folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Şimdi Bu Adam Haklımı :(National Geographic İstanbul'u Dünyaya Rezil Etti.)

Şimdi Bu Adam Haklımı :(National Geographic İstanbul'u Dünyaya Rezil Etti.)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek

Karalama diye birşey sözkonusu değil, adam hemen her ülkede bunu yapıyor, gül güzel kokar ama dikenine dikat et diyor, yanlış hiç birşey yok, keşke biraz daha uğraşsaymış, bundan çok daha kaliteli soygunlar yapılıyor, beni üzen yöntemlerin basitliği oldu :) meksikada adamı ölü göstertip sigortadan para almasını sağlamışlardı ağzım açık kalmıştı ve o gün keşke türkiyeyede gelse demiştim meğerse gelmiş... Adamın gelmesi bile başlı başına turist davet eder bence yanlış düşünüyorsunuz.

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

iyi olmuş

Dünyayı iyiler kurtaracak.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

bu kadar öküz gibi büyümeden henüz, ailecek tatile gittiğimizde felan saçlar siyah olmadığı için turist zannedip bana bile fiyat itelemeye kalktılar kaç defa :D 

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

Helal olsun adama, bunları yapanları bulacaksın sikinden asacaksın meydanda orospu çocukları yüzünden orospu çocugu gibi tanınıyoruz.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cracker
    cracker's avatar
    Erkek

Aslında Adam İstanbulun birçok yerini beğeniyor ama asıl dolandırıldığı noktalara dikkat edin. Bizi üzen yerlere. En üzücüsü gece klubunde/gece hayatında yaşanıyor. ve Adam bile buralara Bataklık diye hitap ediyor düşünün. o an ordaki polisler mekanı kapatsa , bizim Türk halkı Alkolumuzede karışıyorlar diye veryansın eder. ki  işin adı herzamanda bu noktaya gelmiştir:)  Ne yazıkki izmirdede aynı muhabbetler, Bataklık ve pislik ortamlar mevcut.  Ben şahsen izmirde kaldıgım bir otelde,yan odadaki adamın gece klubune gidip 3 bira,2çerez, 1 duble votkaya tam 4500 Tl hesap çıkartıldıgını , adamın parasının yetmeyip otele gelerek müşterinin laptopunun rehin alınması durumu ile karşılaştım,bire bir..Merak eden olursa mekanın isminide söyleyebilirim.  Büyük şehirler bu alkol ve fuhuş bataklığından kurtulmadığı sürece ne yazıkki Türkiye rezil olmaya devam edecek. Alaka o'ki bu yerler genellikle Dolandırıcıların nemalandığı yerler, Bir deyim vardır: Pislik pisliği doğururmuş. EXPO için 2020 de izmir adayımız inş kazanırız:) işin komik yanıda Nuri artık dünyada meşhur oldu ve *arağı yedi:) Devlet  klubculeri, klubculerde nuriyi sikecek:)

cracker tarafından 29/Kas/12 01:46 tarihinde düzenlenmiştir

Sana Verilecek En İyi Ceza Kısasa Kısastır, Şiddetli Bir Ceza Şehvete Esir Olanı Gaflet Uykusundan Uyandırır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

verildi mi bilmiyorum okumaya üşendim diğer sayfaları, burdan türkçe dublajlısını bulabilirsiniz;

http://www.dailymotion.com/video/xvg5f5_scam-city-ystanbul_travel

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

Belgeselin tekrarı 8 Aralık Cumartesi günü saat 19.00'da National Geographic'te yayınlanacak

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek

Şuan izliyorum 5.gündeyim adam halıcıya gidiyo halıcı 3.500 dolar diyo halıya amk goradaki gibi:D

Herif yemeklere ve şehre bayıldı.

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek

Ee amk hepsini izledim pavyonda dolandırılma kısmı yok:s

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antiochia
    antiochia's avatar
    Erkek