Şimdinli:@

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Orda oyunu oynamak isteyen kurmuş tezgahı orda devlet de aciz kalıyorsa olayları gerçek anlamda frenlemeye yada durdurmaya halk ne etsin, kurtlar vadisinde kimin yaşayacağına kimin öleceğine, ve hayatın nasıl süreceğine kurtlar karar verir halk kendine sahip çıkamıyor öylemi, devlet gevşek davranmaya devam etsin bak gör o zaman halk nasıl kendine sahip çıkmasını biliyormu bilmiyormu. valla ona baksan ben bu memlekette olup biten her şeyin a.q kahretsin bizim devlet içinde iş birlikçiler var A.B.D gibi devletlerle bizim elimizden bişey gelmez bu forumda da sanmıyorum yazmak düzeltir bişeyleri, ben bu konuda artık cevap yazmayacam. şemdinlideki olaylar memleketçe derin bir yaramızdır sarıp iyileştirecek yerde isterseniz kiminiz devlet siksin onları desin isterse de bazılarınız gibi hepsinin a.q deyin isterde onları pkk lı ilan edin tek bir gerçek vardırki onlar bizim vatandaşlarımızdırlar olanlar da vatandaş tarafından yapılmamaktadır, orda acizlik eden devlettir, artık siz biliyorsunuz vatan parçası şemdinliye bu kötü yakıştırmaları yapanlar ister utansın ister utanmasın onu da artık siz biliyorsunuz. Bakalım gelecek ne gösterecek.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek

Lord_x_max bunu yazdı:

sipidik bunu yazdı:

aha al işte ondan sonrada turkiye neden karıstı die sorarlar bole sorumsuzlar kendini bilmezler espri yapmaya calısanlar olursa olur tabi a.q

ne yapak a.q. ordakiler kendilerine sahip çıkmadıktan sonra ben mi sahip çıkiim ha bu arada avatarındaki adamı saygım var üstteki nick yakışmıyor :)) sipidik mipidik felan.. hade eywallah Bye

al işte.. cvp mevap vermiorm yaa...

neyse bu arada shockman ben zaten devlet super devlet temiz demiorm sadece olay hakkındaki gorusler neler olayın iç yuzu ney?? susurluk gibi bi durummu onu sordum okdar..

NesTo | same shit diffirent asshole
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

susurlukta ne olmuş ki.

susurlukta ölenler bu vatan için canını vermiştir.

susurluksusurluık

ne olmuş susurlukta size ne zararı var

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    ic3 bunu yazdı:

susurlukta ne olmuş ki.

susurluksusurluık

Evet kesin kes bunu mahsus yapıyor bu, susurlukta ölenler şehittirler hatta cennet mekanlarıdır, hatta öldürdükleri insanların katliamıyla cennette onlarla bile en üst düzeyde can ciger komşıluukda ediyorlardır, harikasın İc3 sen manyak bilgili birisin tebrikler güzel kardeşim tebrikler.

Bu devletin Askeri, Ordusu, Tankı tüfeği yokmudur ki gücü yokmudur ki köylerde cahil koruculara silah verip bide devletçe tutulmuş kiralık katiller tutuyor harika gerçekten harika biliyormusun ben bunların devlet millet hayrına bir şeyler yaptığına esasen inanmıyorum, buna inansaydım hiç değilse saygı duyardım, ama bunlar çok irenç pislik etmişlerdir halka çok zulüm etmişlerdir bildiklerimin hepsini burda tartışamam neyse konu kapansın adminlar kilitlesin yada umarım tabi. bıktım ben helede Ic3 dersi kaynatan çocuklar gibi araya girmese olmuyor sanki. :S

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ic3 bunu yazdı:

susurlukta ne olmuş ki.

susurluksusurluık

bilmesek bizi kandıracan ic3 ...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    computerwolf bunu yazdı:

ic3 bunu yazdı:

susurlukta ne olmuş ki.

susurluksusurluık

sizi ne kandıracam.o araçta vatana hizmet eden kişşer vardı.dogu perincek onun kanalında çıkan emin gurses bile abdullah çatşınnın devletle ilişkisinin normal oldugunu biliyor.

ama bu zihniyet yuzunden devlet bu hale geldi.derin devlet vardır omaldır.

bu ABDULLAH ÇATLI DENEN ADAM İSTANBULDA Kİ PKKLI KÜRT MAFYASINI ORTADAN KALDIRDI BUN UDOGU PERİNÇEKTE SÖLÜOR BU ADAM ASALAYI YOK ETTİ.BU ADAM ORMANLARIMIZI YAKAN YUNANLLARI YOK ETTİ.

derin devlet derin devlet hep aynı muhabbet.ne bu ya.olacak tabi kardeşim.

bugün pkknın askeri kaandı çökmüşse derin devletin çabası vardı.ama zamanla onu da çökerttiler.

söle bakalım sana ne zararı var abdullah çatlıunın ve diğerlerinin şimdi computerwolf

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    shockman merak ettim bi yazında devletimi sevmemekle beraber milletimi cok seviyorum. Demissin.

Anlayamadığım icin bağışla ama sen hangi millettensin? Devletini sevmeyen millet o devlette hala barınma hakkını nasıl savunur oldukca buyuk bır merak içindeyim.
    T.C. kimliği taşıyıp devlete dusmanlık beslemek dogrusu garıp geldı bana ve senın hangı mılletten oldugunu merak ettım. Yoksa sen isvicreli misin?

