Şişmanlık Üzerine Bir Yazı
-
Telden yaziyom
Hoca bende sismanim 180 boy 115 kg adamim cocuklugum kilomla alay edenleri hasamat etmekle gecti
Ilk okulda nakavt edmedik kimse kalmadi kizlari bile patakladim bi daha da cevremde ne alay eden oldu
ne gote bakan oldu yani kendimi zorla 1.sinif vatandas sttatusune yerlestrttim sayginlik kazandim ve simdi mutluyum
Yeniden dogmus gibiyim toplum icinde 2. Sinif insan olmak kotu birseymis onu da gormus oldum :D
tek eksigim manita yok
-
O ne lan? Çok abartmış vatandaş. Şişman olmak insanı farklı falan kılmıyor. Görünüşte toplum standartlarından farklı olmak ideolojik olarak farklı olmanın bir yansıması, uzantısıdır. Deri altında biriken yağların herhangi bir ideoloji ile alakası olduğunu sanmıyorum. Şişman olduğun için farklı değilsin. Onların aynısının şişmanısın. Farklı olsan senin hakkında düşündüklerini bu kadar kafana takmazsın.
Değişik seviyelerde genetik etkenler olsa da, ekstrem koşullar dışında şişmanlığının bir numaralı sorumlusu sensin ve şişmanlık kurtulunabilen bir şey. Oturup şişmanlıktan dert yanmak, ezik edebiyatı yapmak falan çok boş bence. Ya kendini kabullenirsin böyle, ya da yemeyi kısarsın, çıkar spor yaparsın.
krypt tarafından 17/Şub/14 00:43 tarihinde düzenlenmiştir -
zayıf olmak toplum arasında iskelet gibi gezmek çok kötü bir şeydir , gamburunuz cıkar , kızların ilgisini ne yapsanız çekemezsiniz .. toplumda söz sahibi olamazsınız herkes sizi alt ederim gözüyle bakar .Şişmanlara imrenirsiniz keşke kilo alabilsem dersiniz , kızın biri göbekli erkeklerden hoşlandıgını itiraf etmiştir hadi sizi rahatlayım azcık :D yazıyı siz şişmaları rahatlayım diye yazdım ancak bende kiloluyum bide bu gözle bakınız
-
Bende kiloluyum. Hicte oyle bakilmiyor maalesef. Ya da bana denk gelmedi. Ayrica etrafimdaki her arkadasim "kilolusun" dedigini bile duymadim. Ozellikle kizlardan.
Bu olay karsidaki insanin durumu ile ilgili cirkef, bencilse o tur seyler duyulabilir. Farkli degil yani sismanlar.
-
şişmanım mutluyum, can boğazdan gelir yiyin amına goyum
-
DevilKingtr bunu yazdı
hacıt öyle diyonda seni şöyle alsak? www.gencvefit.com
-
piiiranha9242 bunu yazdı
Telden yaziyom
Hoca bende sismanim 180 boy 115 kg adamim cocuklugum kilomla alay edenleri hasamat etmekle gecti
Ilk okulda nakavt edmedik kimse kalmadi kizlari bile patakladim bi daha da cevremde ne alay eden oldu
ne gote bakan oldu yani kendimi zorla 1.sinif vatandas sttatusune yerlestrttim sayginlik kazandim ve simdi mutluyum
Yeniden dogmus gibiyim toplum icinde 2. Sinif insan olmak kotu birseymis onu da gormus oldum :D
tek eksigim manita yok
bi kafa at manita da olur
-
Daniel-Koo bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
hoca irade lazım 20 kere spora başladım 20 kere bıraktım :(
-
piiiranha9242 bunu yazdı
Telden yaziyom
tek eksigim manita yok
acaba manita neden yok buna odaklanmak gerek :) saygınlık zorla kazanılmaz zorla kazanılan saygınlık maskesi altında başka şeylerdir. Saygınlık kendiliğinden kişiliğinin getirdiğinden olur. Pataklama falan olayına gelince hiç girmicem o olaya :) Boğazı tutmak çok mu zor yaa... Başka bi kilo konusunda yazmıştım bende kilolu olduğum dönemler oldu 186/92 ama istemek önemli veren veriyor...
-
DevilKingtr bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
hoca irade lazım 20 kere spora başladım 20 kere bıraktım :(
Ben de sigarayı bırakamama adına senin gibi düşünüyordum. Ta ki; kendimi nefes darlığından acile zar zor atışıma kadar.
Kısaca sen de yumurta kapıya dayanana kadar kendini bu söz ile kandırmaya devam et :) Bir gün gelecek seve seve değil sike sike yapacaksın o rejimi :D
Gün de 3 paket içen ben 2 yıldır içmiyorum şimdi :)