlardan çalıyor sinir oluyorum.