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    susurlukta ne oldugunu bız de bılıyoruz computerwolf..Bır olayın ıc yuzunu bılmeden yorum yapmadım, yapmam. Ama şimdi konuyu mecrasından çıkartmamak için yorum yapmıyorum. Konu şemdinli. Susurlukla bağıntısı nedir ki?

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    TugrulBaba bunu yazdı:

shockman merak ettim bi yazında devletimi sevmemekle beraber milletimi cok seviyorum. Demissin.
    Anlayamadığım icin bağışla ama sen hangi millettensin? Devletini sevmeyen millet o devlette hala barınma hakkını nasıl savunur oldukca buyuk bır merak içindeyim.
    T.C. kimliği taşıyıp devlete dusmanlık beslemek dogrusu garıp geldı bana ve senın hangı mılletten oldugunu merak ettım. Yoksa sen isvicreli misin?

Tuğrul bey pek tabi bende Türkiye cumhuriyeti vatandaşıyım, Milletimi seviyorum çünkü çalışkan saf ve malesef kolay kandırılabilecek güzel insanlarımız vardır. İnsanlarımızın çoğu inançlıdır bu beni sevindiriyor, fakat devletimi sevmiyorum çünkü devletim yanlış şeyler yapıyor, ve ben bunu hıyanet olarak değerlendiriyorum, esasen ben Atatürk dönemini aramaktayım yönetim şeklinde, Gerçek anlamda milli birliktelikten yanayım kardeşi kardeşe düşürecek şeyler değil, bu yönetim A.B.D. Uşağıdır ve umarım zamanla kurtarır yakasını A.B.D kölesi olmaktan, O zındık devlet ne isterse öyle oluyor dikkat çekicidir. Orta doğuda güçlü bir Türkiye istemiyorlar ve bizim aptallarda buna nasıl oluyorsa sol sağ sol sağ uygun adım uyum sağlıyorlar bu beni sinirlendiriyor. Düşman değilim devletimin düşmanı değilim fakat gelişmeleri kaygı verici buluyorum. yönetim şekli nerdeyse halklar arası bir iç savaş durumuna kadar getirdi durumu, dostum samimiyetimle diyorum, halklar birbirine girerse askeri darbe hiç birşey dizginleyemez ondan sonrada devlet ne edecek vay efendim isyancılar ismi taktığı vatandaşını avlamaya başlayacak tabi orduda kaldıysa bi düzen. Vatandaşına ne isim takarsa taksın vatandaşını avlamak zihniyeti yerine dertlerini dinlese onlarla ilgilense vede tüccar devlet olmaktansa sosyal devlet olmayı bilse severim devletimi işte o zaman severim.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    ic3 bunu yazdı:

computerwolf bunu yazdı:

ic3 bunu yazdı:

susurlukta ne olmuş ki.

susurluksusurluık

sizi ne kandıracam.o araçta vatana hizmet eden kişşer vardı.dogu perincek onun kanalında çıkan emin gurses bile abdullah çatşınnın devletle ilişkisinin normal oldugunu biliyor.

ama bu zihniyet yuzunden devlet bu hale geldi.derin devlet vardır omaldır.

bu ABDULLAH ÇATLI DENEN ADAM İSTANBULDA Kİ PKKLI KÜRT MAFYASINI ORTADAN KALDIRDI BUN UDOGU PERİNÇEKTE SÖLÜOR BU ADAM ASALAYI YOK ETTİ.BU ADAM ORMANLARIMIZI YAKAN YUNANLLARI YOK ETTİ.

derin devlet derin devlet hep aynı muhabbet.ne bu ya.olacak tabi kardeşim.

bugün pkknın askeri kaandı çökmüşse derin devletin çabası vardı.ama zamanla onu da çökerttiler.

söle bakalım sana ne zararı var abdullah çatlıunın ve diğerlerinin şimdi computerwolf

P.K.K nın askeri kanadını Abdullah çatlıyla Tansu çiller birlikte devirdi diyorsun öylemi, Senin Pkk dan haberin yok galiba, onların at koştırduğu dönemde bi sürü masum insan diyarbakırda katledildi, Devletle ortaklı iş yapan sözde islamcı bir grup türettiler Hizbullahçılar diye yarattıkları vahşet ve karmaşa Pkk kadrosunu 20binden 60bine tırmandırdı, sonradan da kontrolden çıkmasın diye devlet kendi elleriyle bu örgütü çökertti yani çökertilen bi şey yok kendi yaptığını başına bela olmadan çökertti o kadar. Pkk askeri kanadı Apo yakalandı diye geri çekildi, ve hala mevcuttur. bilgilerinize sunarım.

Şu anki Pkk askeri kanadının durumu militanlarının byük bir kısmını geri hizmete aldı, ve mevcut militan sayısı geri hizmettekilerle birlikte yaklaşık 75bin kadar diye söyleniyor, duyduklarım bunlar. bu rakama sempatizanları ve yurt dışında bulunan diğer ülkelerden olan sempatizanlar dahil değildir, dahil edilirse, ki dahil olma ihtimalleri yüksektir, sayı 100 küsür binleri bulur.

Toplam Hit: 25017 Toplam Mesaj: 120