Sineplanet.Com | Satılık Domain

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nonick
    nonick's avatar
    Erkek

Müritler,

Baya oldu bu siteyi yapalı ama bi türlü projeye ayırcak zaman bulamadım. Domain baya jenerik, illa satılır yani.

Siteyi toptan almak isteyen olursa onu da satabilirim ekstra bi 50 kağıt falan, çok uğraştım çok emeğim geçti.

Şu sıralar paraya ihtiyacım var, kart borcu ödenecek :/

Domain: 100 TL

Not: Bu fiyatın altında satamam, çünkü illa verecek biri bulunur. :/

Not2: Sitenin hiti yok, ama üzerinde çok uğraştım emeği çok. Şekli falan var yani :p

http://www.sineplanet.com/

hay
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hit durumları ney hocam koyabilirmisin

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nonick
    nonick's avatar
    Erkek
    Mycity bunu yazdı

hit durumları ney hocam koyabilirmisin

Hocam içinde çok az makale var. Bayadır da girmiyorum siteye hiç üstüne eklemedim.

Site içi seo yaptım biraz o kadar. Uzun lafın kısası hiti yoktur şuan yani günde şans eseri 1-2 kişi falan giriyordur.

Siteden bi gelir falan da elde etmiyorum. Scripti sattığımı düşün, ki üstünde ne kadar emeğim geçti belli değil yani.

Sırf öğrenmek için bile baya zaman harcadım.

Edit: Tasarımı falan güzel ama çok beğenerek yaptım. :p

nonick tarafından 03/Eki/13 22:34 tarihinde düzenlenmiştir

hay
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

toplam hepsine 40 lira veririm 

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

hazır tema değil mi bu hocam ? yani hazır temayı editlemedin mi yoksa sen sıfırdan mı yazdın ?

alt  kısımlar ing. çünkü

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nonick
    nonick's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı

hazır tema değil mi bu hocam ? yani hazır temayı editlemedin mi yoksa sen sıfırdan mı yazdın ?

alt  kısımlar ing. çünkü

http://www.industrialthemes.com/made/

bu tema hocam. Temalık bi durum yok, temayı sıfırdan şu hale getirmek için götümü yırttım o yüzden 50'den veriyorum.

Şimdi mycity hocamla skype'tan konuşuyoduk da, ona 25'e düştüm. İlk mesajı editleyemiyorum, siteyi isteyene 25'e vereyim onu madem.

Valla kahroluyorum 25'e gittiğine, çok uğraştım çünkü. :/

---

sadece domain'i isteyene onu da verebilirim. hani site ekstra isteyen olursa diye satılık zaten

hay
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nonick
    nonick's avatar
    Erkek

satıldı hocalar

hay
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek
    mahzal bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı

alt  kısımlar ing. çünkü

bu tema hocam. Temalık bi durum yok, temayı sıfırdan şu hale getirmek için götümü yırttım o yüzden 50'den veriyorum.

Şimdi mycity hocamla skype'tan konuşuyoduk da, ona 25'e düştüm. İlk mesajı editleyemiyorum, siteyi isteyene 25'e vereyim onu madem.

---

sadece domain'i isteyene onu da verebilirim. hani site ekstra isteyen olursa diye satılık zaten

aslında çok iyi fiyat çekmişler ama :D uğraşacak zaman yok şimdi.. olsaydı ben burayı öttürürdüm :D 

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

Herkes sahip olduğu şeyi satarken yüksek fiyat vermek isteyebilir normaldir emek vardı vs diye ama hem yüksek fiyat koyup hemde aşağısına hayatta satmam derse şekilde görüldüğü üzere zarar eder :) hani zaten her türlü satarım yazdıydın hocam :):) cidden donain hoşuma gittiysi 30-35 e alırım diye konuya girdim 100lira yamışın diye aynen çıktıydım konudan :) geçmiş olsun hayırlı olsun :)

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nonick
    nonick's avatar
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı

Herkes sahip olduğu şeyi satarken yüksek fiyat vermek isteyebilir normaldir emek vardı vs diye ama hem yüksek fiyat koyup hemde aşağısına hayatta satmam derse şekilde görüldüğü üzere zarar eder :) hani zaten her türlü satarım yazdıydın hocam :):) cidden donain hoşuma gittiysi 30-35 e alırım diye konuya girdim 100lira yamışın diye aynen çıktıydım konudan :) geçmiş olsun hayırlı olsun :)

yok domain'i düşmem zaten kanka, siteyi düştüm. :D domain'i sittin sene satmam allah aşkına komik olmayın, her türlü elden çıkartılacak bi domain

edit: sen hepsi 25'e gitti mi sandın la. :D yapma gözünü sevim asjkdhakjsdh

nonick tarafından 04/Eki/13 00:28 tarihinde düzenlenmiştir

hay
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    mahzal bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı

alt  kısımlar ing. çünkü

---

satıldı diye rahat yazıyorum hocam. temada yaptığın şeyi o çok çok emek verdim dediğin şeyleri göremedim. renklerle oynamış bi iki yere edit çekmişsin. tam türkçeleştirme bile yapmamışsın ki ilk buradan başlanır diye biliyorum. ayrıca temanın dark seçeneği var ise renklere bile karışmamışsın bi iki menuyü düzeltmişsin.

domain için ise hani "ben olsam" 20-25 liradan fazla vermezdim. ola ki domain benim olsa bu fiyata bile satmayı ummazdım. tabi tercih meselesi alan kişinin hosna gitmiştir kafasındaki projeye uymuştur almıştır.

uzun lafın kısası hayırlı olsun hocam sattığına sevindim yoksa epey müşteri beklerdin :F

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
Toplam Hit: 1378 Toplam Mesaj: 12