Sineplanet.Com | Satılık Domain
-
Müritler,
Baya oldu bu siteyi yapalı ama bi türlü projeye ayırcak zaman bulamadım. Domain baya jenerik, illa satılır yani.
Siteyi toptan almak isteyen olursa onu da satabilirim ekstra bi 50 kağıt falan, çok uğraştım çok emeğim geçti.
Şu sıralar paraya ihtiyacım var, kart borcu ödenecek :/
Domain: 100 TLNot: Bu fiyatın altında satamam, çünkü illa verecek biri bulunur. :/
Not2: Sitenin hiti yok, ama üzerinde çok uğraştım emeği çok. Şekli falan var yani :p
http://www.sineplanet.com/
-
hit durumları ney hocam koyabilirmisin
-
Mycity bunu yazdı
hit durumları ney hocam koyabilirmisin
Hocam içinde çok az makale var. Bayadır da girmiyorum siteye hiç üstüne eklemedim.
Site içi seo yaptım biraz o kadar. Uzun lafın kısası hiti yoktur şuan yani günde şans eseri 1-2 kişi falan giriyordur.
Siteden bi gelir falan da elde etmiyorum. Scripti sattığımı düşün, ki üstünde ne kadar emeğim geçti belli değil yani.
Sırf öğrenmek için bile baya zaman harcadım.
Edit: Tasarımı falan güzel ama çok beğenerek yaptım. :p
nonick tarafından 03/Eki/13 22:34 tarihinde düzenlenmiştir -
toplam hepsine 40 lira veririm
-
hazır tema değil mi bu hocam ? yani hazır temayı editlemedin mi yoksa sen sıfırdan mı yazdın ?
alt kısımlar ing. çünkü
-
Kreyzi bunu yazdı
hazır tema değil mi bu hocam ? yani hazır temayı editlemedin mi yoksa sen sıfırdan mı yazdın ?
alt kısımlar ing. çünkü
http://www.industrialthemes.com/made/
bu tema hocam. Temalık bi durum yok, temayı sıfırdan şu hale getirmek için götümü yırttım o yüzden 50'den veriyorum.
Şimdi mycity hocamla skype'tan konuşuyoduk da, ona 25'e düştüm. İlk mesajı editleyemiyorum, siteyi isteyene 25'e vereyim onu madem.
Valla kahroluyorum 25'e gittiğine, çok uğraştım çünkü. :/
---
sadece domain'i isteyene onu da verebilirim. hani site ekstra isteyen olursa diye satılık zaten
-
satıldı hocalar
-
mahzal bunu yazdıKreyzi bunu yazdı
alt kısımlar ing. çünkü
bu tema hocam. Temalık bi durum yok, temayı sıfırdan şu hale getirmek için götümü yırttım o yüzden 50'den veriyorum.
Şimdi mycity hocamla skype'tan konuşuyoduk da, ona 25'e düştüm. İlk mesajı editleyemiyorum, siteyi isteyene 25'e vereyim onu madem.
---
sadece domain'i isteyene onu da verebilirim. hani site ekstra isteyen olursa diye satılık zaten
aslında çok iyi fiyat çekmişler ama :D uğraşacak zaman yok şimdi.. olsaydı ben burayı öttürürdüm :D
-
Herkes sahip olduğu şeyi satarken yüksek fiyat vermek isteyebilir normaldir emek vardı vs diye ama hem yüksek fiyat koyup hemde aşağısına hayatta satmam derse şekilde görüldüğü üzere zarar eder :) hani zaten her türlü satarım yazdıydın hocam :):) cidden donain hoşuma gittiysi 30-35 e alırım diye konuya girdim 100lira yamışın diye aynen çıktıydım konudan :) geçmiş olsun hayırlı olsun :)
-
MaviGozluDev bunu yazdı
Herkes sahip olduğu şeyi satarken yüksek fiyat vermek isteyebilir normaldir emek vardı vs diye ama hem yüksek fiyat koyup hemde aşağısına hayatta satmam derse şekilde görüldüğü üzere zarar eder :) hani zaten her türlü satarım yazdıydın hocam :):) cidden donain hoşuma gittiysi 30-35 e alırım diye konuya girdim 100lira yamışın diye aynen çıktıydım konudan :) geçmiş olsun hayırlı olsun :)
yok domain'i düşmem zaten kanka, siteyi düştüm. :D domain'i sittin sene satmam allah aşkına komik olmayın, her türlü elden çıkartılacak bi domain
edit: sen hepsi 25'e gitti mi sandın la. :D yapma gözünü sevim asjkdhakjsdh
nonick tarafından 04/Eki/13 00:28 tarihinde düzenlenmiştir -
mahzal bunu yazdıKreyzi bunu yazdı
alt kısımlar ing. çünkü
---
satıldı diye rahat yazıyorum hocam. temada yaptığın şeyi o çok çok emek verdim dediğin şeyleri göremedim. renklerle oynamış bi iki yere edit çekmişsin. tam türkçeleştirme bile yapmamışsın ki ilk buradan başlanır diye biliyorum. ayrıca temanın dark seçeneği var ise renklere bile karışmamışsın bi iki menuyü düzeltmişsin.
domain için ise hani "ben olsam" 20-25 liradan fazla vermezdim. ola ki domain benim olsa bu fiyata bile satmayı ummazdım. tabi tercih meselesi alan kişinin hosna gitmiştir kafasındaki projeye uymuştur almıştır.
uzun lafın kısası hayırlı olsun hocam sattığına sevindim yoksa epey müşteri beklerdin :F