Şirket Bilgisayarlarını Facebook A Girişini Yasaklatmak
-
Şirkette ki bilgisayarlardan facebook twitter vs gibi web sitelerini yasaklamak istiyorum. tarayıcılardan yasaklasam kaldırırlar. Modemin böyle bir özelliği varmıdır. Airties modem ttnetin modemi.
-
ahanda modemin şifreside yok :)
-
hocam bilgisayarlara nod32 4.0 versiyonunu yüklersen orda site engelleme var ordan yazarsın bütün siteleri sonra şifre koyarsın nod32 ye öyle bir özelliği var işini görür.
-
127.0.0.1 facebook.com
127.0.0.1 facebook.com host dosyasına -
bence modemden hallet hocam
modemin şifresi yoksa bi pandik at yeni şifre tanımla
-
by_ugr bunu yazdı:
-----------------------------
hocam bilgisayarlara nod32 4.0 versiyonunu yüklersen orda site engelleme var ordan yazarsın bütün siteleri sonra şifre koyarsın nod32 ye öyle bir özelliği var işini görür.
-----------------------------hocam o kuruluda ben bulamadım neresindedir bu programın
-
Mylitta bunu yazdı:
127.0.0.1 facebook.com
127.0.0.1 facebook.com host dosyasına
-----------------------------win 7 de nerede bu hosts dosyası? bulamadım anasını satim :)
-
system32/drivers/etc klasörundedir :) notepad le acarsın editcan yaparsın :)
-
Free_Mans bunu yazdı:
hocam o kuruluda ben bulamadım neresindedir bu programın
hocam ayarlara gel ordan tüm gelişmiş kurulum ağacını girin e tıkla. sonra açılan pencerede web erişim güvenliği sekmesine gel onun altında HTTP,HTTPS sekmesine gel sonra adres yönetimi var ona girince görürsün zaten. şifre koymada orda kullanıcı arabirimi sekmesinden yapabilirsin. -
hocam yasaklamıyor ya. adres yönetimine girince engellenen adresler7maskeler şeyine geçiyorum listeye ekliyorum olmuyor. hala giriyorum :)
-
Free_Mans bunu yazdı:
hocam yasaklamıyor ya. adres yönetimine girince engellenen adresler7maskeler şeyine geçiyorum listeye ekliyorum olmuyor. hala giriyorum :)
valla hocam bende oluyor sende niye olmadı anlamadım. biraz kurcala pc yi yeniden başlat falan belki olur.