folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Şişmanlık Üzerine Bir Yazı

Şişmanlık Üzerine Bir Yazı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Erkek

Telden yaziyom 

Hoca bende sismanim 180 boy 115 kg adamim cocuklugum kilomla alay edenleri hasamat etmekle gecti

Ilk okulda nakavt edmedik kimse kalmadi kizlari bile patakladim bi daha da  cevremde ne alay eden oldu

ne gote bakan oldu yani kendimi zorla 1.sinif vatandas sttatusune yerlestrttim sayginlik kazandim ve simdi mutluyum

Yeniden dogmus gibiyim toplum icinde 2. Sinif insan olmak kotu birseymis onu da gormus oldum :D

tek eksigim manita yok 

..Morali hep bozuk olan insan..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

O ne lan? Çok abartmış vatandaş. Şişman olmak insanı farklı falan kılmıyor. Görünüşte toplum standartlarından farklı olmak ideolojik olarak farklı olmanın bir yansıması, uzantısıdır. Deri altında biriken yağların herhangi bir ideoloji ile alakası olduğunu sanmıyorum. Şişman olduğun için farklı değilsin. Onların aynısının şişmanısın. Farklı olsan senin hakkında düşündüklerini bu kadar kafana takmazsın.

Değişik seviyelerde genetik etkenler olsa da, ekstrem koşullar dışında şişmanlığının bir numaralı sorumlusu sensin ve şişmanlık kurtulunabilen bir şey. Oturup şişmanlıktan dert yanmak, ezik edebiyatı yapmak falan çok boş bence. Ya kendini kabullenirsin böyle, ya da yemeyi kısarsın, çıkar spor yaparsın. 

krypt tarafından 17/Şub/14 00:43 tarihinde düzenlenmiştir

while (1<2)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

zayıf olmak toplum arasında  iskelet gibi gezmek çok kötü bir şeydir , gamburunuz cıkar  , kızların  ilgisini ne yapsanız  çekemezsiniz .. toplumda söz sahibi olamazsınız herkes sizi alt ederim gözüyle bakar .Şişmanlara imrenirsiniz keşke kilo alabilsem dersiniz , kızın biri göbekli erkeklerden hoşlandıgını itiraf etmiştir hadi sizi rahatlayım azcık :D yazıyı siz şişmaları rahatlayım diye yazdım ancak  bende kiloluyum bide bu gözle bakınız

....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

Bende kiloluyum. Hicte oyle bakilmiyor maalesef. Ya da bana denk gelmedi. Ayrica etrafimdaki her arkadasim "kilolusun" dedigini bile duymadim. Ozellikle kizlardan. 

Bu olay karsidaki insanin durumu ile ilgili cirkef, bencilse o tur seyler duyulabilir. Farkli degil yani sismanlar. 

ne diyon?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

şişmanım mutluyum, can boğazdan gelir yiyin amına goyum

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı

hacıt öyle diyonda seni şöyle alsak? www.gencvefit.com 

ne diyon?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    piiiranha9242 bunu yazdı

Telden yaziyom 

Hoca bende sismanim 180 boy 115 kg adamim cocuklugum kilomla alay edenleri hasamat etmekle gecti

Ilk okulda nakavt edmedik kimse kalmadi kizlari bile patakladim bi daha da  cevremde ne alay eden oldu

ne gote bakan oldu yani kendimi zorla 1.sinif vatandas sttatusune yerlestrttim sayginlik kazandim ve simdi mutluyum

Yeniden dogmus gibiyim toplum icinde 2. Sinif insan olmak kotu birseymis onu da gormus oldum :D

tek eksigim manita yok 

bi kafa at manita da olur

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek
    Daniel-Koo bunu yazdı
    DevilKingtr bunu yazdı

hoca irade lazım 20 kere spora başladım 20 kere bıraktım :(

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    piiiranha9242 bunu yazdı

Telden yaziyom 

tek eksigim manita yok 

acaba manita neden yok buna odaklanmak gerek :) saygınlık zorla kazanılmaz zorla kazanılan saygınlık maskesi altında başka şeylerdir. Saygınlık kendiliğinden kişiliğinin getirdiğinden olur. Pataklama falan olayına gelince hiç girmicem o olaya :) Boğazı tutmak çok mu zor yaa... Başka bi kilo konusunda yazmıştım bende kilolu olduğum dönemler oldu 186/92 ama istemek önemli veren veriyor...

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı
    Daniel-Koo bunu yazdı
    DevilKingtr bunu yazdı

hoca irade lazım 20 kere spora başladım 20 kere bıraktım :(

Ben de sigarayı bırakamama adına senin gibi düşünüyordum. Ta ki; kendimi nefes darlığından acile zar zor atışıma kadar.

Kısaca sen de yumurta kapıya dayanana kadar kendini bu söz ile kandırmaya devam et :) Bir gün gelecek seve seve değil sike sike yapacaksın o rejimi :D

Gün de 3 paket içen ben 2 yıldır içmiyorum şimdi :)

Toplam Hit: 2670 Toplam Mesaj: 24